bazár, predaj, inzercia, predám

Novy komplet Foggi mam aj Mexton veci

Kategória: Šaty, Kostýmy

Novy komplet zn. Foggi, velkost nohavice XS-pruzny material, topik velkost S. Cena 110 Eur. Kompletik je bez rukavnikov a nahrdelnika.
Novy komplet Foggi  mam aj Mexton veci
Podobné inzeráty
Mexton saty 36 zelene
Krasne satenove Mexton saty s visackou, na prilezotost aj na bezne nosenie. Nove Mexton, zelene saty, velkost 36 (S). Plus postovne
Foggi šaty
Predám krásne riflové šaty od foggi elastická riflovina super materiál veľ.sedi na xs má mini poškodenie vo vnútornej strane preto cena je nízka ale je to iba vo vnútri na dobierku neposielam
Rifľové šaty zn. Foggi
Predám krásne rifľové šaty zn. Foggi. 100% stav sú ako nové, veľkosť S. Pekne sedia na postave. Na prsiach sú vypchávky a zväzujú sa pod prsiami a okolo krku, tým pádom sa výborne prispôsobia každej postave. Vzadu je zapínanie na zips. Elasticky materiál. Kúpené vo Viedni. 1-2 x oblečené. Pôvodná cena 60 Eur, predávam za 20 Eur + pošta. Kontaktovať mailom alebo na mobil.
Dámske šaty zn. Foggi
Predám úplne nové šaty značky Foggi, ešte so štítkom z obchodu. 100% bavlna, veľkosť S. Pôvodná cena 35 Eur, predávam za 20 Eur + pošta. Pekne sedia na postave. Kontaktovať emailom.
Mexton komplet saty 36
Mexton dvojdielny komplet- sukna a top. Velkost 36. Plus postovne.
Mexton komplet
Mexton cierny dvojdielny komplet. Uvedena velkost 38, sedi na 36. Plus postovne.