bazár, predaj, inzercia, predám

Obojstranná poľovnícka vesta

Kategória: Poľovníctvo, lov

Nová, nepoužívaná vesta na predaj
na každej strane má 3 vrecká (celkom 6 vreciek)
veľkosť M (trošku veľká na mojich 176cm, ideálne pre postavu 180-185cm)
kamo strana je polyester
zelená strana je flauš
možná doprava na trase DK-ZA-TN-PN
Obojstranná poľovnícka vesta
Podobné inzeráty
Taras Army Black (BOSP) veľ. 43 / 43,5
Výrobca Obuv Špeciál Bardejov - model Taras Army Black Nová poľovnícka obuv, veľkosť 43 / 43,5, dĺžka vložky 28 cm. Podšívka Gore-tex. Vhodná ako poľovnícka obuv na leto, zimu alebo ako celoročná obuv. Pôvodná cena 190€. Možnosť doručenia poštou, poštovné je zahrnuté v cene. Kontakt poprosím emailom.
Pánska obuv Army Ranger (BOSP) veľ. 43
Výrobca Obuv Špeciál Bardejov - model Army Ranger HD (Bosp) Nová poľovnícka obuv, veľkosť 43, dĺžka vložky 27,5cm. Podšívka Gore-tex. Vhodná ako poľovnícka obuv na leto alebo ako celoročná obuv. Pôvodná cena 140€. Možnosť doručenia poštou, poštovné je zahrnuté v cene. Kontakt poprosím emailom.
Poľovnícka vaňa
Poľovnícka vaňa- na lovenú zver. Špeciálne navrhnuté na lov. Vyrobené z hrubého plastu. Odolný voči nárazom, pri zdvíhaní sa neohýba. Po stranách budú silné kotvy pre lano. Nevydávajú nepríjemný zápach a neabsorbujú pachy Môže niesť veľmi dodje predmety, antibakteriálne zuktouka. Hladký povrch uľahčuje čistenie nádoby. Ideálny doplnok do vášho kufra. Rozmery vaňa veľký ovál Dĺžka: 101,5 cm Šírka: 71 cm Výška: 28 cm Cena: 80 euro z DPH ------------------------------- Rozmery vaňa veľký pravouhlý Dĺžka: 101.5 cm Šírka: 72 cm Výška: 28 cm Cena 86 euro z DPH ------------------------------------------ Rozmery vaňa málo pravouhlý Dĺžka: 90 cm Šírka: 60 cm Výška: 23cm Cena 65 euro z DPH V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Odber ( Polska - Gorlice 38-300 ) 39 km od Bardejova
Pánska poľovnícka mikina s kapucňou a motívom jeleňa
Pánska poľovnícka mikina s kapucňou a motívom jeleňa. Mikina v olivovo zelenej farbe je ultra mäkká, pôsobí mimoriadne prirodzene a spája vysoký komfort nosenia s veľmi kvalitným spracovaním. Všetky detaily boli navrhnuté veľmi dômyselne. Vhodné pre lov a voľný čas.
Polovnicka vesta DERHUNTER  velkost 58.
Predam peknu kvalitnu polovnicku vestu zn, Derhunter vekost 58 , ale skor sa hodi na velkost 56 a vyška cca 180cm, celkovy stav novej vesty. Predam za dobru cenu 74 eur
Nepriestrelná vesta molle
Predám taktické nepriestrelné vesty molle roznych typov, poskytujú ochranu NIJ IV (až do kalibru 7.62 'AK-47')velkosť je univerzálna nastavitelná pre každú postavu, balistické pláty keramické aj armox(zelezné),vestu je možné nakombinovat podľa požiadaviek, cena za kus je od 300eur do 350eur! Osobný odber možný v Bratislave a v Trnave.Pre viac info telefonicky alebo mailom. # balistické pláty, nosiče, ,keramické pláty, armox ,NIJ IV ,nepriestrelná vesta ,balisticka vesta Pre viac info volat :)