bazár, predaj, inzercia, predám

Nový 5,4" myPhone Fun 18x9 čiernej farby

Kategória: Ostatné značky

Čisto nový, nepoužívaný, neblokovaný Dual SIM mobil myPhone Fun 18x9 čiernej farby s továrenskou fóliou na displeji. 5,4" 18x9 display. Zadná kamera 8MP AF, predná 2MP, RAM 1GB, ROM 8GB, batéria 2500mAh, ANDROID 7, WiFi, GPS, Bluetooth. Balenie: nabíjačka, slúchadlá. Osobne Rožňava sidlisko Juh. Poštou po úhrade na účet! Ide na všetky karty!
Nový 5,4" myPhone Fun 18x9 čiernej farby
Podobné inzeráty
Predám myphone fuň 9
Dobrý deň predám myphone fuň 9 bez nabíjačky na náhradné diely mobil má rozbitý displej pošlem aj na dobierku je 5€ platí do zmazana inzeráta
myPhone Fun 9 LTE 2GB/16GB Dual SIM
Predám v 2-ročnej záruke s bločkom myPhone Fun 9 LTE 2GB/16GB Dual SIM. Sú kompletné balenia, čierne, s fóliou na displeji, úplne čisté ako nové. Voliteľná veľkosť písma. Boli kúpené naraz 3 kusy rovnaké, predám aj jednotlivo kus po 69,-€. Pošlem aj na dobierku.
Hammer Energy 18x9, odolný
Predám MyPhone Hammer Energy 18x9 s nabíjačkou.Odolná konštrukcia je certifikovaná podľa normy a stupňa krytia IP68, za super cenu. Obchody ho predávajú od 179 €-viď vyhľadávač Heuréka. Pošlem aj poštou.
Myphone 2220
Ponúkám na predaj tento telefón značky myphone je čisto nový nepoužitý voľný na všetky siete je kňemu iba nabíjačka cena je pevná viac info na tel.čisle
Myphone Waltz
Dobrý deň predám tento mobilný telefón značky Myphone Waltz, je úplne nový, vyklápací bol len zapnutý, má 2 ročnú záruku. K mobilu dávam aj doklad o kúpe. Dôvod predaja nevhodný dar.
myPhone haló easy black
Predám novy mobil myPhone pre seniorov komplet v krabici s príslušenstvom(fólia).Gratis dám nové puzdro.Volat,nie sms.