bazár, predaj, inzercia, predám

NOVY FIXED obal na mobil z hovädzej kože (na opasok)

Kategória: Kryty

Predam novy len rozbaleny kryt na mobil, bol to nevhodny darcek (univerzalna velkost, s prichytenim o opasok). Povodna cena bola 31,9€.

Ľahko ho prichytíte na opasok
Ochráni dokonca aj displej pred poškrabaním
Zatvára sa prostredníctvom spoľahlivého magnetu
Tento typ je ručne šitý
Materiál obalu na mobil FIXED Posh z pravej hovädzej kože horizontálne veľkosť 4XL+ hnedé: Koža
Maximálna výška zariadenia 160 mm
Šírka telefónu by nemala presiahnuť 78 mm
NOVY FIXED obal na mobil z hovädzej kože (na opasok)
Podobné inzeráty
Predám kryty na telefón/tablet nepouživané nové dohodou
Pouzdro na tablet Huawei MatePad T8 Flip Cover - šedé/modré 2€ Samsung Galaxy s22+ 2€ Pouzdro na mobil flipové WG Evolution Karbon na Apple iPhone 11 - čierne 2€ Kryt na mobil White Diamonds Ultra Thin Iced Case na Apple iPhone 7/8/SE (2020) - růžový/zlatý 1€ Kryt na mobil White Diamonds Eternity na Apple iPhone 6/6s/7/8/SE (2020) - průhledný 1€ Pouzdro na mobil flipové WG Flipbook Duet na Vivo Y20s - černé 2€ Pouzdro na mobil flipové WG Flipbook Duet na Vivo Y70 - červené 2€ Pouzdro na mobil flipové Samsung Galaxy A51 - černé 2€ Pouzdro na mobil flipové Samsung Galaxy A41 - černé 2€ Kryt na mobil Samsung Spider-Man na Galaxy S10 - červený 2€ Kryt na mobil Samsung Avengers Comics na Galaxy S10 - červený 2€ Kryt na mobil Samsung Clear Standing na Galaxy A72 - průhledný 2€ Kryt na mobil Samsung Galaxy A42 5G - průhledný 2€
Nokia 7.1 obal + ochranné sklo Fixed
Predám iba spolu nepoužité: pružný priesvitný gélový obal a ochranné sklo na Nokia 7.1, cena pevná 5€. Oba značka Fixed. Telefón už nemám. Len osobne.
Predám kryty na S22+
Predám puzdrá na Samsung Galaxy S22+ Používané, ale telefón som nemal ani rok (a väčšinou v ďalšom čiernom puzdre) takže sú v dobrom stave. Modré - Fixed Story pre S22+ - cena 2 eur Zelené - Nillkin Super frosted Pro Deep Green pre S22+ - cena 3 eur Priesvitné 1 - AlzaGuard crystal clear pre S22+ - cena 2 eur Priesvitné 2 - Fixed Slim anti UV pre S22+ - cena 2 eur Ochranná fólia na S22+ - grátis Dohoda na cene možná, najlepšie všetko naraz :) Osobný odber po dohode v ZA, PO, VT, SK, SP
OBAL NA MOBIL MOTOROLA MOTO G 5G PLUS
Predám nový zabalený priesvitný "gumový" obal na mobil MOTOROLA MOTO G 5G PLUS. Cena pri osobnom odbere alebo SK Poštou +1 EUR. Zn.: Vymenil som mobil a tento nový obal už nepotrebujem.
Predám puzdrá na telefón Xiaomi Redmi Note 9
Silikónovy obal s motívom Maserati (bielo-modrý) = 5€ Silikónový obal s motívom Maserati (čierno-biely) = 5€ Obal odolný voči nárazom (zeleno-čierny) = 7€ Sklenený obal s motívom tigra = 7€ Otvárací obal (červeno-modry) = 8€ Silikónovy obal (zelený) s doplnkom = 10€ Môžem poslať aj na dobierku (cena+poštovné). Cena je pevná.
Fitness case - športové obaly pre smartfóny
• Fitness case - športový obal pre zariadenia do 6,7": Čierny športový obal na mobil/tablet do veľkosti 6,7". Vonkajšie rozmery púzdra cca. 18,3 x 11cm. Vnútorné rozmery cca. 17 x 9,5 cm. Použité max. 2x s iPhone XS max. Vyčistené, ako nové. Cena pevná: 5€ • Fitness case - športový obal pre zariadenia do 6": Čierny športový obal na mobil do veľkosti 6". Vonkajšie rozmery púzdra cca. 16 x 9,5cm. Vnútorné rozmery cca. 15 x 8,5 cm. Vhodné na iPhone 7, 8, SE 2020. Používané, výčistené, ako nové. Cena pevná: 5€ Osobne v BA alebo poštou.