bazár, predaj, inzercia, predám

Nuskin bieliaca zubná pasta Ap24

Kategória: Zdravie a krása

Nuskin bieliaca zubná pasta Ap24
Nuskin bieliaca zubná pasta Ap24
Podobné inzeráty
NuSkin Bieliaca zubna pasta AP24- najlepsia cena
Bieliaca zubna pasta AP24 od NuSkin vybieli do povodnej farby zubu, chrani pred zubnym kazom a plakom, pomaha odstranovat zubny kamen. Neobsahuje skodlive peroxidy. Vhodna aj pre citlive zuby a pre deti od 6 rokov. Cena za 1 kus 8 eur, pri kupe 3 a viac kusov cena 7 eur za kus.
Bieliaca zubna pasta
3D white charcoal, bieliaca zubna pasta 79g, kupovana v usa, oblubena pasta na bielenie, kupila som si viac ako potrebujem takze ak niekomu posluzi rada odpredam.
Zubné pasty NUSKIN
Bieliaca zubná pasta AP 24 Whitening, prirodzene bieli zuby, šetrná k ďasnám.Pasta AP 24 Anti-plaque, protiplaková zubná pasta, chráni pred plakom a zubných kazom. V cene obe, úplne nové, neotvorené originály.
COLGATE Expert White zubná kefka + Bieliace pero
COLGATE Expert White zubná kefka + Bieliace pero Klinicky overený systém zubnej kefky a bieliaceho pera, ktorý obsahuje bieliacu zložku bezpečnú pre sklovinu, akú používajú zubní lekári. Chemicky reaguje so škvrnami a spôsobuje ich vybielenie. Aktívne zložky dokážu zuby vybieliť komplexne – vnútri aj na povrchu. Zubná kefka: Bieliaca zubná kefka 360 Max White Expert White odstraňuje zubný povlak a povrchové škvrny a jemne leští povrch zubov. Poskytuje ideálnu prípravu zubov pre nanesenie bieliaceho gélu. Bieliace pero: Bieliace pero sa uplatňuje až po vyčistení zubov, nevyplachuje sa a nechá sa na zuboch pôsobiť. Vďaka silikónovému adhezívu sa aktívne látky prichytia k zubom a pôsobia dlhšiu dobu než zubná pasta. Odporúčame používať tesne pred spaním. V noci je nižšia produkcia slín a produkt tak účinkuje dlhšiu dobu. Získajte až o 3 odtiene belšie zuby. Je to tak jednoduché – vyčistite si zuby, naneste gél a je to! Žiadne čakanie, žiadne vyplachovanie. Pri pravidelnom používaní podľa pokynov počas 3 týždňov.
AP24 zubná pasta
Ak sú vaše zuby zafarbené, stmavnuté alebo znečistené rôznymi potravinami, tabakom alebo nápojmi, zubná pasta AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste odstráni tieto škvrny a vašim zubom vráti ich prirodzenú farbu. Netto hmotnosť 110 g
Bielacia zubna pasta AP24
Uzasna osvedčená biel.zubna Pasta ktorá zároveň aj odstraňuje zubný povlak