bazár, predaj, inzercia, predám

Obraz lúčne kvety - veľkosť 91 cm x 33 cm

Kategória: Umelecké predmety

Mám na predaj starší obraz lúčne kvety. Obraz má veľkosť 91 x 33 cm. Obraz je v ráme z dreva. Obrázky sú pod sklom. Obraz sa mi trošku zle fotografoval. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber obrazu by bol najlepší. Píšte prosím na e -mail.
Obraz lúčne kvety - veľkosť 91 cm x 33 cm
Podobné inzeráty
Ručne maľovaný obraz - Stromy
Séria ručne maľovaných obrazov - "Stromy" Ručne maľované obrazy technikou olejomaľby. Olejomaľby sú maľované na vysokokvalitné plátno natiahnuté na drevenom ráme. V prípade záujmu vám viem zaslať aj vzory rámov maľované sú však aj okreje plátna a tak sú vhodné aj na okamžité zavesenie aj bez zarámovania. Ceny jednotlivých obrazov 1. stĺpec 1. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 2. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 3. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 4. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 5. obraz - 50 x 70 cm - 140 eur 2. stĺpec 6. obraz - 50 x 70 cm - 150 eur 7. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 8. obraz - 50 x 70 cm - 110 eur 9. obraz - 40 x 50 cm - 150 eur 10 obraz - 35 x 45 cm - 140 eur
Print Tulipány, Lúčne kvety, Lúka - rozmer 40 cm x 30 cm
Mám na predaj print tulipány vhodný na zarámovanie. Kvalitný potlačený plagátový print. Rozmer je 40 cm x 30 cm. Obrázok sa mi trošku zle fotil. V skutočnosti má pekné výrazné farby. Cena je 8 eur. Mám na predaj aj print Lúčne kvety , rozmer 40 cm x 30 cm. Cena je 8 eur. A aj print lúka. Rozmer 40 cm x 30 cm. Cena je 8 eur. Printy sa k sebe hodia. Keď sa zarámujú budú z nich pekné obrazy. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte , ktorý print ste si vybrali. Prosím píšte na e - mail.
Predam olejomalbu lucne kvety vo vaze
autor "neznamy" (znalec mi nepotvrdil ci sa jedna o autora Tobak, alebo Lobak. Pridavam aj foto autogramu na obraze). Kupeny bol v Kosiciach v 60.tych rokoch. Obraz je velmi zachovaly, je to olejomalba na platne. obraz nie je restaurovany, len utrety prach a je zabaleny v suchu. Obraz sa predava s masivnym ramom, ktory je zdobeny ornamentami z chlebovej korky ktora je malovana, vid foto. Ram je viditelne popraskany a je nutne jeho restaurovanie, ale nie je rozbity, da sa umiestnit bez problemov vystavit na stenu. Obraz je velky 60 x 80 cm.
Olejomaľba Kvety na plátne
Obraz na plátne. Má drobné vady. Rozmery: 70 x 50 cm Olejomaľba Kvety na plátne Ružové ruže veľký obraz kvety kvety,
Obraz - Akty ženy, Cukráreň, orig. olejomaľba
Obraz olejomaľba - ZĽAVA : z 1200 eur mám teraz obraz v zľave za 800 eur. Mám na predaj originál olejomaľbu od známej českej art maliarky. Olejomaľba na plátne. Obraz je zarámovaný. Veľkosť obrazu s rámom je 73 cm x 53 cm. Obraz som si pre seba kupovala od maliarky, teraz ho predávam. Obraz sa mi trochu zle fotografoval. Fotilo sa aj s bleskom aj bez. V skutočnosti má pekné výrazné farby a je nielen zaujímavý, ale aj pekný. Lepšie sa mi odfotografovať nedal. Najlepší by bol osobný odber. Nakoľko obraz má vyššiu cenu, je dôležité, aby ste ho videli. Ak by ste osobný odber nechceli, tak poštovné a balné by bolo 10 eur. Obraz by bol posielaný slovenskou poštou, pre istotu ako pozor sklo a ako poistený balík. Platba vopred na účet. Najlepší by bol OSOBNÝ ODBER. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
Olejomaľba na plátne Pestré kvety vo váze
Olejomaľba na plátne. Obraz nie je natiahnutý. V ponuke ešte dva podobné obrazy za rovnakú cenu (viď fotky) Rozmery: 70x50 cm ručná práca, kvetiny vo váze, obraz oleje, biele kvietky, chrpy, margarétky, farebné kvetiny, lúčne kvety