bazár, predaj, inzercia, predám

OBLEČENIE ZA SYMBOLICKÉ CENY

Kategória: Ostatné

Predám oblečenie párkrát nosene ,rôznych značiek (dámske ,detské oblečenie )
V inzeráte su ukázané veci skôr pre menšie dámy
Postupne budem pridávať oveľa viac výrobkov
Celková cena všetkých výrobkov je : 30€ + poštovné
OBLEČENIE ZA SYMBOLICKÉ CENY
Podobné inzeráty
Predám vymením
Dobrý deň predám za symbolické ceny aj spolu alebo vymením. Model domčeka balenie by malo byť v celku cena symbolické 1€ Plynová maska cm4 v náleznom stave aj z filtrom symbolické 4€ vymením za nejakú nefunkčnú menšiu a strednú elektroniku Alebo vymením aj za magnetofonove funkčné kazety techno trance 90 rokov. Predám spolu aj samostatne Alebo vymením za niečo z toho v texte. V prípade záujmu volať alebo písať email. Iba osobní odber. Pozrite moje ďalšie inzeráty.
Dámske oblečenie
Predám za symbolické ceny od 0,50€ max 3€ (niečo aj zadarmo) oblecenie co uz nenosím. Stojí mi v skrini... Je vo veľmi dobrom stave malo nosené. Veľkosti S, M. Pridala som zopár fotiek čo je cca v taške. Preferovala by som ak by ste ma zbavili celeho vreca. Za vrece 35€ ale pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. Osobný odber Kostolná pri Dunaji-Senec. Zvyknem mať aj cestu do Zvolena a Lučenca ale ked tak, tak odber celého vreca. Kontaktovat ma môžte po telefóne. Môžete zavolať alebo poslať sms.
oblečenie
Predám rôzne značkové oblečenie na deti od 3 roky do 10 rokov symbolicke ceny
Ponúkam dámske oblečenie
Ponúkam dámske oblečenie za symbolické ceny, veľkosť M, L.
Dievčenské oblečenie 0-6 mesiacov.
Ak by mal niekto záujem osobne si po vyberať dievčenské oblecenie 0 až 6 mesiacov, jarné, letné, zimné. Sú tam aj bundy, overaly... Kus za symbolicke 1€.
Predám karnevalové oblečenie
Predám karnevalové oblečenie pre dievčatá podľa obrázkov-2x oblečenie /vhodné od 3-7 rokov-oranžové(15.-EUR) a žlté šaty(10,-EUR) /,arabská princezna/ružové šaty pre dievča 7-10rokov(15,-EUR) a 1x oblečenie čarodejka bordovo-čierne pre dievča,slečnu od 14-30 rokov(25,-EUR)-oblečená postava.