bazár, predaj, inzercia, predám

Novostavba rodinného domu s novou cenou v obci Perín - Chym

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE vám ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Perín-Chym

Video-obhliadka: ÚDAJE:
Lokalita: Perín – Chym
Predmet: rodinný dom, pozemok
Počet izieb: 4
Stav: novostavba
Úžitková plocha domu: 104 m2
Zastavaná plocha: 146 m2
Celková veľkosť pozemku: 483 m2
Orientácia: S/J
Inžinierske siete: elektrina, mestský vodovod, žumpa

KONŠTRUKCIA DOMU:
Konštrukcia: betón, itonk
Strecha: drevo, škridla

POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA:
- chodba, špajza, kuchyňa, kúpeľňa, 4x obytná miestnosť, šatník, zimná terasa

POPIS DOMU:
- dom je 1-podlažný bungalov
- novostavba postavená pred 6 rokmi
- priestranný bungalov s podlahovým kúrením v dennej časti domu a krbom
- kúpeľňa je prepojená aj toaletou vďaka čomu vznikol šatník v spálni
- komplet zariadená kuchynská linka aj s umývačkou riadu
- na pozemku stojí plechová garáž s elektrickou bránou, vstup do domu je taktiež na elektrickú diaľkovo ovládanú bránu
- rovinatý pozemok a parkovacím miestom pred rodinným domom

LOKALITA A OKOLIE:
- dom sa nachádza v slepej a tichej uličke v obci
- Košice (23km – 23min po diaľnici), Kechnec (7km – 8min), Šaca (12km – 13min),
- bezproblémoví susedia
- občianska vybavenosť – pošta, materská škôlka, reštaurácie, futbalový klub, detské ihrisko

CENA A PLATBA:
- cena 214.900 EUR vrátane provízie pre realitnú kanceláriu
- platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením).
Novostavba rodinného domu s novou cenou v obci Perín - Chym
Podobné inzeráty
Rodinný dom na predaj - Vyšný Lánec
Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom vo Vyšnom Lánci vzdialenom 28km od Košíc. ZÁKLADNÉ ÚDAJE Lokalita: obec Perín-Chym, katastrálne územie Vyšný Lánec Plocha pozemku: 1886 m2 DISPOZÍCIA Počet izieb: 4 Obytná časť domu pozostáva z predsiene, chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, špajze, dvoch kúpeľní a dvoch samostatných izieb. Za domom sú ďalšie budovy: garáž s dieľňou, altánok, sklad dreva. POPIS DOMU Obytná časť rodinného domu je po kompletnej rekonštrukcii: Nové el.rozvody, rozvody vody, nová el. prípojka, nové odpadové rúry Stavebný materiál: tehla Úžitková plocha: 133 m2 Nová plávajúca podlaha a dlažba Strecha: sedlová Plastové okná Dom je čiastočne podpivničený Vykurovanie: nový plynový kotol, možnosť pripojiť kotol na drevo, ktorý sa nachádza v kotolni Podlahové kúrenie v kuchyni a v oboch kúpeľniach Odpad: žumpa SIETE • elektrika (nová prípojka) • voda z obecného vodovodu • plyn • internetové pripojenie CHARAKTERISTIKA POZEMKU Plocha pozemku: 1886 m2, z toho zastavaná plocha a nádvoria: 253 m2 a plocha záhrady 1633 m2. • rovinatý pozemok • príjazd po asfaltovej ceste • krásna záhrada s ovocnými stromami a kríkmi, vhodné pre záhradkára • oplotený pozemok • tiché vidiecke prostredie • altánok na grilovanie, posedenie a relax DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE Výborná dostupnosť do Košíc, v blízkosti sa nacháza diaľnica. V obci Perín vzdialenej 5 minút od Vyšného Lánca sa nachádza MŠ, základná škola, zdravotné stredisko, obchod, pošta, kostol, stavebný úrad a Obecný úrad. V blízkosti sa nachádza priemyselný park Kechnec. PERÍN – CHYM sa nachádza v okrese Košice-okolie. Územie obce skladajúce sa z troch katastrálnych území Perín, Chym a Vyšný Lanec, má rozlohu 41,5 km2. V katastri obce sa nachádza chránený areál Perínske rybníky.
Na predaj rodinný dom - bungalov v obci Perín-Chym, Košice -
Ponúkame Vám na predaj nový dvojizbový rodinný dom v obci Perín-Chym, ktorá je vzdialená od Košíc 15 min. jazdy autom po diaľnici. Zastavaná plocha domu je 88 m2, úžitková plocha je 50 m2,  pozemok má výmeru 410 m2. Dom je postavený v roku 2016  a nachádza sa na okraji obce, na konci zástavby domov, vedľa predmetného domu sa nachádza ešte jeden dom a potom nasleduje  nefalšovaná príroda. Je to absolútne tichá lokalita s príjemnými susedmi a s takmer nulovou premávkou automobilov. V rámci obce je k dispozícii široká občianska vybavenosť. Obec Perín-Chym sa nachádza neďaleko priemyselného parku v Kechneci.          3D prehliadku nájdete v tomto odkaze:    Základné technické údaje: - IS: verejný vodovod, elektro, plyn, žumpa (10 m3), - Kúrenie: plynový kondenzačný kotol značky Buderus, radiátory, - Kuchyňa: plynová varná doska, elektr. rúra, chladnička, - Kúpeľňa: práčka, vaňa, umývadlo, kotol, toaleta, - Materiál: Ytong Lambda 35 cm, zateplenie 15 cm polystyrén, - Strecha: sedlová s plechovou krytinou, - Okná: plastové(trojsklo), - Podlahy: spálňa-plávajúca podlaha, v ostatných častiach domu je keramická dlažba, - Náklady:  v priemere 50,-eur/mesiac za energie   - Vonkajšie terénne úpravy: zámková dlažba a za domom betónová základová doska,  o rozmere 3m x 7m. Táto môže byť     využitá aj na zriadenie externej oddychovej zóny vo forme otvorenej alebo uzavretej terasy, zimnej záhrady, pergoly a pod.   Dom sa predáva so zariadením, ako je to zachytené na fotkách a v 3D prezentácii vrátane biokrbu  v obývačke a je pripravený na okamžité nasťahovanie nového majiteľa.   Hlavné výhody tejto ponuky:   - Predpríprava na prístavbu tretej izby v zadnej časti za domom. - Okrajová tichá časť obce v blízkosti voľnej prírody. - Nízke náklady na bývanie: v priemere cca 50,-eur/mesiac za energie (voda, plyn, elektrina). - Bývate mimo mestského ruchu v blízkosti voľnej prírody ale v blízkosti mesta Košice. - Možnosť aktívneho oddychu a relaxu na pozemku-záhrade za domom. - Možnosť oddychových aktivít v okolí: prechádzky v prírode, rybolov v Perínskych rybníkoch, hubárčenie, aktivity na         športovom ihrisku. - Nehnuteľnosť je pripravená k okamžitému nasťahovaniu.   Viac fotografií nájdete v tomto odkaze:   Cena nehnuteľnosti je 155.000 eur a zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátane poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. alebo na mail: V prípade financovania formou hypotekárneho úveru Vám prostredníctvom nášho finančného špecialistu poskytneme najvýhodnejšie podmienky financovania kúpy predmetnej nehnuteľnosti.
Na predaj rodinný dom typu bungalov v obci Perín-Chym, Košic
Ponúkame Vám na predaj nový dvojizbový rodinný dom v obci Perín-Chym, ktorá je vzdialená od Košíc 15 min. jazdy autom po diaľnici. Zastavaná plocha domu je 88 m2, úžitková plocha je 50 m2, pozemok má výmeru 410 m2. Dom je postavený v roku 2016 a nachádza sa na okraji obce, na konci zástavby domov, vedľa predmetného domu sa nachádza ešte jeden dom a potom nasleduje nefalšovaná príroda. Je to absolútne tichá lokalita s príjemnými susedmi a s takmer nulovou premávkou automobilov. V rámci obce je k dispozícii široká občianska vybavenosť. Obec Perín-Chym sa nachádza neďaleko priemyselného parku v Kechneci. 3D prehliadku nájdete v tomto odkaze: Základné technické údaje: - IS: verejný vodovod, elektro, plyn, žumpa (10 m3), - Kúrenie: plynový kondenzačný kotol značky Buderus, radiátory, - Kuchyňa: plynová varná doska, elektr. rúra, chladnička, - Kúpeľňa: práčka, vaňa, umývadlo, kotol, toaleta, - Materiál: Ytong Lambda 35 cm, zateplenie 15 cm polystyrén, - Strecha: sedlová s plechovou krytinou, - Okná: plastové(trojsklo), - Podlahy: spálňa-plávajúca podlaha, v ostatných častiach domu je keramická dlažba, - Náklady: v priemere 50,-eur/mesiac za energie - Vonkajšie terénne úpravy: zámková dlažba a za domom betónová základová doska, o rozmere 3m x 7m. Táto môže byť využitá aj na zriadenie externej oddychovej zóny vo forme otvorenej alebo uzavretej terasy, zimnej záhrady, pergoly a pod. Dom sa predáva so zariadením, ako je to zachytené na fotkách a v 3D prezentácii vrátane biokrbu v obývačke a je pripravený na okamžité nasťahovanie nového majiteľa. Hlavné výhody tejto ponuky: - Predpríprava na prístavbu tretej izby v zadnej časti za domom. - Okrajová tichá časť obce v blízkosti voľnej prírody. - Nízke náklady na bývanie: v priemere cca 50,-eur/mesiac za energie (voda, plyn, elektrina). - Bývate mimo mestského ruchu v blízkosti voľnej prírody ale v blízkosti mesta Košice. - Možnosť aktívneho oddychu a relaxu na pozemku-záhrade za domom. - Možnosť oddychových aktivít v okolí: prechádzky v prírode, rybolov v Perínskych rybníkoch, hubárčenie, aktivity na športovom ihrisku. - Nehnuteľnosť je pripravená k okamžitému nasťahovaniu. Viac fotografií nájdete v tomto odkaze: Cena nehnuteľnosti je 155.000 eur a zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátane poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. alebo na mail: V prípade financovania formou hypotekárneho úveru Vám prostredníctvom nášho finančného špecialistu poskytneme najvýhodnejšie podmienky financovania kúpy predmetnej nehnuteľnosti.
Na predaj rodinný dom typu bungalov v obci Perín-Chym, Košic
Ponúkame Vám na predaj nový, pekný a útulný rodinný dom typu bungalov nachádzajúci sa v obci Perín-Chym, v časti Perín. Obec Perín je vzdialená od Košíc cca. 20 min. cesty autom. Zastavaná plocha tohto domu (skolaudovaného v roku 2016) je 88 m2, úžitková plocha je 50 m2, pozemok má výmeru 410 m2. Dispozične dom pozostáva z obývačky prepojenej s kuchyňou, spálne, predsiene a kúpeľne. Dom sa nachádza v tichej časti obce. Základovú dosku za domom je možné využiť aj na výstavbu ďalšej izby, a tak je možné dom zväčšiť za relatívne malú investíciu. 3D prehliadku nájdete v tomto odkaze: Základné informácie: - IS: verejný vodovod, elektro, plyn, žumpa (10 m3), - Kúrenie: plynový kondenzačný kotol, radiátory, - Kuchyňa: plynová varná doska, elektr. rúra, chladnička, - Kúpeľňa: práčka, vaňa, umývadlo, kotol, - Materiál: Ytong Lambda 35 cm, zateplenie 15 cm polystyrén, - Strecha: sedlová s plechovou krytinou, - Okná: plastové(trojsklo), - Podlahy: spálňa-plávajúca podlaha, v ostatných častiach domu je keramická dlažba, - Zariadenie: dom sa predáva so zariadením, ako je to zachytené na fotkách a v 3D prezentácii vrátane biokrbu v obývačke, - Náklady: 55,-eur/mesiac za energie + 1x za 3 mesiace vývoz žumpy 70,-eur, - Vonkajšie terénne úpravy: zámková dlažba a za domom betónová základová doska ako predpríprava na pribudovanie tretej izby, alebo otvorenej alebo uzavretej terasy, zimnej záhrady a pod., - Občianska vybavenosť: obecný úrad, stavebný úrad, pošta, potraviny Fresh, reštaurácia, predajňa nepotravinárskeho tovaru, lekár, autobusová doprava, základná škola, materská škola, športové ihlisko, - Možnosti oddychových aktivít: prechádzky v blízkych lesoch, rybolov v Perínskych rybníkoch, hubárčenie, aktivity na športovom ihrisku. Viac foto nájdete v tomto odkaze: Cena nehnuteľnosti je 155.000 eur a zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátane poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. alebo na mail: koscelansky@
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
JKV REAL I Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v ča
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt je situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom je osadený na parcele tak, že sa nachádza v strede pozemku. Hlavnou časťou predávanej nehnuteľnosti je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 126 m2 Pozemok : 225m2 Základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Stavba je postavená z materiálu porotherm tehly v hrúbke 30 cm Na zateplenie stavby je použitý polystyrén 20 cm, fasádna farba Baumit, zateplená strecha Predpríprava na vonkajšie žalúzie so zavedenou elektrinou V interiéry je použitá biela striekaná maľovka, sadrokartónové stropy, osadené rozvody na televíziu a internet, izolácia podláh v dome je v hrúbke 15 cm podlahovým polystyrénom, ističe a zásuvky značky Legrand Plastové okná s trojsklom, farba antracit Plynový kotol Prípojky : vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická. Ak hľadáte nadštandardný dom v blízkosti centra mesta Levice je táto ponuka stavaná práve pre Vás. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále l