bazár, predaj, inzercia, predám

OBRÁZKY V kocke Svet (úplne nove)

Kategória: Hračky

Nechajte sa vtiahnuť do sveta moderných hier. V prípade ak nebudete s hrou spokojný, dáme Vám 100% garanciu vrátenia peňazí do 60 dní.


Čo všetko si zapamätáš počas 10 sekúnd.
Poznávaj štáty sveta a ich zaujímavosti vo vedomostnej hre.
Všetky odpovede na otázky nájdeš na obrázkovej strane.
Pre 1 a viac hráčov od 8 rokov.

Pravidlá:
Pre 2 a viac hráčov
1. Začína najmladší hráč tak, že si vezme kartu zo škatuľky a otočí presýpacie hodiny. Počas presýpania hodín, t. j. počas 10 sekúnd, sa snaží dôkladne si prezrieť obrázok.
2. Potom dá kartu ďalšiemu hráčovi a hodí kocku. Musí odpovedať na otázku s rovnakým číslom, aké padlo na kocke. Ak teda hodil dvojku, odpovedá na otázku číslo dva.
3. Ďalší hráč prečíta otázku a skontroluje odpoveď podľa obrázka na karte.
4. Ak hráč odpovedal správne, kartu si ponechá. Ak odpoveď nebola správna, kartu vráti do škatuľky a na rade je ďalší hráč, ktorý si vyberie kartu.
5. Ten, kto počas 10 minút nazbiera najviac kariet, vyhráva. Čas si môžete merať sami na hodinkách, alebo hru ukončiť po vopred dohodnutom počte kôl.

Tip -vymyslite si svoje vlastné otázky!
Kým si hráč dôkladne prezerá obrázok, môže hráč po jeho ľavej ruke vymyslieť vlastnú otázku k danému obrázku. Hráč, ktorý má odpovedať, potom nehádže kockou, ale odpovedá na otázku, ktorú mu položí hráč po jeho ľavej ruke.

Pre 1 hráča
Vyber si jednu kartu a snaž sa zapamätať si jej obsah v čase 10 sekúnd.
Potom otoč kartu obrázkom dolu a skús odpovedať na všetky otázky (odporúčame poznačiť si odpovede na papier).
Ak odpovieš správne, karta je tvoja. Ak je niektorá odpoveď nesprávna, vráť kartu späť do škatuľky. Vyskúšaj, koľko kariet získaš za 5 alebo 10 minút.
OBRÁZKY V kocke Svet (úplne nove)
Podobné inzeráty
V kocke
ako nové, skvelá hra Svet v kocke Matematika v kocke Zvieratá v kocke Posielam poštou, cez Packetu, možný i osobný odber. Kontakt mailom, sms i telefonicky.
Djeco - Výtvarná sada Plstené koláže Zvieratká
Výtvarná sada plstenej koláže Zvieratká, Djeco VVýtvarná sada Plstené koláže Zvieratká od firmy Djeco sú pevné obrázky pripravené na dotvorenie pomocou mozaikových dielikov z plsti. Deti si vďaka obrázkom vytvorí vlastný dekoráciu. Pomocou farebných plstených dielikov si deti vytvoria 4 krásne obrázky. Jednotlivé kolážovej dieliky z plsti lepí deti na obrázky podľa návodu. Vznikajú im tak krásne kolážovej obrázky, ktoré ich baví a ich výroba im zároveň zlepší jemnú motoriku. Balenie obsahuje 4 obrázky na dotvorenie, 114 dielikov plsti a návod na použitie Veľkosť obrázkov 20x20 cm Vhodné pre deti od 3 rokov
LEGO® Super Mario 71389 Lakitu a svet obláčikov - Nové
Predám čisto nové LEGO® Super Mario 71389 Lakitu a svet obláčikov. Lego nikdy nebolo rozbalené, je vhodné aj pre zberateľov! Popis: Obohaťte svet LEGO® Super Maria o novú zábavnú výzvu vďaka tomuto rozširujúcemu setu – Lakitu a svet obláčikov (71389). Čaká na vás otočný obláčik, ktorý môže LEGO® Mario™ alebo LEGO® Luigi™ (figúrky nie sú súčasťou balenia) posúvať sem a tam, až Lakitu napokon z obláčika spadne. Tento set obsahuje figúrky Lakitua, Bullet Billa a Fuzzyho, ako aj časový blok, vďaka ktorému získate v tomto leveli čas navyše. (Poznámka: na interaktívnu hru potrebujete štartovací set 71360 alebo 71387.) Hrajte spolu alebo proti sebe: Deti sa môžu hrať samy, prípadne môžu spolupracovať alebo súperiť s kamarátom, ktorý má vlastnú figúrku LEGO Maria alebo LEGO Luigiho. V bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario potom nájdu návod na skladanie, kreatívne tipy a mnoho ďalšieho. Počet dielikov: 484 ks Stav: Čisto nové! Zabalené! Vhodné ako dar! Cena: 20€ Preferujem osobný odber, po dohode možné zaslať aj poštou!
Predám nové aj používané hračky, nové knihy
Predám lego pre najmenších first builder mega blocks pre dievčatá. Lego je kompletné a v dobrom stave, obsahuje 33 kusov kociek plus dve postavičky. Jedine nálepky čo k nemu boli už nemáme. Cena 7€. Ďalej predám puzzle pre najmenších Peppa pig 2 educa. Úplne nové, nehrané, ešte v obale. Tieto montessori puzzle pre najmenšie deti po poskladaní tvoria päť obrázkov (dva obrázky po 5 dielikoch, dva obrázky po 4 dielikoch, 1 obrázok s 3 dielikmi). Cena 7€. Pridám k nákupu aj ružového koníka, mini detskú kabelku a náramok. Úplne nové necitane knihy svojtka s pohyblivými okienkami - čo sa deje u veterinára a čo sa deje v škole. 3€/kus. Kniha šlabikár včielky maji, úplne nová, 4€. Úplne nový neodbaleny xylofón Mickey mouse 4€. Nová hmatova látková knižka ktorá šuští 2,5€. Kapsičky na výživu Tchibo úplne nové nerozbalene, 3 kusy v balení - 4€. Plno ďalších veci, ceny na požiadanie. Okrem posledných dvoch fotiek sú to všetko nové veci. Osobný odber možný v BB v Podlaviciach, prípadne poštou (k cene sa priráta poštovné). Pri odbere viacerých vecí možná dohoda na cene.
Spoločenská hra Albi BrainBox - Svet
Spoločenská hra, ktorú sme hrali zo 3x, obsahuje 71 kariet, 1 kartu s pravidlami, 1 presýpacie hodiny a osemhrannú kocku. Popis: Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z celého sveta a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a štátov sveta alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Svet V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých štátov sveta.
Hry v kocke
Predám spoločenské hry v kocke. Takmer nepoužité. Pôvodná cena 18€ za jednu. V prípade dobierky + poštovné alebo osobný odber Svidník.