bazár, predaj, inzercia, predám

Obrábaný vinohrad Vištuk, lokalita na Polánke - 1015 m2

Kategória: Pozemky

Ponúkame na predaj vinohrad v obci Vištuk. Vinohrad bol pekne a dobre obrábaný odborníkom, ktorý sa už on nevládze starať.

Vysadený Veltlín zelený - 70%, Ryzling vlašský, Ryzling rýnsky - 30%.

Šírka 10 m, dĺžka 100 m.

4 a pol radu.

Prístupová cesta z oboch strán.

Veľkosť 10 árov.

Bezproblémová prístupnosť z oboch strán po dostupnej nespevnenej ceste.

Foto reálne.

Cena 5 750 €

PROVÍZIA PRE RK JE ZAHRNUTÁ V CENE. PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)
Obrábaný vinohrad Vištuk, lokalita na Polánke - 1015 m2
Podobné inzeráty
Na predaj dva pozemky v obci Vištuk
Na predaj dva pozemky v obci Vištuk. RADO Reality vám ponúka na predaj dva pozemky v obci Vištuk. Tieto pozemky sa nachádzajú na okraji obce. Výmera pozemkov je 7301 m2 (cca 42m x 174m) a 2500 m2 (cca 19,3m x 129m). Popri prvom pozemku vedie elektrické vedenie, kde po pripojení transformátora je možnosť pripojenia na elektrinu. Oba pozemky sú vedené, ako orná pôda evidované na „C“ liste vlastníctva. Cena pozemkov je 18,-€/m2. Pozemky sú v súčasnosti v prenájme do roku 2025. Obec Vištuk leží v malebnom údolí východnej strany Malých Karpát na Trnavskej pahorkatine 12km od Pezinka. Kataster obce Vištuk hraničí s obcami: Dubová (9km), Budmerice (6km), Jablonec (10km), Báhoň (6km), Šenkvice (7km) a mestom Modra (8km). Stred obce v rámci intravilánu leží v nadmorskej výške 172 m, celková rozloha obce je 20 km². Obec patrí do Malokarpatskej vínnej oblasti. Je známa produkciou chutného vínka z priľahlých viníc. Obec Vištuk patrí do okresu Pezinok v Bratislavskom samosprávnom kraji. Obec má v rámci občianskej technickej vybavenosti: dve predajne potravinárskeho a zmiešaného tovaru, dve reštauračné zariadenia, ihrisko pre futbal (okrem školských), multifunkčné ihrisko, knižnicu, poštu, kultúrny dom, Základnú školu s materskou školou, verejný vodovod, rozvodnú sieť plynu, samostatnú ambulanciu praktického lekára pre dospelých a telefónnu rozvodnú sieť pre pevné linky. Obec zabezpečuje vývoz komunálneho, triedeného a biologicky rozložiteľného odpadu. Ak vás zaujala táto ponuka pozemkov v malebnej dedinke Malých Karpát, neváhajte ma kontaktovať. Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Kontakt na makléra: Radovan Rothacker RADO Reality Group Tel.: E-mail: rothacker@ FB: Reality ZS Rozloha pozemku: 9801m² Vlastníctvo: osobné Prístupová cesta: neupravená cesta
Obrábaný vinohrad Svätý Jur, smerom na Bratislavu, lokalita
Ponúkame na predaj vinohrad vo Svätom Jure v lokalite Hrúšťová. Nachádza sa medzi Svätým Jurom a Bratislavou. Vinohrad je dobre obrábaný. Nasadené Rulandrské modré. Šírka 9 m do polovice (3 rady), od polovice 6 m (2 rady) dĺžka 94 m. Veľkosť 6,7 ára. Bezproblémová prístupnosť po obecnej vinohradníckej ceste smerom za kaplnkou. Takmer ku vihrradu vedie asfaltka, posledných 100 metrov je spevnená cesta. Vinohrad je veľmi mierne svahovitý. Foto ilustračné. Cena 11.000 € PROVÍZIA PRE RK JE ZAHRNUTÁ V CENE. PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)
Veľmi dobre obrábaný vinohrad Modra, lokalita Líščie Stráne
Ponúkame Vám na predaj vinohrad v Modre lokalita Líščie stráne, alebo Zadné Grefty. Vinohrad je veľmi dobre obrábaný. Silne rodiaci vinič. Nasadený 1/2 Burgund, 1/2 Veltlín Veľkosť 5.739 m2.  Šírka 23 metrov, dĺžka 254 metrov Cena je 52 000 €  Fotografie sú ilustračné. V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: bernath@ Provízia pre realitnú kanceláriu je zahrnutá v kúpnej cene. Realitná kancelária zabezpečuje: obhliadku, celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo.
Obrábaný vinohrad 16,5 árov Modra, lokalita Mestské Záhumeni
Ponúkame na predaj pozemok - vinicu v katastrálnom území Modra, lokalita Mestské Záhumenice. Vinohrad má výmeru 1650 m2. šírka 16 m, dĺžka 106 m.  Vinohrad je obrábaný. Cena je 10 900 €. Foto ilustračné. Na požiadanie pošlem parcelné číslo. V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: bernath@ Provízia pre realitnú kanceláriu je zahrnutá v kúpnej cene. Realitná kancelária zabezpečuje: obhliadku, celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo, vypracovanie zmlúv, zabezpečenie odovzdania nehnuteľnosti (vrátane odovzdávacieho protokolu).
STAVEBNÝ POZEMOK 3822m², VIŠTUK
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 3822m², ktorý sa nachádza v centre obce Vištuk. Pozemok je oplotený, z jednej strany susedí so základnou školou a z druhej strany sú záhrady. Na konci pozemku je potok. Na pozemku je elektrika a voda. UPI na vyžiadanie. ZAKLADNÉ ÚDAJE: - Lokalita: Vištuk – centrum - Výmera: 3822m² - Približné rozmery pozemku: začiatok pozemku -šírka 24m, dĺžka 120m, šírka na konci pozemku 43m - IS: na pozemku je elektrika a voda, plyn približne 70m od pozemku, kanalizácia nie je v obci - Prístupová cesta: spevnená - Pozemok: mierny svah - Cena za m²: 49,45€ POPIS OKOLIA A LOKALITY: Pozemok sa nachádza v centre obce Vištuk. Občianska vybavenosť hneď v blízkosti pozemku, materská škola so základnou školou, autobusová zástavka, pošta, obchod. V Šenkviciach sa nachádza železničná stanica, ktorá je vzdialená autom 5 minút. Taktiež ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Okresné mesto Pezinok je vzdialené 15 minút autom. CENA: 189 000 € ID: 81811286 V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Obrábaný vinohrad v Pezinku Grinave
Ponúkame Vám na predaj vinohrad v Pezinku Grinave, v lokalite za materskou školou. Vinohrad je obrábaný.  Veľkosť 16 árov. Dĺžka 160 m, šírka 10 m.    Cena je 9.000 €. Fotografie sú ilustračné. V prípade záujmu kontaktujte tel. číslo: / email: bernath@ Provízia pre realitnú kanceláriu je zahrnutá v kúpnej cene. Realitná kancelária zabezpečuje: obhliadku, celkový právny a poradenský servis a právne poradenstvo, vypracovanie zmlúv, zabezpečenie odovzdania nehnuteľnosti (vrátane odovzdávacieho protokolu).