bazár, predaj, inzercia, predám

Obojstranný koberec Octavia III Combi

Kategória: Príslušenstvo

Koberec sa vloží do batožinového priestoru tou stranou, ktorá je pre danú situáciu najvhodnejšie.

Obojstranný koberec do batožinového priestoru je typickým zástupcom produktov Simply Clever. Ponúka jednoduché, veľmi praktické riešenie, ako udržať batožinový priestor v čistote. Za normálnych okolností je nákladový priestor vášho vozidla čistý a útulný. Koberec leží textilnou stranou nahor a prispieva k obmedzeniu nechceného pohybu batožiny. Pokiaľ však prevážate predmety, ktoré by vám mohli vozidlo zašpiniť, koberec jednoducho otočíte gumovou stranou nahor a nečistoty potom buď vysypete, alebo ich utriete navlhčenou špongiou. Proste riešenie Simply Clever. Koberec presne kopíruje tvar batožinového priestoru, takže ho nie je potrebné nijako zvlášť upevňovať. Možno ho použiť aj v kombinácii so sieťovým programom.

Obojstranný koberec Octavia III Combi
Podobné inzeráty
Obojstranný koberec/vanička do kufra Škoda Octavia
Obojstranný koberec do batožinového priestoru Škoda Octavia III Sedan/ Liftback Ako nový. Obojstranný gumo-textilný koberec do batožinového priestoru vozidla OCTAVIA SEDAN/ LIFTBACK III. Obojstranný koberec do batožinového priestoru je typickým zástupcom produktov Simply Clever. Ponúka jednoduché, veľmi praktické riešenie, ako udržať batožinový priestor v čistote. Za normálnych okolností je nákladový priestor vášho vozidla čistý a útulný. Koberec leží textilnou stranou nahor a prispieva k obmedzeniu nechceného pohybu batožiny. Pokiaľ však prevážate predmety, ktoré by vám mohli vozidlo zašpiniť, koberec jednoducho otočíte gumovou stranou nahor a nečistoty potom buď vysypete, alebo ich utriete navlhčenou špongiou. Proste riešenie Simply Clever. Koberec presne kopíruje tvar batožinového priestoru, takže ho nie je potrebné nijako zvlášť upevňovať. Možno ho použiť aj v kombinácii so sieťovým programom.
Obojstranný koberec Škoda Superb III Limo
Koberec sa vloží do batožinového priestoru tou stranou, ktorá je pre danú situáciu najvhodnejšie. Obojstranný koberec do batožinového priestoru zo sortimentu Škoda Originálne príslušenstvo je doplnkom, ktorý splní tie najnáročnejšie požiadavky. Tvar koberca presne kopíruje pôdorys batožinového priestoru, takže sa nemusí nijako dodatočne upevňovať. Koberec udržuje batožinový priestor čistý a útulný, naviac prispieva k obmedzeniu nechceného pohybu batožiny.Obojstranný koberec je typickým príkladom univerzálneho riešenia. Textilná strana koberca poskytuje klasickú ochranu batožinového priestoru pred znečistením, spodná plastová strana potom slúži na prepravu zašpinených alebo vlhkých predmetov. Koberec sa jednoducho vloží do batožinového priestoru tou stranou, ktorá je pre danú situáciu najvhodnejšia. Plastová strana sa odporúča pre ukladanie znečistených vecí (napríklad odloženie zablatených topánok či náradia), textilná strana je určená pre čisté predmety.
Predám Obojstranný koberec OCTAVIA III-combi.
Predám Obojstranný koberec OCTAVIA III-combi. Cena 40€.
Obojstranný koberec FABIA IV 6VE061163
Predam uplne novy obojstranny koberec do Skody Fabia 4. Cislo dielu 6VE061163. Obojstranný koberec do batožinového priestoru má dve strany. Textilná strana koberca poskytuje klasickú ochranu batožinového priestoru pred znečistením - slúži na odloženie čistých predmetov, rubová strana z plastu účinne zabraňuje zašpineniu a presiaknutiu nečistôt do podlahy vozidla, či už sa jedná o blato, vodu, či sneh. Jeho otočením tak môžete úhľadný batožinový priestor pripraviť na prepravu nákladu, ktorý by ho mohol znečistiť alebo dokonca poškodiť. Koberec bol navrhnutý špeciálne pre model ŠKODA FABIA a preto perfektne pasuje do jeho batožinového priestoru. Je ho tiež možné ľahko vybrať a vyčistiť mimo vozidlo, čo uľahčuje bežnú údržbu. Po dhode viem poslat postou. Mozna platba cez PayPal.
Priečny strešný nosič Octavia III Combi
Predám originá Škoda priečny strešný nosič na Octavia III Combi urcene (2012-2017) aj Octavia III (2017+). Málo používany, nepoškodený, plne funkčný. Na požiadanie môžem poslať viac foto. Link na Skoda e-shop:
LED D1s,D3s H7 / H1 / H8 / H9 / H11 / HB4 / H15 / H4
Led H9/H11/H8/H7/H4/HB4/H15/H1 s chladenim a CANBUS resistorom.Montáž je úplne jednoduchá, stačí len vymeniť LED žiarovku za pôvodnú.Vysoka svietivost,vhodne do osobnych ako aj nakladnych aut, kamionov,ci dodaviek. Teplota svetla: 6500k Svietivosť: 17000LM (8500LM kus ) Svetelný výkon: 100W Životnosť:> 50000 hodín Cena:55€-postovne zdarma Foto su realne od zakaznikov Inzerat platny do zmazania Osobny odber BA ZIADNE LACNE SMEJDY "C6" ZA 3€ D1s,D3s cena za balenie 130€ Vhodne - VW PASSAT B5,B5.5 sedan/combi - VW PASSAT B6 sedan/combi - VW Golf 6 sedan/combi - VW PASSAT B7 sedan/combi - VW Golf 7 sedan/combi - VW PASSAT B8 sedan/combi - VW PASSAT CC - VW TIGUAN - VW TOURAN - VW TOUAREG - VW SCIROCCO - SKODA SUPERB 1/2/3 sedan/combi - SKODA FABIA 1/2/3 sedan/combi - SKODA OCTAVIA 1/2/3 sedan/combi - SKODA FELICIA,FAFORIT -KIA Sportage,Kia ceed -Seat,Mercedes,BMW,Hyundai, Renault, Peugeot, Toyota, Nissan a ine rozne znacky automobilov