bazár, predaj, inzercia, predám

Novostavba RD blízko Nitry

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v zastavanej časti obce Čermany. Rozloha pozemku je 680m2 - ideálna na oddych a zároveň nenáročná na údržbu.

Základné údaje:
Materiál stavby: Porfix (30cm šírka)
Zateplenie: Polystyrén (20cm)
Technické vybavenie: teplovodné podlahové kúrenie, predpríprava na vonkajšie žalúzie,predpríprava na krb, predpríprava na sanitu, okná trojsklo - 6-komorové.
Obytné miestnosti: dve izby, kuchyňa s obývačkou - s východom na terasu,komora, technická miestnosť, kúpeľňa s wc a samostatné wc.
Zastavaná plocha domu:
Rodinný dom 97,6 m2 + terasa 16,0 m2 + vstup 1,8 m2.
Rodinný dom sa predáva v štádiu holodom a spĺňa energetickú triedu A0.

Táto lokalita je svojou polohou ideálna na pokojné bývanie.
Obec Čermany je napojená na všetky IS vrátane kanalizácie.
Dostupnosť do okolitých miest - Nitra, Topoľčany, Hlohovec, Piešťany je v zásade od 15 do 30 minút autom.
Poloha tejto nehnuteľnosti poskytuje rýchle napojenie na diaľnicu - do 20 minút ste na R1. V cene je zahrnutý kompletný realitný, právny a finančný servis spojený s prevodom a financovaním nehnuteľnosti.
Novostavba RD blízko Nitry
Podobné inzeráty
Bývajte v najobľúbenejšom satelite Nitry, dom s pozemkom 12á
Alekšince známe najmä pre svoje rybníky, majú oproti ostatným satelitom výhodu priameho vlakového spojenia do Nitry, vlastnú základnú školu, pričom sa nachádzajú len 12 minút od pripájača na R1 v Bábe, či 18 minút od centra okresného mesta autom. Niet divu, že tu má čoskoro vyrásť nová rezidenčná štvrť rodinných domov s tromi parkami, jazerom s rozlohou vyše 3300 m2, kaviarňou, detským ihrisko a materskou školou. Stav, technológia domu a zariadenie: - rodinný dom je osadený pri ulične čiare pokojnej časti obce s novšou zástavbou, - stav domu zodpovedá jeho veku, pričom je aktívne využívaný ako víkendový dom, - na trvalé bývanie je určite potrebná zásadnejšia rekonštrukcia domu, - časť nosného systému je postavená ešte z nepálenej tehly, novšia časť domu, ktorá predstavuje prístavbu je už z klasickej tehly, - stavba je napojená na inžinierske siete rozvodu elektriny, plynu a obecnej vody, - kanalizácia je riešená vlastnou žumpou, - vykurovanie je zabezpečená formou plynových gamatiek alebo tuhým palivom v piecke, - o ohrev teplej vody sa stará elektrický bojler, - z dispozičného hľadiska oceníte dve plnohodnotné spálne s výmerou okolo 16m2, ktoré sú doplnené o dennú časť s kuchyňou, - množstvo predstáv na dokončenie sa opiera o štýlovú a presvetlenú verandu ktorá kopíruje pôdorys domu tvaru písmena L, - kúpeľňa so sprchovým kútom sa nachádza naproti rozmernej predsiene, pričom je plne využiteľná. Pozemok: Ten dosahuje výmeru 1219m2 vrátane zastavanej plochy samotného domu a letnej kuchynky (spolu 120m2). Nakoľko bol rodinný dom využívaný ako víkendoví, môže záhrada pôsobiť neudržiavane, avšak určite oceníte odrastené stromy, ktoré okrem vynikajúcej klímy v lete dotvoria vašu predstavu o estetickej záhrade. O závlahu záhrady sa stará studňa, ktorá je na pozemku navŕtaná. Lokalita: Lokalita Alekšince má škôlku aj základnú školu, za ktorou sa nachádza aj nové multifunkčné ihrisko. Ako jeden z mála satelitov Nitry ponúka teda táto obec základnú školu a pohodlné vlakové spojenie do centra Nitry so širokou paletou stredných a vysokých škôl. Centrum Nitry je inak vzdialené len 18 minút autom. Viac ako 13 minút Vám to nezaberie do Jaguáru, 30 minút do Amazonu či Galanty so zamestnávateľom Samsung. Potraviny vybavíte štandardne väčším nákupom v potravinách veľkých reťazcov na okraji Nitry, najbližšie sa nachádza Metro, či o niečo ďalej OC Galéria Nitra s Tescom, alebo Kaufland. Menšie potraviny počas víkendu vybavíte aj na pešo v miestnych potravinách COOP Jednota so širokým zastúpením slovenských výrobkov. Voľnočasové aktivity v podobe cyklistiky, prechádzok si doprajete Vy a Vaše deti priamo v obci. Tá nie je tranzitnou, keďže sa nachádza asi 2 kilometre od cesty č. 513, ktorá spája Hlohovec s Nitrou. Hlohovec ako väčšie mesto len 15 minút od Alekšiniec rozširuje zázemie služieb o ďalšie prevádzky a voľnočasové aktivity. Väčšinu leta budete tráviť
Hľadáte nové bývanie v okolí Nitry? Pozrite sa na tento 4. i
Hľadáte nové bývanie v rodinnom dome, uprostred prírody, v tesnej blízkosti mesta Nitra? V tomto prípade Vás táto ponuka určite zaujme. Realitná agentúra Allrisk Slovakia Vám ponúka 4 izbový, voľne stojaci rodinný dom s krásnou zastrešenou terasou, na pozemku v rozlohe 726m² v novovybudovanej rezidenčnej štvrti RED OAK VILLAGE, na Jahodovej ulici. Lokalita sa nachádza v obci Lužianky v tesnej blízkosti Nitry. Dražovský kostolík a krásny Zobor dokresľujú malebnú scenériu Nitry a jej okolia. Pokojné prostredie dubových lesov a golfového areálu ponúka priestor na relax a šport. Od dávna sú tu jedinečné podmienky na kľudný život a prosperitu. Obec Lužianky je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich sa obcí v okolí Nitry. RED OAK VILLAGE je nádherným spojením modernej výstavby, prírody a bezprostrednej blízkosti krajského mesta. Nová infraštruktúra a plánovaná MHD napĺňa potrebu rýchlej dostupnosti centra mesta Nitry. Developeri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a odvedených remeselníckych prác. Spokojnosť klienta je teda prioritou. Dispozícia: Vstupná chodba-zádverie 6,05m², technická miestnosť - wc 5,10m², chodba7,55m², detská izba 13,70m², detská izba 13,45², komora 2,05m², kúpelňa - wc 6,05m², spálňa 17,55m², kuchyňa 10,8m², obývacia izba 30,15m², terasa 50,95m² Celková úžitková plocha domu s terasou je 165,4 m² Zoznam použitých certifikovaných materiálov: Betónové debniace tvárnice, obvodové murivo z pálenej tehly WIENERBERGER 30cm, vnútorné priečky WIENERBERGER POROTHERM 12cm, betónová strešná krytina BRAMAC, vonkajšie zateplenie polystyrén 15cm, plastové okná s izolačným trojsklom, plastové vchodové dvere, podlahový polystyrén 10cm, podlahy-betónový poter, kondenzačný kotol, sadrové omietky BAUMIT, technická miestnosť-vápenno cementová omietka, predpríprava na krb a komín SCHIEDEL, kompletné elektroinštalačné rozvody, kabeláž na zabezpečovací systém,elektrickú bránu, bazén, klímu a elektrické žalúzie. Výlez na čiastočne pochôdznu povalu. Energetický certifikát A. Inžinierske siete: Voda, elektrina, kanalizácia, plyn na kúrenie, optický kábel, pouličné osvetlenie, nové asfaltové komunikácie Cena 4 izbového domu v štádiu HOLODOM je 244 000,- EUR. Možnosť dostavania domu do štandardu. Na požiadanie je možné do určitej etapy vybrať si farbu fasády, podľa vzorkovníka. Z našimi ŠPECIALISTAMI Vám zabezpečíme možnosť kúpiť túto nehnuteľnosť na HYPOTEKÁRNY ÚVER, za najlepších podmienok na TRHU. ALLRISK Slovakia v cene nehnuteľnosti ponúka kompletný právny servis súvisiaci na prevod nehnuteľnosti. Zvyšné otázky Vám radi zodpovieme na obhliadke.
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
4.izbový rodinný dom v rezidenčnej štvrti Red Oak Village za
Hľadáte nové bývanie v rodinnom dome, uprostred prírody, v tesnej blízkosti mesta Nitra? V tomto prípade Vás táto ponuka určite zaujme. Realitná agentúra Allrisk Slovakia Vám ponúka 4 izbový, voľne stojaci rodinný dom, na pozemku v rozlohe 726m² v novovybudovanej rezidenčnej štvrti RED OAK VILLAGE, na Jahodovej ulici. Lokalita sa nachádza v obci Lužianky v tesnej blízkosti Nitry. Dražovský kostolík a krásny Zobor dokresľujú malebnú scenériu Nitry a jej okolia. Pokojné prostredie dubových lesov a golfového areálu ponúka priestor na relax a šport. Od pradávna sú tu jedinečné podmienky na kľudný život a prosperitu. Obec Lužianky je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich sa obcí v okolí Nitry. RED OAK VILLAGE je nádherným spojením modernej výstavby, prírody a bezprostrednej blízkosti krajského mesta. Nová infraštruktúra a plánovaná MHD napĺňa potrebu rýchlej dostupnosti centra mesta Nitry. Developeri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a odvedených remeselníckych prác. Spokojnosť klienta je teda prioritou. Dispozícia: Vstupná chodba-zádverie, technická miestnosť, wc, komora, kuchyňa 5,75m², obývacia izba 38,10 m², chodba 8,25m², detská izba 13,9m², kúpelňa-wc 6,75m², detská izba 13,5m², spálňa 11,9m², šatník 4,25m² Celková úžitková plocha domu s terasou je 115,9 m² Zoznam použitých certifikovaných materiálov: Betónové debniace tvárnice, obvodové murivo z pálenej tehly WIENERBERGER 30cm, vnútorné priečky WIENERBERGER POROTHERM 12cm, betónová strešná krytina BRAMAC, vonkajšie zateplenie polystyrén 15cm, plastové okná s izolačným trojsklom, plastové vchodové dvere, podlahový polystyrén 10cm, podlahy-betónový poter, kondenzačný kotol, sadrové omietky BAUMIT, technická miestnosť-vápenno cementová omietka, predpríprava na krb a komín SCHIEDEL, kompletné elektroinštalačné rozvody, kabeláž na zabezpečovací systém,elektrickú bránu, bazén, klímu a elektrické žalúzie. Výlez na čiastočne pochôdznu povalu. Energetický certifikát A. Inžinierske siete: Voda, elektrina, kanalizácia, plyn na kúrenie, optický kábel, pouličné osvetlenie, nové asfaltové komunikácie Cena 4 izbového domu v štádiu HOLODOM je 229 000 €. Na požiadanie je možné do určitej etapy vybrať si farbu fasády, podľa vzorkovníka. S našimi ŠPECIALISTAMI Vám zabezpečíme možnosť kúpiť túto nehnuteľnosť na HYPOTEKÁRNY ÚVER, za najlepších podmienok na TRHU. ALLRISK Slovakia v cene nehnuteľnosti ponúka kompletný právny servis súvisiaci na prevod nehnuteľnosti. Zvyšné otázky Vám radi zodpovieme na obhliadke vzorového domu ktorého fotky interiéru sú tu použité.
RED OAK VILLAGE 4.izbový dom vo výstavbe na krásnom pozemku
Hľadáte nové bývanie v rodinnom dome, uprostred prírody, v tesnej blízkosti mesta Nitra? V tomto prípade Vás táto ponuka určite zaujme. Realitná agentúra Allrisk Slovakia Vám ponúka 4 izbový, voľne stojaci rodinný dom, na pozemku v rozlohe 726m² v novovybudovanej rezidenčnej štvrti RED OAK VILLAGE, na Jahodovej ulici. Lokalita sa nachádza v obci Lužianky v tesnej blízkosti Nitry. Dražovský kostolík a krásny Zobor dokresľujú malebnú scenériu Nitry a jej okolia. Pokojné prostredie dubových lesov a golfového areálu ponúka priestor na relax a šport. Od pradávna sú tu jedinečné podmienky na kľudný život a prosperitu. Obec Lužianky je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich sa obcí v okolí Nitry. RED OAK VILLAGE je nádherným spojením modernej výstavby, prírody a bezprostrednej blízkosti krajského mesta. Nová infraštruktúra a plánovaná MHD napĺňa potrebu rýchlej dostupnosti centra mesta Nitry. Developeri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a odvedených remeselníckych prác. Spokojnosť klienta je teda prioritou. Dispozícia: Vstupná chodba-zádverie, technická miestnosť, wc, komora, kuchyňa 5,75m², obývacia izba 38,10 m², chodba 8,25m², detská izba 13,9m², kúpelňa-wc 6,75m², detská izba 13,5m², spálňa 11,9m², šatník 4,25m² Celková úžitková plocha domu s terasou je 115,9 m² Zoznam použitých certifikovaných materiálov: Betónové debniace tvárnice, obvodové murivo z pálenej tehly WIENERBERGER 30cm, vnútorné priečky WIENERBERGER POROTHERM 12cm, betónová strešná krytina BRAMAC, vonkajšie zateplenie polystyrén 15cm, plastové okná s izolačným trojsklom, plastové vchodové dvere, podlahový polystyrén 10cm, podlahy-betónový poter, kondenzačný kotol, sadrové omietky BAUMIT, technická miestnosť-vápenno cementová omietka, predpríprava na krb a komín SCHIEDEL, kompletné elektroinštalačné rozvody, kabeláž na zabezpečovací systém,elektrickú bránu, bazén, klímu a elektrické žalúzie. Výlez na čiastočne pochôdznu povalu. Energetický certifikát A. Inžinierske siete: Voda, elektrina, kanalizácia, plyn na kúrenie, optický kábel, pouličné osvetlenie, nové asfaltové komunikácie Cena 4 izbového domu v štádiu HOLODOM je 229 000 €. Na požiadanie je možné do určitej etapy vybrať si farbu fasády, podľa vzorkovníka. S našimi ŠPECIALISTAMI Vám zabezpečíme možnosť kúpiť túto nehnuteľnosť na HYPOTEKÁRNY ÚVER, za najlepších podmienok na TRHU. ALLRISK Slovakia v cene nehnuteľnosti ponúka kompletný právny servis súvisiaci na prevod nehnuteľnosti. Zvyšné otázky Vám radi zodpovieme na obhliadke vzorového domu ktorého fotky interiéru sú tu použité.
Neprehliadnite tento krásny priestranný 5. izbový rodinný do
Hľadáte nové bývanie v rodinnom dome, uprostred prírody, v tesnej blízkosti mesta Nitra? V tomto prípade Vás táto ponuka určite zaujme. Realitná agentúra Allrisk Slovakia Vám ponúka 5 izbový voľne stojaci rodinný dom na pozemku v rozlohe 757m2 v novovybudovanej rezidenčnej štvrti RED OAK VILLAGE na Jahodovej ulici. Lokalita sa nachádza v obci Lužianky v tesnej blízkosti Nitry. Dražovský kostolík a krásny Zobor dokresľujú malebnú scenériu Nitry a jej okolia. Pokojné prostredie dubových lesov a golfového areálu ponúka priestor na relax a šport. Od dávna sú tu jedinečné podmienky na kľudný život a prosperitu. Obec Lužianky je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich sa obcí v okolí Nitry. RED OAK VILLAGE je nádherným spojením modernej výstavby, prírody a bezprostrednej blizkosti krajského mesta. Nová infraštruktúra a plánovaná MHD napĺňa potrebu rýchlej dostupnosti centra mesta Nitry. Developeri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a odvedených remeselníckych prác. Spokojnosť klienta je teda prioritou. Dispozícia: Vstupná chodba-zádverie 7,5, technická miestnosť - wc 6,4m2, komora 1,55m2, kuchyňa11,8m2, obývacia izba 35,2 m²,detská izba (hosťovská) 14,5, chodba 9,4m², detská izba 13,25m², kúpelňa - wc 7,3 m², detská izba 14,55m², spálňa 13,25m², šatník 4,4m², garáž 21,55m², terasa 34,5m² . Celková úžitková plocha domu je 159,65 m² + terasa 34,5m² = 194,15m² Zoznam použitých certifikovaných materiálov: Betónové debniace tvárnice, obvodové murivo z pálenej tehly WIENERBERGER 30cm, vnútorné priečky WIENERBERGER POROTHERM 12cm, betónová strešná krytina BRAMAC, vonkajšie zateplenie polystyrén 15cm, plastové okná s izolačným trojsklom, plastové vchodové dvere, podlahový polystyrén 10cm, podlahy-betónový poter, kondenzačný kotol, sadrové omietky BAUMIT, technická miestnosť-vápenno cementová omietka, predpríprava na krb a komín SCHIEDEL, kompletné elektroinštalačné rozvody, kabeláž na zabezpečovací systém,elektrickú bránu, bazén, klímu a elektrické žalúzie. Výlez na čiastočne pochôdznu povalu. Energetický certifikát A. Inžinierske siete: Voda, elektrina, kanalizácia, plyn na kúrenie, optický kábel, pouličné osvetlenie, nové asfaltové komunikácie Cena 5 izbového domu s terasou a garážou v štádiu HOLODOM je 299 000,- EUR. Možnosť dokončiť do štandardu. Na požiadanie je možné do určitej etapy vybrať si farbu fasády, podľa vzorkovníka. Z našimi ŠPECIALISTAMI Vám zabezpečíme možnosť kúpiť túto nehnuteľnosť na HYPOTEKÁRNY ÚVER, za najlepších podmienok na TRHU. ALLRISK Slovakia v cene nehnuteľnosti ponúka kompletný právny servis súvisiaci na prevod nehnuteľnosti. Zvyšné otázky Vám radi zodpovieme na obhliadke.