bazár, predaj, inzercia, predám

OBD2 ELM327 Bluetooth adapter

Kategória: Príslušenstvo

Ponukam na predaj bluetooth OBD2 adapter.

V ponuke kratky (modry) a dlhy (cierny) adapter.

Cena za kus je 10eur.


Uprednostnujem emailovu komunikaciu, resp volat vo vecernych hodinach (cca medzi 18:00 - 21:00). Na sms neodpovedam, ak chcete pisat, tak vyuzite email (alebo whatsapp).

Adapter sa nachadza v Presove, po dohode doveziem (aj na trase Presov-Kosice-Roznava).
OBD2 ELM327 Bluetooth adapter
Podobné inzeráty
ŠETRIČ PALIVA OBDII BENZÍN ÚSPORA 15% NITRO/EcoObd
Dobrý deň predám novy ŠETRIČ PALIVA OBDII BENZÍN ÚSPORA 15% NITRO Plug and Drive zariadenie pre úsporu paliva. Stačí zapojiť do OBD2 konektora a vychutnať si úspornú jazdu. Nie sú potrebné žiadne dodatočné nastavenia. Zariadenie automatický vykoná analýzu vášho vozidla a upraví potrebné nastavenia pre dosiahnutie maximálneho účinku. Nastavenia sú vykonané len v norme udávaných výrobcom. Nepoškodzuje motor ani iné časti vozidla. Výsledky sú rovnaké, ako pri úprave softvéru v špecializovaných servisoch. S rozdielom ceny, a jednoduchosti vrátenia vozidla do pôvodných nastavení. Po odpojení zariadenia z OBD2 konektora sa vozidlo automaticky vráti do pôvodných nastavení. Nie je potrebné vykonávať žiadne ďalšie úpravy. ECO OBD2 funguje na báze zmeny signálu z riadiacej jednotky. Dôsledkom toho sa mení celá mapa vstrekovania pre nízku spotrebu a zníženie emisií. Automaticky rozpozná vaše jazdné návyky a vytvorí novú mapu v riadiacej jednotke pre zníženie spotreby až o 15%. Šetrič paliva je určený pre benzínové motory NEVAHAJTE MA KONTAKTOVAT PRI AKEJ KOĽVEK OTAZKE ALEBO PONUKE PRIJMAM aj OBJEDNAVKY NA ZAKASKU Mám v ponuke mnoho ďalších AUTODIAGNOSTIK ak si rozkríknete moje MENO
FM rádioprijímač v digitálnej kvalite - adaptér Albrecht DR
Šikovný malý digitálny adaptér do auta alebo aj do obývačky. Umožňuje príjem DAB+ digitálneho rozhlasového vysielania vo vysokej kvalite. Ak vám lezie na nervy šum a praskot FM rádia, tak DAB+ je liek. Tento adaptér umožňuje kvalitné počúvanie rozhlasových staníc na akomkoľvek FM rozhlasovom prijímači. Úplne nové, nepoužívané Popis: Digitálny rádiový adaptér Albrecht DR 54 DAB + pre autorádio alebo obývaciu izbu Malý adaptér DAB + v elegantnom dizajne je skutočne všestranný - umožňuje krištáľovo čistý príjem staníc DAB + (digitálne rádio) na cestách aj doma. Inštalácia je rýchla a ľahká - bez veľkého úsilia. Integrovaný vysielač FM umožňuje bezdrôtový prenos do autorádia alebo domáceho hifi systému. Adaptér je pripevnený buď pomocou prísavky alebo lepiacej konzoly. Počas jazdy aktívna okenná anténa DAB + zaisťuje najlepší možný a stabilný príjem vašich obľúbených staníc. Doma môže flexibilný adaptér DAB + vysielač vysielať bezdrôtovo do stereosystému alebo iných rádií. Einsatz im Auto:- Bezdrôtový prenos do autorádia - Aktívna okenná anténa DAB + pre najlepší možný príjem - Držiak lepidla alebo prísavky - LCD displej - Funkcia stmievača - Možnosť nabíjania USB pre externé zariadenia (napr. Mobilný telefón)Einsatz im Wohnzimmer:- Bezdrôtový prenos v obývacej izbe do stereosystému alebo iných rádií - Flexibilné použitie, napríklad ovládanie z pohovky vďaka praktickej drôtovej anténe - Alternatívne je možný aj káblový prenos cez aux-out Špeciálne funkcie Adaptér DAB / DAB + (s DLS)� Digitálny rozhlasový prenos hudby do autorádia alebo stereofónneho systému cez FM vysielač� Aktívne čelné sklo DAB + a drôtová anténa pre najlepší možný príjem Rozsah dodávky Adaptér DR 54 Lepiaci a prísavkový držiak aktívna DAB + okenná anténa pre auto Drôtená anténa pre domácnosť USB nabíjací kábel 12V / 24V auto dvojitý USB cigaretový adaptér 3,5 mm audio kábel
OBD2 / ELM327 čítačka, káble a zdroje
Predám OBD predĺženie 1 m (10€), vysokorýchlostný predlžovací kábel žlto červený 38cm (25€) a nabíjačky 5V/3A (10€) univerzálna USB resp mini USB kábel 1,5m. Možnosť nabíjania je i pri vypnutom kľúči auta na rozdiel od väčšiny bežných autozásuviek. Ďalej čítačka a mazanie chybových kódov nová v krabici, prípadne iné príslušenstvo a prístroje.
ELM 327  OBDII OBD2 BLUETOOTH
ELM 327 OBDII OBD2 BLUETOOTH Kontakt mailom, cislo vymyslene.
Univerzálna čítačka chybových kódov AUTOPHIX OM126P OBD2
AUTOPHIX OM126P OBD2 SCANNER dokáže presne nájsť a opraviť problém, keď systém OBDII motora automobilu rozsvieti výstražnú kontrolku (MIL) na prístrojovej doske vozidla, aby upozornil vodiča zvyčajne frázou „Check Engine“ alebo „Service Engine Proon“. Resetovanie monitora a zhasnutie kontrolky motora vám tiež prezradí, čo sa deje predtým, ako priveziete auto na opravu. Ušetrite čas a peniaze na opravy. V porovnaní s inými podobnými produktmi doma iv zahraničí, tlačidlá a rozhrania humanizačného dizajnu zlepšujú pohodlie prevádzky, funkciu s konkurenčnou výhodou. Osobne Stupava a blízke okolie.
vag obd2 jednotka
vag obd2 com port škoda ,Audi wv