bazár, predaj, inzercia, predám

Nový luxusný VIP privat v BA

Kategória: Servis a služby

hľadáme dievčatá a ženy vo veku 18 -55 rokov pre prácu masérky na zabehnutom priváte v Bratislave -Starom meste. Ubytovanie je zadarmo. Vyplacame po každom klientovi keš na ruku. Všetky tringelty a priplatky su cele tvoje. Dievčatá pracuji na samostatnej izbe kde sa so žiadnym ďalším dievčaťom nedeli takže ma každá svoj pokoj a klud. Kolektív je veľmi fajn. U nas je aj počas krízy a mizerných výdelkov vždy dobre vdaka stálej solventnej klientele.Možnost prace aj na denný nájom.Parkoviskohned vedla domu.možeš si prijst len tak vyskúšat nieje stým problem. Neváhaj a kontaktuj nás ešte dnes. ideálne na whatsapp alebo SMS pripadne email:
Nový luxusný VIP privat v BA
Podobné inzeráty
Barbierka/Barbier
Ahojteee Staň sa členom nášho tímu v KOŠICKOM QUEEN BARBER. Najkrajšieho barber shopu v meste. Hľadáme skúsených barberov, ale šancu majú aj tí, ktorí absolvujú našu školu barbera. Hľadáme ľudí ktorí chcú: - baviť sa prácou - napredovať - učiť sa nové veci - pomáhať kolegom Zamestnanecké výhody, benefity: Sám/Sama si určuješ pracovný čas Navštevujú nás osobnosti, športovci, herci, máme jednoducho skvelých zákazníkov O tvoj styling sa starajú tvoji kolegovia for free Náš Barber Shop je čistý a luxusný Atmosféra u nás je uvoľnená Pracuješ v mladom kolektíve Kvalitnú kávu máš free Mzdové podmienky (brutto) 600 - 2 000 EUR/mesiac (práca na živnosť) Napíš nám ešte dnes a staň sa súčasťou nášho tímu stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Inzerujúca spoločnosť Unikátny Barber Shop v metropole východu :)
obklad stien opalovanym drevom a renovacia nabytku
Dodajte vasim stenam prirodny dizajn. Ponukam obklad stien opalovanym drevom. Vdychnite novy zivot svojmu staremu DREVENEMU zahradnemu nabytku! Ponukam renovaciu DREVENEHO nabytku opalovanim a naslednym naterom. Mozna je aj rekonstrukcia intereroveho nabytku a nater bezfarebnym lakom. Cena zavisi od pracnosti, bud na hodinu alebo material Viac na
Automechanik / Autoelektrikár
Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - Sme autorizovaný servis značiek Hyundai, Ford a Lada, zároveň vykonávame montáže dvojitého ovládania vlasnej výroby pre vozidlá Autoškoly. - V roku 2023 otvárame nový servis a predaj pre novú značku ako autorizovaný partner preto hľadnáme nových automechanikov a autoelektrikárov. Hlavné náplne práce: - zisťovanie závad a riešenie technických problémov na vozidlách - správne vykonanie servisných prehliadok na vozidlách podľa platných kontrolných zoznamov - využívanie diagnostiky a dostupných systémov pri opravách vozidiel - zúčastňovanie sa na školení predpísaných výrobcom/dovozcom a sledovaní aktuálnych noviniek - Záručné a pozáručné opravy. - Vykonávanie bežnej údržby vozidiel ako napr. servisná prehliadka, servis bŕzd, výmena oleja. - a podobne... Zamestnanecké výhody, benefity - Vzdelávací program - možnosť postupného rastu - Mladý kolektív - Príjemné prostredie - Zľavy pri kúpe vozidla, dielov Informácie o výberovom konaní - Životopis poslať emailom na rohalpavol@ - Uchádzač bude konktatovaný telefonicky alebo emailom a bude informovaný o ďalšom postupe. Mzdové podmienky: Od 1 100 EUR/mesiac Základná mzda na prvé 3 mesiace (skúšobná doba) je 1100 eur. Následne sa uzatvára zmluva na dobu neurčitú kde sa mzda individuálne posudzuje podľa schopností uchádzača (1200 - 1500 eur) + bonus každý mesiac 5 až 40 % zo mzdy v závislosti od výkonu a kvality vykonanenej práce zamestnanca. Konečná mzda je tvorená: základná mzda + počet odpracovaných normohodín + bonus/odmena.
PONÚKAM Opravy
Špecializujem sa na oprave mobilov a tabletov. Keď Máte rozbitý telefón a nechcete za nový platiť vela, s radosťou vám ho opravím! Bez ohľadu na to, či máte problémy s displejom, batériou alebo inou časťou, dokážem to opraviť za prijateľnú cenu. Tak isto mám skúsenosti z opravou tabletov: výmena batérie, displeja, konektoru nabíjania. Viem vymeniť displej a batériu na Apple Watch. Nie všetky diely sú skladom, tak že s tým treba rátať. Kontaktujte ma cez e-mail alebo SMS, dohodneme sa na opravu vášho zariadenia.