bazár, predaj, inzercia, predám

Núdzové tlačítko pre seniorov (SOS tlačítko)

Kategória: Vysielačky

Predám núdzové tlačítko pre seniorov, v stave nového, len pár dní zapojené a potom odložené, nevyužité... výborná vec pre seniorov, v prípade núdze, stačí potlačiť tlačítko na ruke, alebo na šnúrke a stolová jednotka zavolá preddefinovaný kontaktom, s možnosťou hovoru cez vstavaný reproduktor... funguje to perfektne, u nás sa bohužiaľ neujal... komplet dokumentácia a záruka do 11/2022, pôvodná cena 300€

Bližšie informácie o podukte:
Núdzové tlačítko pre seniorov (SOS tlačítko)
Podobné inzeráty
Predam kvalitne UHF DMR vysielacky motorola DP3400
Predam kvalitne profi UHF vysielacky Motorola DP3400 MOTOTRBO DIGITAL/ANALOG + nabijacka (IMPRES) + antena + bateria (IMPRES) v super stave plne funkcne. Vysielacky maju tieto funkcie: x Dosah: 5 - 200km (podla prostredia) x Frekvencny rozsah: UHF 403 - 470mhz x Kanalova roztec 12,5 kHz/ 25 kHz x Vykon vysielania: UHF 4W HI/ 1W LOW x Vysielanie: Digital TIER 2 a ANALOG x Pamat: 32 digitalnych a analogovych frekvencii x Funkcie: Scan, Prioritny kanal, VOX, DMR ID, GroupCall, PrivateCall, Sifrovanie 40bit MOTOTRBO, Programovatelne tlacidla, SQUELCH level, Monitor mod atd x Dopl funkcie: W/N band, SOS, Killradio, Man Down, Remote Monitor, Radio Check, Posielanie sprav, vydrz -30 az + 60 stupnov x Vodotestnost: IP57 x Bateria: IMPRES original 1450mAh x Programovanie: ZDARMA naprogramujem na poziadanie x Komplet balenie: (bateria, antena, spona, krytka, nabijacka vsetko original motorola) pekny stav # Naprogramovanych 16 analog PMR kanalov + 16 digitalnych PMR kanalov # Jedna sa o vysielacky s klasickym superhetom ktore maju lepsiu odolnost voci zaruseniu # Silna hlasna modulacia motorola ziadna lacna cinska hracka # Cena za kus 100e pri odbere 4 kusov zlava 10% # Len seriozne po dohode viem poslat aj postou +4e.
Predam kvalitne VHF/UHF vysielacky Wouxun UV-KG6D
Predam 2x UHF/VHF vysielacku Wouxun KG-UV6D + nabijacka + antena + velka antena retevis + ext. mikrofon + bateria v dobrom stave plne funkcne. Vysielacky maju tieto funkcie: x Dosah: 5 - 200km (podla prostredia) x Frekvencny rozsah: VHF 136 - 176mhz, UHF 400 - 480mhz x Ladiaci krok 2,5 K / 5K / 6,25K / 10K / 12,5K / 25K / 50K / 100K x Vykon vysielania: UHF 4W Hi/ 1W Low - VHF 5W Hi / 1W Low x Dual kanal: A/B kanal monitor dvoch roznych frekvencii, rychly scan ulozenych frekvencii x Dopl funkcie: 199 pamati na frekvencie, VOX, dualwatch, CTCSS scan, W/N band, night mod, PTT ID, SOS, Scan priority, FM radio prijimac atd x Citlivost prijmaca: az 0,16uV / 12dB SINAD x Vodotestnost: IP55 x Bateria: 1700mAh x Programovanie: klasicky kenwood kabel na baofeng x Komplet balenie: (bateria, antena, drziak, snurka, velka antena retevis, externy mikrofon) pekny stav # Naprogramovanych 16 PMR kanalov, lokalne prevadzace a ISS stanica. # Jedna sa o vysielacky s klasickym superhetom ktore maju lepsiu odolnost voci zaruseniu # Baterie uz nevydrzia dlho odporucam ich vymenu # Cena za kus 55e spolu 100e # Len seriozne po dohode viem poslat aj postou +4e.
Vysielačky + dvojročná záruka
Na predaj úplne nové vysielačky Baofeng s rôznym príslušenstvom a s dvojročnou zárukou. Rozšírený popis a ďalšie fotky nájdete pri mojich ďalších inzerátoch. Stačí zadať do vyhľadávania číslo: alebo kliknúť dole na moje meno. VYSIELAČKY: 19 € - vysielačka Baofeng BF-888s 30 € - vysielačka Baofeng UV-5R (5w) 40 € - vysielačka Baofeng UV-5R (8w) 36 € - vysielačka Baofeng UV-82 (8w) 50 € - vysielačka Baofeng UV-10R (10w) 50 € - vysielačka Baofeng UV-9R PRO s IP67 46 € - vysielačka Quansheng UV-R50 110 €- vysielačka Baofeng AR-152 Cena za vysielačku je aj s príslušenstvom (batéria, nabíjačka, anténa, handsfree, putko, klip, návod) HANDSFREE: 3 € - obyčajné handsfree 3 € - dual PTT handsfree (pre UV-82) 5 € - handsfree (pre UV-9R) 9 € - SBS FBI handsfree headset zo zvukovodivou trubičkou (slúchadlo) 16 € - Krkafón / laryngofón / krčný mikrofón s handsfree 9 € - externý mikrofón s reproduktorom (jednotlačidlový pre UV5R RT-5R BF888 UV10R) 11 € - externý mikrofón s reproduktorom (dual-PTT pre UV-82) Pri SBS handsfree aj krkafóne máte zosilnené káble aj uchytenia ANTÉNY: 7 € - (15-16 cm) originál anténa dodávaná k vysielačkám 7 € - (5 cm) kratšia anténa pevná 7 € - (7 cm) kratšia anténa ohybná 7 € - (38 cm) dlhšia anténa Nagoya NA-771 - replika 14 € - (39 cm) dlhšia anténa Nagoya NA771 - original 9 € - (39 cm) dlhšia anténa Retevis RHD-771 16 € - (73 cm) dlhšia taktická anténa Retevis HA02 8 € - (80 cm) predlžovací kábel k anténe PÚZDRA: 5 € - gumené puzdro pre UV-5R 9 € - puzdro s trojbodovým popruhom MSC-20B (na hruď, cez plece, alebo na opasok) 9 € - puzdro taktické molle (na taktickú vestu, opasok , alice ) čierne, olivové alebo púštne INÉ PRÍSLUŠENSTVO: 6 € - USB nabíjací kábel do nab.stojanu (pre UV5R UV82 UVS9 UV9R UV10R ) 6 € - USB nabíjací kábel pre priame nabíjanie (UV10R UV-9S a 3800mAh batérie) 8 € - autonabíjačka do nab.stojanu (pre UV5R UV82 UV9R UV10R) 9 € - programovací kábel (pre BF888 UV5R UV82 UV9S UV10R a podobné vysielačky s Kenwood konektorom) 15 € - programovací kábel (pre UV-9R, UV-9R+ UV-9Rpro a podobné vysielačky s 13 pinovým vodotesným konektorom) 8 € - redukcia pre UV-9R na použitie bežných handsfree 11 € - náhradná batéria pre UV-5R - original 13 € - náhradná batéria pre UV-82 - original 15 € - náhradná batéria pre UV-82 - predĺžená Cenník pri platbe na dobierku (Vyberte si spôsob doručenia): 4 € - Zásielkovňa / Packeta (napíšte výdajné miesto) 7 € - kuriér na adresu (napíšte vašu adresu) X € - Slovenská Pošta - NEODPORÚČAME ! Balíky odosielame každý pracovný deň (aj do čiech). Doručenie 1-3 pracovné dni. Pri vysielačke budete mať pribalený aj odkaz, skadiaľ si budete môcť stiahnuť český návod s podrobným vysvetlením jednotlivých funkcií Pri použití vysielačky je nutné dbať na dodržanie telekomunikačného zákona !!!
Autonabíjačka a USB nab. pre vysielačky
Predám úplne nové nabíjacie káble pre vysielačky. Máme verzie s USB konektormi, ale aj do do auto-zapalovačov na 12v pre vysielačky Baofeng UV-5r RT-5R UV-82 UV-9R UV-9S a pod. 6 € - USB nabíjací kábel do nabíjacieho stojanu (pre UV5R UV82 UVS9 UV9R UV10R ) 6 € - USB nabíjací kábel pre priame nabíjanie (UV10R UV-9S a predĺžené 3800mAh batérie) 8 € - autonabíjačka do nabíjacieho stojanu (pre UV5R UV82 UV9R UV10R) Pre nabíjanie v aute cez autonabíjačku alebo cez USB kábel do nabíjacieho stojanu, je potrebné mať zo sebou aj stojanovú nabíjačku, ktorá je štandardne pribalená pri vysielačkách Baofeng a Retevis, ktoré máme tiež v ponuke. Pokiaľ vlastníte vysielačku s otvorom na priame nabíjanie, ako napr. UV-10R a pod. tak pri nich nabíjací stojan zo sebou nosiť nemusíte. Kábel na priame nabíjanie, má iný priemer jacku ako kábel pre nabíjanie cez nabíjací stojan !!! Cenník pri platbe na dobierku (Vyberte si spôsob doručenia): 4 € - Zásielkovňa / Packeta (napíšte výdajné miesto) 7 € - kuriér na adresu (napíšte vašu adresu) X € - Slovenská Pošta - NEODPORÚČAME Balíky odosielame každý pracovný deň (aj do čiech). Doručenie 1-3 pracovné dni. Osobný odber možný aj na predajni v Revúcej Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Stačí zadať do vyhľadávania číslo:
vodotesná vysielačka Baofeng UV-9R PRO
Predám úplne nové vodeodolné vysielačky Baofeng UV-9R PRO s ochranou IP67 Je to najnovší model zo série UV-9R ktorý má oproti predošlým starším modelom 9R a 9R+ niekoľko vylepšení. - odolnejšia klávesnica - lepšia kompatibilita s dlhšími anténami (rozšírený otvor pre anténu) - dlhšia a odolnejšia anténa IP67 = ochrana proti prachu a krátkemu ponoreniu do plytkej vody Rozdiely oproti iným modelom v našej ponuke: - pod každou vonkajšou skrutkou aj matkou sa nachádza tesnenie (o-ring) - do všetkých vonkajších spojení plastov boli pridané gumené tesnenia - masívnejšia konštrukcia Nevýhody: - väčšia váha aj rozmery - komplikovanejšia montáž slúchadiel - horšia dostupnosť príslušenstva (dá sa to vyriešiť dokúpením redukcie) Tento model je určený skôr pre použitie na rafte, lodi, pri splavovaní rieky, na jazerách, alebo vodných skútroch. Poprípade pre DHZ. Proste pre ľudí ktorý reálne vysielačku vystavia striekajúcej vode. Pre ostatných doporučujeme iné modely vysielačiek z našej ponuky, ktoré tiež dobre zvládajú vystavenie dažďu a prachu, bez akýchkoľvek problémov a sú omnoho praktickejšie a lacnejšie. Vysielajú v pásmach VHF UHF PMR LPD Pozor toto nie je CB vysielačka ako to niektorý neznalý predajcovia uvádzajú!!! Frekvenčný rozsah: 136-174 a 400-520 MHz (vysiela aj prijíma) 65-108 MHz (len na počúvanie rádia) Na vysielačkách môžete mať naladené naraz dve frekvencie, takže môžete komunikovať s veliteľom a zároveň počúvať podriadených bez toho aby vám rušili veliteľskú komunikáciu a pod. Do vysielačky sa dá uložiť až 128 rôznych frekvencií. Vysielačka má aj FM rádio, VOX, Alarm, Baterku na svietenie a pod. Pri vysielačke budete mať pribalený aj odkaz, skadiaľ si budete môcť stiahnuť český návod s podrobným vysvetlením jednotlivých funkcií. Máme k nim na predaj aj specialne handsfree sady pre 9R, programovacie káble a tiež redukcie na použitie kenwood príslušenstva CENA: 50 eur + poštovné BALENIE OBSAHUJE: - JEDNU Vysielačku Baofeng UV-9Rpro s JEDNOU Li-ion batériou - nabíjačku - odnímateľnú anténu - anglický návod - putko na ruku - klip na opasok Cenník pri platbe na dobierku (Vyberte si spôsob doručenia): 4 € - Zásielkovňa / Packeta (napíšte výdajné miesto) 7 € - kuriér na adresu (napíšte vašu adresu) X € - Slovenská Pošta - NEODPORÚČAME ! Balíky odosielame každý pracovný deň (aj do čiech). Doručenie 1-3 pracovné dni. Osobný odber možný aj na predajni v Revúcej Máme aj iné modely vysielačiek ( UV-5R UV-82 , BF-888 , UV-9S ) Pozrite moje ďalšie inzeráty. Stačí zadať do vyhľadávania číslo: POZOR: Pri použití vysielačky je nutné dbať na dodržanie telekomunikačného zákona!!!
Púzdra pre vysielačky
Na predaj úplne nové puzdra pre rôzne typy vysielačiek a pre rôzne použitia. Ochranné puzdra, opaskové, trojbodové, dvojbodové, s montážou na molle systémy, atd... 5€ gumené / silikonové puzdro pre UV-5R Je vyrobené z mäkkej elastickej gumy / silikónu a slúžia na ochranu vysielačky pred nechceným pádom a nárazmi. Zmierňuje tiež zásahy od zbraní pri Airsoft a Paintball hrách Kryt nechráni display! 9€ puzdro s trojbodovým popruhom MSC-20B Môže sa nosiť na hrudi, chrbte, cez plece, alebo po odopnutí popruhov aj na opasku 9€ puzdro taktické Môžete ho nosiť klasicky na opasku, ale je ho možné upevniť aj na molle nosné systémy(taktické vesty), alebo pripnúť na batoh FAREBNÉ PREVEDENIA: - čierne - olivové (zelené) - pieskové (TAN, Coyote) Dobierka je +4 eurá Balíky posielame každý deň cez Zásielkovnu (Packeta) Ďalšie inzeráty na vysielačky a príslušenstvo vám ukáže po kliknutí dole na moje meno, alebo na kolonku: "všetky inzeráty užívateľa"