bazár, predaj, inzercia, predám

Nožík DUKLA "

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám nožík DUKLA, stav ako na foto. Čepeľ 70 mm. Cena 59,-€.
Nožík DUKLA "
Podobné inzeráty
Nožík DUKLA
Predám nožík DUKLA, stav ako na foto. Čepeľ upravená na sheepfoot 60 mm. Nabrúsené. Cena 59,-€ s poštovným.
Vzácny multifunkčný nožík PUMA vzor 959
Predám vysoko kvalitný skladací nožík značky PUMA v pôvodnom stave, nepoužívaný, bez škrabancov s pôvodným puzdrom. Nožík je originálny, ručná výroba značky PUMA v Nemecku, rok 1994. Poľovnícky vreckový nožík je z nehrdzavejúcej ocele. V nožíku sa nachádzajú: čepeľ páračik pílka otvárak na pivo vyvrhovák vývrtka na víno Viac info alebo fotky pošlem cez WhatsApp alebo email. Cena 400€ Inzerát platný do zmazania.
Retro DUKLA
Najmä medzi malými chlapcami v období socializmu veľmi obľúbený, retro vreckový, zatvárací nôž DUKLA vyrobený cca v 1970/1980 tych rokoch firmou Sandrik v Štóse. Čepeľ je z uhlíkovej ocele. Rukoväť s nápisom DUKLA je plechová, imitujúca jelení paroh. - vrchná - v stave primeranom veku a opotrebeniu, hubárska, upravená pre zber húb, čepeľ je dlhá 5 cm, celková dĺžka 16 cm, v cene 53 eur - spodná - v dobrom, zachovalom stave, čepeľ je dlhá 8,5 cm, celková dĺžka 19,5 cm. v cene 70 eur. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
nozik mikov polovnicky
predam mikov polovnicky nozik .cena 59euro moznost zaslania
Poľovnícky nožik
Predám starý poľovnícky nožík čepeľ 12,5cm nebruseny, nepoužívaný.
Noz / dika s imitaciou parozia KANDAR + puzdro zdarma.
Predam nozik / diku s imitaciou jelenieho parozia znacky KANDAR. Nozik je nepouzity zabaleny a spolu s puzdrom ktore sa da navliect na opasok tak ako je na foto spolu s rozmermi. Vhodne ako darcek pre rybara, na leto, do lesa, na huby, outdor, prepper, kemping, na cesty ci vylety a podobne.