bazár, predaj, inzercia, predám

Obrazi Maliar Spál

Kategória: Ostatné

Predám 4x obrazy krajinka
jeseň - zima
1ks 660eur
Obrazi Maliar Spál
Podobné inzeráty
Dizajnové steny - malované (rivedil)
Dobrý deň volám sa Dominik, som dizajnový maliar, maliar a stavbár v menšom. Mám dlhoročnú prax na Slovensku aj vo Švédsku. Som certifikovaný dizajnový maliar pričom certifikáty mám z Českej republiky a pre Taliansku firmu. Vo Švédsku mám historicky najlepšie práce na najvyššom hoteli v Goteborgu a sám som malovaľ a upravoval pravdepodobne druhú najväčšiu vlakovú stanicu v celom Švédsku. -Panther: tento vzor vela ludí vníma ako vesmír alebo galaxie. Jemne mení farby podla toho aké máte svetlo a z akého uhlu sa pozeráte. Je to spojenie dvoch farieb opäť z možností zelená, červená, modrá, strieborná, zlatá a podklady môžu byť v tomto prípade úplne rôzne. Najzákladnejšie sú opäť samozrejme biela a čierna, ale super vynikne aj tmavšia modrá. Tu sa medze nekladú. Možnosť použiť aj na drevené podklady ako napríklad velmi pekne sa z toho daju spraviť hodiny, dvere a podobne. -Colori preziosi white/black: toto je v podstate malovana stena. Mení farby podla toho aké máte svetlo a z akého uhlu sa pozeráte. Je v podstate hladká a nemá žiadne výrazné výstupky. Základné podklady sú dva - biela, čierna ( môžu byť použité aj iné ). Na vrch je možné potom použiť červenú, zelénú, modrú, zlatú, striebornú. Na oboch videách je červená len tam je čierny a biely podklad. Na čiernej je viacej farby aby bola výraznejšia a na bielej je použitá jemnejšie -Sahara perla nera: stena s vrstvami piesku v sebe, ktorý v zásade ide v líniach z jedného rohu steny do opačného. Farebný podklad môže byť použitý rôzny, ale hlavne aby pekne vynikol piesok. Tu je použitá medená farba hlaven, aby vynikol piesok. -Sahara premium: mení farby podla toho aké máte svetlo a z akého uhlu sa pozeráte. Tu opäť rozhoduje aký je použitý podklad ( čierny, biely ), tu konkrétne je použitý čiernyna jednej fotke na druhej biely. Na dotyk drsnejšie, opäť akoby piesok. Na čiernom podklade použité trblietky na bielom nie. -Rouge: ide o napodobeninu hrdze vhodné na chaty alebo steny s krbom. Opäť možnosť viacerých farebných kombinácií a možností. V tom prípade je len zanechaná štruktúra,ale iný odtieň. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty pre viac inšpirácie pre vaše steny. Cenu a cenovú ponuku vieme dohodnúť aj telefonicky, emailovou komunikáciou alebo po osobnej obhliadke.
Betónové stierky - s fóliou, so šablónou, vynechané linky
Dobrý deň volám sa Dominik, som dizajnový maliar, maliar a stavbár v menšom. Mám dlhoročnú prax na Slovensku aj vo Švédsku. Som certifikovaný dizajnový maliar pričom certifikáty mám z Českej republiky a pre Taliansku firmu. Vo Švédsku mám historicky najlepšie práce na najvyššom hoteli v Goteborgu a sám som malovaľ a upravoval pravdepodobne druhú najväčšiu vlakovú stanicu v celom Švédsku. -betónová stierka s fóliou Toto je v podstate obyčajná betonová stierka, ktorá sa dá odtienovať do rôznych farieb. Je v nej vložená fólia, ktorá je čiastočne zrkadlová fólia ( zlatá alebo strieborná ) -betónová stierka a šablóny Znova v podstate obyčajná betónová stierka do ktorej sú vložené pomocou šablón vzory ktoré môžu byť vystúpené alebo na úrovni so stenou, ale aj farebne odlíšené alebo rovnakou farbou (velmi je pekné keď je šablóna jedna a je to primárna vec tej steny a je tiež farebne odlíšená alebo potom naopak obklopená betónovou stierkou, ideálne nejaká medená zlatá poprípade aj s trblietkami) -betónové stierky obyčajné alebo s "vynechanými" linkami Betónové stierky obyčajné alebo s "vynechanými" linkami, ktoré su vyplnené opäť podla odtienu stierky idealne asi k svetlej čierne linky a k tmavej zlaté, samozrejme sa daju použiť aj tmavé ale najlepšie vyniknú tieto opačné kombinácie. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty pre viac inšpirácie pre vaše steny. Cenu a cenovú ponuku vieme dohodnúť aj telefonicky, emailovou komunikáciou alebo po osobnej obhliadke.
Dizajnové steny s použitím dreva (accent wall)
Dobrý deň volám sa Dominik, som dizajnový maliar, maliar a stavbár v menšom. Mám dlhoročnú prax na Slovensku aj vo Švédsku. Som certifikovaný dizajnový maliar pričom certifikáty mám z Českej republiky a pre Taliansku firmu. Vo Švédsku mám historicky najlepšie práce na najvyššom hoteli v Goteborgu a sám som malovaľ a upravoval pravdepodobne druhú najväčšiu vlakovú stanicu v celom Švédsku. Accent wall (steny so vzormi z drevených dosiek) Toto sú steny v podstate pribité drevené dosky do rôznych vzorov, rôzne množstvo dosiek a rôzne farebné kombinácie ( môj oblubený vzor je buď výrazný tvar v strede a okolo rôzne ulozené dosky. Farebne sa hodí určite tmavá matná farba a do toho zlatá, je možné kombinovať aj s ostatnými stenami - betonové stierky alebo malované vzory od rivedilu - posledné fotky vysvetlenie v ďalšom inzeráte) Pozrite si aj moje ostatné inzeráty pre viac inšpirácie pre vaše steny. Cenu a cenovú ponuku vieme dohodnúť aj telefonicky, emailovou komunikáciou alebo po osobnej obhliadke.
Autolakýrník - Holandsko- 625 € Netto /Týždenne
Máme viacerých klientov v Holandsku, z ktorých si môžete vybrať najlepšiu ponuku pre Vás. Práca na trvalý pracovný pomer. Nástup možný ihneď alebo podľa dohody. Pracovná pozícia : Autolakýrník/maliar/natierač vozidiel. Miesto práce: Holandsko - viacero lokalít. Mzda: - €575-650 netto / týždenne - Uvedená suma je po všetkých zrážkach, už po odrátaní daní, zdravotného poistenia - Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe. Požiadavky na zamestnanca : - Odborná prax ako autolakýrník/maliar/natierač - Anglický jazyk minimálne A2 - Vodičský preukaz výhodou - Auto výhodou Benefity: - Holandská pracovná zmluva na dobu neurčitú - Ubytovanie je poskytnuté a hradené zamestnávateľom - Registrácia na sociálnom a zdravotnom poistení v Holandsku, alebo Nemecku - Výplata každý týždeň na váš bankový účet - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Barbora Ziaťková 0421 (0) info@
Autorská grafika
Predám autorskú grafiku obraz zasklenny pasparta farebná grafikapri tajove 34zo 150. Milan spal cena 50 euro vhodné do zbierky možné prevzatie Dunajská Lužná po prípade ba rozmer 71x54. Rozmer grafiky 49x33
Super Mário obraz
Predám obraz Super Mária, ktorý som dnes nakresil. Maliar Samko