bazár, predaj, inzercia, predám

Nový hrnciarsky kruh

Kategória: Modelárstvo

Ponukam nový hrnciarsky kruh(týžden používaný) RK-5T patrí medzi stolné kruhy. Je najmenším modelom od spoločnosť Shimpo a je určeným predovšetkým pre tvorbu vo voľnom čase. Využijete tento kruh najmä na začiatkoch, keď ešte nemáte žiadne skúsenosti s točením. Tento kruh je vhodný najmä pre začiatočníkov, ale aj pre deti pri prvom kontakte s keramickou hlinou. Tento hrnčiarsky kruh má nízku váhu, čiže ho ľahko prenesiete a uskladníte. Kapacita na točenie je 10 kg keramickej hliny na kruhu. Vďaka tomu je tento kruh v skoro každom ateliéri alebo v školách. Hrnčiarsky kruh má elektronickú ochranu proti preťaženiu aj proti náhlemu roztočenie tyče v prípadu výpadku ele. energie.
Nový hrnciarsky kruh
Podobné inzeráty
Mini hrnčiarsky kruh 5-10 cm
Jedná se o stolní hrnčířský kruh určený především pro domácí hobby tvorbu, ideální jak pro začátečníky tak i profesionály. Hrnčířský kruh váží pouhých 1,6 kg, je snadno přenosný, skladný a vyžaduje minimální údržbu. Součástí balení je sada tvarovacích nástrojů (16ks). Celý stroj je voděodolný a odolá vysokým teplotám. Velikostí výměnných disků vhodný zejména pro modelování malých výtvorů. Barva: žlutá Materiál: hliníková slitina Výkon: 30W Napětí: 220V Velikosti výměnných kruhů: 5 cm/6,5 cm/10 cm Rychlost: nastavitelná, 0-2000 ot./min Pracovní hlučnost: 40 dB Směr otáčení: nastavitelný ve směru a proti směru hodinových ručiček Čistá hmotnost: 1,6 kg Rozměry produktu (D x Š x V): 15 x 14 x 10 cm Inzeruji samozřejmě nové nerozbalené balení. Cca jednou měsičně jezdím trasu Ostrava-BB a když to vyjde, mohu někam po cestě dovézt. Případně mohu předat téměř kdykoli v Ostravě nebo zaslat i na dobírku.
Hrnčiarsky kruh s el. pohonom, pedálom
Prodám tento ještě od výroby v polystyrenu a kartonu zabalený poloprofesionální hrnčířský kruh s el. pohonem k výrobě keramického nádobí apod. Balení obsahuje vše, jako na obrázku, včetně nožního pedálu. 350 W motor, klasicky na 220V, obousměrný provoz. Osobně mohu předat v Ostravě, popřípadě zasílám na dobírku přes DPD kamkoli v ČR i na Slovensku. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, odpovím, děkuji.
Rc dron STEER novy
Predam novy rc dron vhodny na interierove aj exterierove lietanie.dron si drzi sam vysku 2 m. Vhodne pre uplnych zaciatocnikov. Výhodou je,že neodletí preč ked sa prestane ovládať zostane visieť vo vzduchu.Jednoducho pustiť ovládač a dron si na vás počká.Nehrozí ako pri lietadle,že niekam odletí. Návod v Anglištine. Po zlých skúsenostiach poštou pošlem iba pri zaslaní poštovného 5€ vopred na účet!!! Za pochopenie Ďakujem. Je nový trend objednať si a neprebrať zásielku.
Nový kovový model kremovo bielej farby Trabant Welly v mierk
Nový kovový model kremovo bielej farby Trabant Welly v mierke 1:24. Dĺžka : 21 cm. Otvaratelne 2 dvere, a kapota. Cena: 27€ Osobne TT alebo zašlem po úhrade poštovného vopred
Vagon novy plošinový G na záhradnú železnicu
Predám vagon G na záhradnú železnicu nepoužitý, 42 cm dlhý. V prípade vážneho záujmu volajte Je novy nepoužity
RC rýchlostný čln Alpha 1000
Predám prípadne vymením rýchlostný čln Alpha v super stave ako nový nový ovládač a primač pripadne výmena za jbl reproduktor prenosný len seriozny záujem