bazár, predaj, inzercia, predám

NuSkin Epoch Baobab bambucke maslo, zlava 50%

Kategória: Zdravie a krása

Vyživujte svoju pokožku hydratačnou zmesou rastlinných výťažkov vrátane bambuckého masla, oleja z makadamového orecha a ovocnej dužiny z afrického stromu baobab. Tieto časom overené etnobotaniká podporujú hladkú, poddajnú pokožku a zvyšujú odolnosť pokožky. Pomaha redukovat celulitidu a strie, vhodne aj na tehotenske brusko.

Nove, zabalene. Najlepsia cena zarucena. Bezna cena 44 eur, usetrite 50%
NuSkin Epoch Baobab bambucke maslo, zlava 50%
Podobné inzeráty
CLINIQUE Hydratačný balzám na pery treatment Plump
Nové, neotevřené / obsah 7ml. Hydratační balzám na rty Clinique Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment pomáhá zmírňovat vysušení rtů, intenzivně je hydratuje a vyživuje. Složení obohacené o pečující složky jako lipidy, bambucké máslo a ceramidy zanechává rty jemné a šťavnaté. Vlastnosti: - dodává rtům intenzivní hydrataci a výživu - vyhlazuje rty a připravuje je na aplikaci rtěnky - zanechává rty jemné a pružné - chrání citlivou pokožku rtů Složení: -petrolatum – intenzivně pečuje o citlivou pokožku rtů a vyživuje ji - máslo murumuru – pomáhá vázat vlhkost v pokožce, propůjčuje rtům pružnost a plnost - bambucké máslo – zajišťuje rtům hedvábnou jemnost - ceramidy – posilují ochrannou bariéru pokožky a zabraňují ztrátě vlhkosti - výtažek z jemného korálu – zklidňuje popraskané rty, snižuje pocit pnutí a svědění, bez ftalátů a parfemace. Cena je za kus / k dispozici 2 kusy. Odesílám na Slovensko přes Zásilkovnu / Packetu za 5€.
sukin hydratacny krém na tvar pre mužov 225 ml
neotvoreny Hydratačný krém na tvár pre mužov vyrobený zo sezamu, kokosového oleja, jojobového oleja a aloe. Zvlhčuje a upokojuje. Extrakt z baobabu, vitamín E a tasmánske korenie podporujú zdravú a žiarivú pleť, zatiaľ čo mužná zmes škorice a citrusov osviežuje zmysly. Tasmánske korenie (Tasmannia Lanceolata Fruit / Leaf Extract (Tasmanian Pepper)) - extrahuje sa z druhu, ktorý rastie iba v Austrálii. Zmierňuje červené zafarbenie. Používa sa v pánskej línii na starostlivosť o oholenú pokožku. Baobab (Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract (Baobab)) - olej, ktorý pokožku intenzívne vyživuje a obohacuje. Získané zo semien baobabu. Obsahuje kyselinu olejovú, kyselinu linolovú a linolenovú, kyselinu linolenovú a kyselinu linolenovú, ktoré zlepšujú vzhľad pokožky a poskytujú jej hydratáciu a pevnosť. Slovo baobab pochádza z arabčiny a znamená bu hobab, čo znamená ovocie s mnohými semenami. Škoricový olej (Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (škorica)) - veľmi bohatý olej, ktorý dodáva vôňu pánskej série. Získava sa parnou destiláciou sušenej vnútornej vetvičky škoricového kríka. Sezamový olej (Sesamum Indicum (sezamový olej)) - Bohatý na esenciálne mastné kyseliny, ktorý vyživuje všetky typy pleti.
Olej maslo na opaľovanie  Farmasi
Olej na opaľovanie SPF 6 (mrkvový olej) top najpredávanejší výrobok Zvyšuje opaľovací efekt a chráni pokožku s SPF6. Obsahuje kakaový a mrkvový olej, bambucké maslo a vitamín E, ktoré pokožke poskytujú intenzívnu farbu, pružnosť, hĺbkovo ju hydratujú a upokojujú bez mastného efektu. Nové vynovené zloženie obohatené o baobabový a tamanu olej, pre lepšiu a dôslednejšiu ochranu pokožky objem: 115 ml cena ... 4,70 eura Maslo (krém ) na opaľovanie SPF 15 Obsahuje prírodný urýchľovač opálenia L-tyrozín a mrkvový olej, ktoré stimulujú a podporujú prirodzený proces opálenia pokožky. Mrkvový olej obsahuje antioxidanty karoténu, vitamín A a omega 3, ktoré pomáhajú hydratovať a regenerovať pokožku. Nové vynovené zloženie obohatené ešte o baobabový a tamanu olej, pre lepšiu a dôslednejšiu ochranu pokožky. cena ... 5,90 eura + poštovné pozrite všetky moje ponuky, aktuálne a v zľavách
Nuskin -galvanic,lumi,tegreen....
U mňa vždy NAJLEPŠIA CENA Lumispa s aktivačným gélom ageloc Galvanicka žehlička na tvár výhodné balenie s gelikmi+Napca Galvanická žehlička na telo s gelikom a telovym mliekom V prípade záujmu aj o iné produkty ma neváhajte kontaktovať do správy NuSkin, Galvanic Spa, Galvanic Body Spa, LumiSpa, Tegreen, Epoch, Age loc, ap 24
Mozartsalbe - liečivá masť na kĺby
Masť je pomenovaná po Mozartovi, ktorý trpel silnou artrózou. Do roka sa vďaka pozitívnemu ohlasu a účinku stala medzinárodnou „must have“ a stala sa teda nepostrádateľnou. Rakúsky produkt - 50ml ZLOŽENIE -Olej z borovice: podporuje krvný obeh, pôsobí protizápalovo -Olej z borovice horskej: hrejivý, uvoľňujúci -Šalviový olej: antibakteriálny, dezinfekčný -Svišťový olej: Reumatické ťažkosti, svalové a kĺbové problémy -Bio včelí vosk -bio kakaové maslo -bio bambucké maslo -geraniol -vitamín E -limonén Výhody: Prírodné zložky, bez farbív a konzervačných látok, vysoká výťažnosť, príjemné na pokožke vďaka použitiu bambuckého masla. ➢ Proti celkovému opuchu a napätiu celého pohybového aparátu ➢ Napätie v oblasti krku ➢ Protizápalové v prípade poranení ➢ Na modriny a vyvrtnutia akéhokoľvek druhu ➢ Preťaženie alebo nadmerné natiahnutie šliach, svalov a kĺbov ➢ Osteoartritída / artritída ➢ Podporuje rýchle hojenie rán a lepšiu tvorbu jaziev ➢ pľuzgiere s horúčkou, akné, ➢ Psoriáza, atopický ekzém, bodnutie komármi a osami atď.
AKCIA NuSkin kolagen Collagen+ NOVINKA, zlava 45%
Novy NuSkin kolagén- Beauty Focus Collagen+ konecne v predaji. Zlava 45%, bežná cena 91,68 eur. Cena je za balenie na 1 mesiac. Samozrejme nove a nepouzite balenie. Zlepsite pevnosť a pružnosť pleti, dodajte jej energiu a jas s novým kolagenom s pomarančovou príchuťou.