bazár, predaj, inzercia, predám

Nový dámsky bledomodrý top so zvonovými rukávmi č. 36-38

Kategória: Blúzky

Predám úplne nový dámsky bledomodrý top so zvonovými rukávmi, veľkosť 36 - 38. Na dobierku neposielam a na SMS nereagujem. Len pre vážnych záujemcov.
Nový dámsky bledomodrý top so zvonovými rukávmi  č. 36-38
Podobné inzeráty
Dámsky top
Predám /nenosený/ krásny dámsky predĺžený top /bez náhrdelníka/ so zvonovými rukávmi, veľkosť 36/38. Cena: 6,00 € /vrátane poštovného/.
Off-shoulders blúzka so zvonovými rukávmi
Oblečená raz, na rodinnej oslave. Bez poškodenia. Top stav. Veľkosť M. Okolo ramien a v páse je guma, takže sa prispôsobí. Z prednej strany ozdobená. *bledomodrá, baby blue Cena 7€ + poštovné. Na dobierku neposielam. Kontakt mailom, ďakujem.
Štýlová blúzka
Dobrý deň, Mám na predaj dámsku blúzku od Amisu. Blúzka je vo veľmi dobrom stave. S krásnymi jemnými zvonovými rukávmi, šnúrkami na hrudi a pekným volánovým goliérom okolo krku určite zaujme.
čiernu blúzku s priesvitnými rukávmi
Predám čiernu blúzku s priesvitnými rukávmi veľkosť 16, vpredu nepriesvitná, dĺžka od pleca dole 58 cm, dĺžka rukáva od pleca 53, šírka cez prsia pod rukávmi 50 cm, vpredu zapínanie na háčiky. Cena: 19,00 € + poštovné
Zamatový Top Guess s plisovanymi rukávmi
Zaujímavý topik s rozšírenými rukávmi v dolnej časti a zdobenými plisovaním . Materiál je zamat , elastan , je podšitý . Veľkosť S
XL dámsky KOSTÝM 2X, SET 2X, sukňa, top
3 eur zelené sako XL, 0,50 eur sukňa na gombík so zipsom, 96 cm v páse, dĺžka 70 cm, má pokazený zips, 3 eur dámska plysovaná sukňa s kvietkami na zips, rozmery v CM: pás 51 x 2, dĺžka 75, 4 eur dámska béžová sukňa, v páse všitá guma (90 - 100cm), príjemný kvalitný materiál, k sukni... 3 eur dámske sako (47 cm šírka pliec, 122 cm maximálny obvod cez prsia), veľkosť XL, 4 eur dámsky top úplet s jemným leskom XL, top stav, farba maslová so zelenými a škoricovými pásikmi, vyšitá palma, ROZMERY v cm: plecia 61, pod pazuchou 59- 63, prsia 57 až 59, dĺžka 56. 3 eur top s dlhým rukávom s kvetmi XL, elastický materiál Lycra, 2 eur bavlnený modrý komplet set XL: dámske tričko (obvod cez prsia 120 cm) a nohavicová sukňa s všitou gumou (obvod pása 100 cm, plus koľko pustí guma), materiál modrého setu je elastický takže sa trošku natiahne, 2 eur rôzne dámske blúzky s krátkym rukávom, veľkosť 50, XL, farebná bordovo fialová blúzka, 2x biela blúzka, 1x maslová blúzka, 1x bledohnedá blúzka, béžový top bez rukávov v kombinacii s hnedobéžovou blúzkou so zvislými pásmi, kuk na moje ďalšie inzeráty : )