bazár, predaj, inzercia, predám

Obal na Acus Oneforstreet 8

Kategória: Zvuková technika

Predám úplne nový, taliansky, nepoužitý pevný obal na kombo Acus oneforstreet 8. Materiál - Nylon/Cordura. Hrúbka polstrovania 10 mm.
Obal na Acus Oneforstreet 8
Podobné inzeráty
Dynacord Acus Line A 153
Predám 2 kusy pasívne 3 pásmové reproduktory Dynacord Acus Line A 153, hudobný výkon max.400W/8 ohm,rozmery výška 63 cm,šírka 51cm, hĺbka cca 40 cm. Neskutočne verný zvuk. Made in Germany. Reálne foto. Len osobný odber s možnosťou vyskúšania. Cena: 350.-€
set: mikrofón, kábel, stojan, obal...
Predám úlne nový nepoužívaný, len vyskúšaný set: mikrofón + kábel na mikrofón (JACK 6,3 mm - XLR samica, dĺžka 6 m) + držiak na mikrofón + stojan na mikrofón + obal na stojan na mikrofón.... CENA 50,- € Odber buď osobne, alebo v prípade zasielania poštou je nutná platba vopred na účet, na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!
JBL VRX 918 - obal
Predam 3ks obal na subbas JBL VRX 918 rozmer 60x70x50 cm
Obal na 12’’ sub
Celopostrovany obal , vnútorne rozmery 520 x 360 x 500 mm
Predám stojany na reprobox
Predám dva kvalitné nepoužité,zabalené masívne kovové reproduktorové stojany porovnateľné z Konig Meyer z kľukou na dvihanie. Stojan je vyrobený z oceľových trubiek s povrchovou úpravou čierna farba, machanizmus kľuky je kovový. Pomocou ručnej kľuky jednoducho a bezpečne nastaví­te požadovanú výšku aj ťažších reproduktorov. Rukoväť je sklápateľná pre jednoduchší transport. Nastaviteľná výška: 1250-2400 mm. V extrémnych prípadoch sa dá zdvihnúť až do 2700 mm( viď foto). Priemer nosnej tyče 35 mm. Maxim. Zaťaženie: 70 kg. Hmotnosť stojanu: 7 kg. Možnosť použiť aj na svetlá a malé rampy. Konig Meyer stojí 275 € tento je 1 ks za 120 €. Na prenášanie dvoch stojanov možnosť dokúpenia nepolstrovaného prepravného obalu v cene 31,9 €, pri kúpe spolu zo stojanmi dám obal za 26 € alebo polstrovaného Gravity s prepážkami v cene 59€, pri kúpe spolu zo stojanmi dám obal za 49 €. Možnosť zaslať aj kuriérom na dobierku. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!
EV EKX 18-SP + obal EV
Vážení kolegovia, posúvam ďalej subwoofer EV EKX 18-SP + obal EV SUB odohrával len malé akcie (svadby, oslavy) V top stave, možnosť odskúšania Kontaktovať telefonicky