bazár, predaj, inzercia, predám

Obal na telefón na ruku NIKE - ideálny na beh

Kategória: Fitness, jogging

Nový obal na telefón značky NIKE. Zapnutie na suchý zips s možnosťou nastavenia. Otvor na slúchadlá. reflexné logo NIKE na boku.
Doprava po platbe vopred možná za 3€.
Obal na telefón na ruku  NIKE - ideálny na beh
Podobné inzeráty
Bežecké tenisky Nike Free run veľ. 43 - PC: 119 EUR
Predám bežecká tenisky Nike Free RN 5.0 M . Veľkosť 43, PC: 119 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11182020). Nike Free RN 5.0 sa vracia ku koreňom ako bežecká obuv. Sú prirodzeným predĺžením vašich nôh a boli vytvorené pre krátke zjazdovky do piatich kilometrov. Minimalistický strih s nízkym profilom umožňuje úplnú slobodu pohybu. Ľahká jednovrstvová sieťovina v hornej časti poskytuje väčší rozťah, aby ste sa cítili ako druhá pokožka. Medzipodošva Nike Free je o 26% flexibilnejšia ako ta z minuloročného modelu, vďaka čomu zaisťuje voľné ohýbanie stredného chodidla, rozstup medzi špičkami a vylomenie zeme bez akýchkoľvek obmedzení. Zvršok je vyrobený z pružného materiálu s voľnou väzbou, ktorá sa tesne prispôsobuje tvarovým nohám, čo umožňuje prúdenie vzduchu. Syntetické semišové vystuženie pre odolnosť a odolnosť proti oderu. Medzipodošva Nike Free poskytuje väčšiu blízkosť chodidla so zemou a prispôsobuje sa terénu a spôsobu, akým sa vaše telo pohybuje. Vlastnosti: * obuv navrhnutá pre: beh * vrchný materiál: látka + syntetické materiály * vytvorené pre krátke zjazdovky do 5 km * zvršok vyrobený z ľahkého, priedušného materiálu, ktorý sa prispôsobuje tvaru chodidla * podrážka zaisťuje voľný pohyb chodidla * syntetické semišové vložky, ktoré posilňujú štruktúru a chránia proti odieraniu * čierna farba
ASICS Gel-Kayano 28 PC: 159,90EUR Bežecké Tenisky
Predám zánovné ASICS Asics Gel-Kayano28 č.39,5 Pôvodná cena:159,90 Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05122022) Ďalšia edícia kultového modelu bežeckých topánok pre pronárov Asics Gel-Kayano vo vynovenej edícii 28 . Ide o najstabilnejšiu a najtlmivejšiu topánku v rodine bežeckého lyžovania na dlhé trate z hornej police. Je tiež ideálny pre ľudí s vyššou telesnou hmotnosťou, zaisťuje pohodlie a bezpečnosť. Určené pre beh na asfaltových povrchoch . Čo je nové v ďalšom vydaní modelu? Na prvý pohľad viditeľná zmena zvršku sa netýka len sieťoviny, ale predovšetkým päty, ktorá bola spevnená, znížená o profil, zmenšená a pripevnená zvonka pre zvýšenie opory v zadnej časti chodidla. Za zmienku tiež stojí, že prezentované bežecké topánky Asics majú 3D Space Construction , ktorá zaisťuje prispôsobenie podľa pohlavia a zvyšuje kompresiu pri dopadaní na zem, pretože, ako ukázal výskum spoločnosti Asics, ženy majú kratšiu Achillovu obuv. šľachy ako muži, a preto má dámska verzia Kayano nižší pokles ako mužská verzia . Ultra pohodlná vložka OrthoLite ™ X-55 poskytuje pohodlie, ktoré potrebujete na dlhých cestách. 28. edícia bežeckých topánok Asics bola vylepšená, GEL™ jednotky majú nový tvar , sú umiestnené v prednej a zadnej časti, dôraz sa kládol na zlepšenie plynulosti behu pri zachovaní primeranej dynamiky. Pena FlyteFoam bola nahradená inovatívnou penou FF BLAST™, ktorá poskytuje ešte väčšiu stabilizáciu a odpruženie, ako aj lepší odraz a odraz než predchodca Gel-Kayano 27 . Systém kontroly nadmernej pronácie DuoMax ™ zostal nezmenený, ale jeho práca bola vylepšená, aby poskytovala ešte lepšiu podporu. Fenomenálny Trusstic System® zostal na vonkajšej podrážke nezmenený. Zlepšuje stabilitu, integruje strednú časť chodidla a zabraňuje torzným pohybom chodidla, nastavuje jeho správnu dráhu a zároveň znižuje hmotnosť podrážky. Darčekové topánky na beh na dlhé trate majú pružnejšie drážky pre lepšie odvaľovanie. Neustále používanie karbónovej gumy zvyšuje využitie obuvi, predlžuje jej životnosť, pretože je odolná voči oderu a zaručuje výbornú priľnavosť k tvrdým povrchom.
ASICS  GEL - KAYANO 28 PC:129,90EUR   Bežecké Tenisky
Predám tenisky ASICS GEL - KAYANO 28 č.39 Pôvodná cena:129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Ďalšia edícia kultového modelu bežeckých topánok pre pronárov Asics Gel-Kayano vo vynovenej edícii 28 . Ide o najstabilnejšiu a najtlmivejšiu topánku v rodine bežeckého lyžovania na dlhé trate z hornej police. Je tiež ideálny pre ľudí s vyššou telesnou hmotnosťou, zaisťuje pohodlie a bezpečnosť. Určené pre beh na asfaltových povrchoch . Čo je nové v ďalšom vydaní modelu? Na prvý pohľad viditeľná zmena zvršku sa netýka len sieťoviny, ale predovšetkým päty, ktorá bola spevnená, znížená o profil, zmenšená a pripevnená zvonka pre zvýšenie opory v zadnej časti chodidla. Za zmienku tiež stojí, že prezentované bežecké topánky Asics majú 3D Space Construction , ktorá zaisťuje prispôsobenie podľa pohlavia a zvyšuje kompresiu pri dopadaní na zem, pretože, ako ukázal výskum spoločnosti Asics, ženy majú kratšiu Achillovu obuv. šľachy ako muži, a preto má dámska verzia Kayano nižší pokles ako mužská verzia . Ultra pohodlná vložka OrthoLite ™ X-55 poskytuje pohodlie, ktoré potrebujete na dlhých cestách. 28. edícia bežeckých topánok Asics bola vylepšená, GEL™ jednotky majú nový tvar , sú umiestnené v prednej a zadnej časti, dôraz sa kládol na zlepšenie plynulosti behu pri zachovaní primeranej dynamiky. Pena FlyteFoam bola nahradená inovatívnou penou FF BLAST™, ktorá poskytuje ešte väčšiu stabilizáciu a odpruženie, ako aj lepší odraz a odraz než predchodca Gel-Kayano 27 . Systém kontroly nadmernej pronácie DuoMax ™ zostal nezmenený, ale jeho práca bola vylepšená, aby poskytovala ešte lepšiu podporu. Fenomenálny Trusstic System® zostal na vonkajšej podrážke nezmenený. Zlepšuje stabilitu, integruje strednú časť chodidla a zabraňuje torzným pohybom chodidla, nastavuje jeho správnu dráhu a zároveň znižuje hmotnosť podrážky. Darčekové topánky na beh na dlhé trate majú pružnejšie drážky pre lepšie odvaľovanie. Neustále používanie karbónovej gumy zvyšuje využitie obuvi, predlžuje jej životnosť, pretože je odolná voči oderu a zaručuje výbornú priľnavosť k tvrdým povrchom.
TIEMPO LEGEND9 Academy FG/MG NIKE PC:79,90EUR Kopačky
Predám Kopačky NIKE TIEMPO TIEMPO LEGEND9 Academy FG/MG č.40 a 42,5 Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Nike Tiempo Legend 9 Academy FG / MG je najľahšie Tiempo, aké kedy bolo vyrobené. Zvršok s konvexnými oblasťami v zóne kontaktu s loptou umožňuje presné driblovanie, prihrávku a strely, zatiaľ čo cvoky na podrážke poskytujú trakciu pri rýchlych zákrutách a náhlych zastaveniach. určené na hranie na: prírodných a umelých povrchoch vrchný materiál: prírodná koža + syntetický materiál podrážka: MG úroveň: nižšia / rekreačná polstrovaná stielka s tvarom odrážajúcim anatomickú líniu chodidla s nízkym profilom koža v zvršku podopretá vložkami z mäkkej peny pomáha presne hádzať strely Podrážka MG poskytuje vynikajúcu trakciu na prírodných a umelých trávnatých plochách zbierka: jeseň 2021 Nike Tiempo Legend 9 Academy FG / MG je najľahšie Tiempo, aké kedy bolo vyrobené. Zvršok s konvexnými oblasťami v zóne kontaktu s loptou umožňuje presné manévrovanie, prihrávku a strely, zatiaľ čo Štuple na podrážke poskytujú trakciu pri rýchlych zákrutách a náhlych zastaveniach.
NIKE WMNS ZOOM FLY 3 Pôv.cena:159,90EUR  Bežecké Tenisky
Predám bežecké tenisky NIKE WMNS ZOOM FLY 3 č.42 Pôvodná cena:159,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212021) Závodná teniska s dynamickou silou! Dámska bežecká obuv Nike Zoom Fly 3 je odolná, pohodlná a skvele sa hodí na dlhé preteky. Dynamická sila vrstvy z karbónových vlákien ťa ženie dopredu, aj keď bežíš naozaj dlho. Medzipodrážka Nike React z ľahkej a odolnej peny po celej dĺžke citlivo reaguje a skvele tlmí pri každom kroku. Priehľadný zvršok vzbudzuje dojem rýchlosti a vnútorná vložka s nízkym lemom v pretekárskom štýle pevne priliehajú k nohe. Vrstvy z karbónových vlákien v medzipodošve sa citlivo rozťahujú a zmršťujú podľa toho, akým tempom bežíš. Neutrálny došľap
Opasok na beh Fuel belt+ flaştičky
Predám používaný funkčný opasok na beh značka fuel belt.