bazár, predaj, inzercia, predám

NOVÝ, špičkový mikrofón NEUMANN KMS 105BK, pódium / štúdio

Kategória: Zvuková technika

predám úplne nový kondenzátorový mikrofón Neumann KMS 105 BK, použitie na pódiu aj v štúdiu.

Legendárny "Neumann Sound".

Originál faktúra od , ZÁRUKA! 100% stav, optický aj technický, bez 1 škrabanca. Bol použitý len pár krát, neprenášaný.

Výborné potlačenie spätnej väzby na pódiu, takmer ako u dynamického mikrofónu, čo je priam odporujúce fyzikálnym zákonom - Neumann to predsa dosiahol, čím sa tento mic stal voľbou č.1 pre pódiový spev.

Vysoko vyvážená frekvenčná odozva, takmer "flat" krivka. Superkardioidná charakteristika.

Mikrofón je naviac stavaný tak, aby odolal prípadným nárazom a vlhkosti , či teplotným výkyvom.

Treba pozrieť recenzie, úplna topka vo svojej triede, mikrofón používajú viacerí známi speváci.

Bez nadsázky, pri použití s kvalitným pre - skvelý, vyvážený, priezračný zvuk, bez zbytočného zdôraznenia akejkoľvek časti frekvenčného spektra.

Zvuk po nasnímaní v štúdiu perfektne sedí v mixe, vyžaduje si len veľmi málo úprav a je hneď použiteľný pre výslednú nahrávku.

Viac info na: v originálnom obale, s príslušenstvom ktoré k nemu bolo (mic clip na stojan, adaptér, originálny Neumann wrap)

predaj len osobne, som z BA.
NOVÝ, špičkový mikrofón NEUMANN KMS 105BK, pódium / štúdio
Podobné inzeráty
MOZOS MKIT-900PRO
V top stave, pár krát použitý(nevhodný darček). Stolový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO pre domáce nahrávacie štúdio. Vlogujte, nahrávajte podcasty a hudobné produkcie, alebo sprevádzajte kvalitným zvukom online hry. Súprava obsahuje robustný teleskopický mikrofónový stojan z kvalitných materiálov, odpružený držiak na mikrofón a USB kondenzátorový mikrofón s funkciou Plug & Play. Vo výbave nájdete Pop filter absorbujúci okluzívne spoluhlásky. Kľúčové vlastnosti mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Univerzálny kondenzátorový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO Perfektný na vlogy, podcasty, akustické produkcie a online hranie Robustný teleskopický stojan, odpružený držiak na mikrofón pop filter Krištáľovočistý zvuk bez ruchov a šumov Kardioidná smerová charakteristika Plug & Play pripojenie USB Kvalitné technické parametre mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Mikrofón MOZOS MKIT-900PRO s frekvenčným rozsahom 100 Hz – 18 kHz sa vyznačuje vysokým výstupným výkonom a krištáľovočistým zvukom bez ruchov a šumov. Kardioidná smerová charakteristika potláča príjem zvuku zo zadnej strany mikrofónu. Mikrofón je kompatibilný s operačnými systémami Windows 10 a iOS.
Mikrofón Neumann U87 AI
Sada mikrofónov Neumann U87 AI Studio, v perfektnom stave.
Slate Digital ML-1 - kondenzátorový veľkomembránový mikrofón
Modelovací mikrofón ML-1 od spoločnosti Slate Digital má ultralineárny frekvenčný rozsah bez skreslenia, vďaka čomu je vhodný najmä do nahrávacích štúdií na ozvučenie gitár, bicích súprav alebo dychových nástrojov. Mikrofón sa dokonale spája s virtuálnym modelovacím softvérom Slate Digital, v ktorom si nastavenia upravíte podľa svojich preferencií a potrieb. Vnútri odolnej konštrukcie mikrofónu sa nachádza veľká membrána s kardioidnou smerovou charakteristikou. Mikrofón tiež ponúka veľmi transparentný zvuk a je vhodný na moderné nahrávanie prostredníctvom virtuálnych predzosilňovačov a zosilňovačov. Súčasťou balenia je hliníkové puzdro na bezpečnú prepravu, polstrovaný držiak mikrofónu a licencia na modelovací softvér. Neumann, Audix, AKG, Rode, Telefunken, Elam251, u47, u67, c12, Shure SM7, Sony c800, U269
MIKROFÓN I Aston Stealth I ŠTÚDIOVÝ KONDENZÁTOROVÝ
Predám pár krát použitý mikrofón. Aston Stealth je revolučný mikrofón vysielacej kvality pre štúdio a pódium. Vďaka 4 prepínateľným hlasom, ktoré poskytujú bezkonkurenčný výkon v takmer každej situácii, je zabudovaný mikrofónový predzosilňovač triedy A s autodetekciou fantómového 48 V napájania (prvý na svete!)
neuman kms 105
predam mikrofon kondenzatorovi je to profi replika mikrofon je vhodny na spev do kapely kto ma zlu farbu a slaby hlas komplet balenie krabica puzdro na mikrofon.
set: mikrofón, kábel, stojan, obal...
Predám úlne nový nepoužívaný, len vyskúšaný set: mikrofón + kábel na mikrofón (JACK 6,3 mm - XLR samica, dĺžka 6 m) + držiak na mikrofón + stojan na mikrofón + obal na stojan na mikrofón.... CENA 50,- € Odber buď osobne, alebo v prípade zasielania poštou je nutná platba vopred na účet, na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!