bazár, predaj, inzercia, predám

Oblek pre poľovníka

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj poľovnícky oblek, nohavice a sako. Využité 2 krát. 56/188 sako a 58/182 nohavice. Rozmery na foto.
Oblek pre poľovníka
Podobné inzeráty
Dokladovka pre poľovníka
Ponúkam na predaj ručne robené dokladovky pre poľovníka, ktorá je na 5ks plomb a zmestia sa do nej všetky doklady. Materiál je kvalitná talianska koža, ručne mnou šitá. Celú dokladovku je možné si personalizovať podľa seba, to znamená môžete si vybrať farbu kože, farbu prešívania a zdobenie poprípade text iniciály alebo meno Mám na výber veľa poľovnickych motívov.
Hodiny pre poľovníka
Predám hodiny pre poľovníka. Krásny darček ktorý určite poteší. Priemer cca 20cm. Osobný odber alebo po platbe za poštovné možnosť poslať.
Pánske hodinky pre poľovníka. nové
Pánske hodinky pre poľovníka material ocel plus drevo vaha 83 gramov dlzka mozneho nastavenia remienka od 120mm do 205 mm. hodinky su vodotesne
Pre poľovníka
Vešiak do poľovníckej chaty. Vhodný darček pre poľovníka. Divá kačica v orechovom dreve.
Polovnicky oblek
Polovnicky/lesnicky oblek. Vhodny napriklad pre studenta strednej alebo vysokej skoly lesníckej. Velkost nohavic 23 a saka 46. Na postavu 60-75kg 160-172 cm na vysku. Obleceny 3 alebo 4x. Stav skoro noveho. Cena symbolicka 50e.
poľovnícky (lesnícky) oblek
Predám nový nepoužívaný poľovnícky (lesnícky) oblek... CENA DOHODOU Odber buď osobne, alebo v prípade zasielania poštou je nutná platba vopred na účet, na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!