bazár, predaj, inzercia, predám

Oblecenie pre babiku Llorens

Kategória: Hračky

Ponukam na predaj oblecenie na babiku znacky Llorens velku 35cm, nerozbalene, v original obale, nevhodny vianocny dar. Cena 15 eur.

Podobne predavam bábiku Sara znacky Llorens s mäkkým látkovým telom a vláskami po celej hlave. Veľkosť 35 cm, samostatny inzerat, cena 50 eur (posledny obrazok).
Oblecenie pre babiku Llorens
Podobné inzeráty
Babika Llorens Sara
Ponukam na predaj babiku Sara znacky Llorens, nerozbalenu v originalnom obale, je prekrasna, zial bol to nevhodny vianocny dar. Cena 50eur. Bábika s mäkkým látkovým telom a vláskami po celej hlave. Veľkosť 35 cm. Podobne predavam oblecenie na tuto babiku znacky Llorens, takisto nerozbalene, v original obale, samostatny inzerat, cena 15eur (posledny obrazok).
Supravy pre llorens bábiky
Predám mnou pletenú mackovú supravu pre Llorens bábiku novorodenca chlapca 45 cm. Len vystavené na našich bábikach. Cena za jednu súpravu je 15 eur. BABIKY A CUMLIKY NEPREDAVAM Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
Líšky oblečenie šaty na babiku Barbie Stefi Ken Chelsea Evi
Oblečenie šaty na babiku Barbie, Stefi, Ken, Chelsea, Evi, dcéru-teenegerku opatrovateľku: pre Babiku Barbie a opatrovateľku: čiapka hrdzavvo-biela s líškami 2€, pulóver-rolák hrdzavo-biely s lhými rukávmi s líškami 6€, rolákové hrdzavo-biele šaty s dlhými rukávmi s líškami 7€. mini sukňa /farba podľa výberu/ 3€, dlhé nohavice 5€, bermudy 4€, kraťasy 3€, original rifle pre barbie 7€. Pre bábiku Chelsea Evi nohavice dlhé 2€, rolák s líškami a dlhými rukávmi 4€. Pre bábiku Ken rolák s dlhými rukávmi s líškami 8€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)
Llorens bábika
Španielská vinylová M.LLORENS bábika Bábika hraná v zachovalom no hranom stave čiže miestami už šuchnutie či vyblednuté flačiky má napríklad na líčku.Pofotené pozrite si fotky. Bábika ma mihalnice a koliená má mierne ohnuté . Po stlačení hrudníka zaplače a povie mama papa. Foto s metrom je dolu. K cene si treba prirátať poštovné prípadne osobný odber. Balík 3,90 na poštu 4,90 na adresu Balíčky zasielam po prijatí platby na účet, na dobierku neposielam prípadne osobný odber v PD.Recenzie mám. Kontakt email volať len pri osobnom odbere.
Štýlové sady oblečenia pre bábiku Barbie 15 setov
Štylový set oblečenia pre bábiku Barbie Vysoko kvalitné a štýlové oblečenie pre bábiku Barbie Vyberte si štýl, ktorý vyhovuje vašej bábike Vlastnosti produktu: Typ: oblečenie pre Barbie Farba: podľa zvoleného variantu Obsah balenia: 1 sada oblečenia+ topánky/5€ podľa vybraného variantu (balenie neobsahuje bábiku)
šaty pre bábiku Lenku
Pletené šaty pre bábiku Lenku od výrobcu gumotex . Šaty sa zapínajú na 3 gombíky. 1. bielozelené šaty - 2. bieločervené šaty - 3. bielofialové šat - PREDANE 4. bieložlté šaty 5. bielomodré šaty cena: 5€ / kus + pošta na dobierku pre opakované zlé skúsenosti, neposielam. ... nazrite do môjho albumu, je tam toho viac.... BABIKU NEPREDAVAM !!!tu je len modelom ... bábika , bábiky, oblečenie pre bábiku, gumotex , retro bábika ...