bazár, predaj, inzercia, predám

Obrazy: maľba R.Krauss, Tornaľa, okolo roku 1900-1930

Kategória: Umelecké predmety

Obrazy maľované akvarelom, s vidieckym motívom.
Menší obraz s poškodeným rámom, zasklený. Rozmer 20x26cm
Väčší obraz s vyrezávaným rámom bezo skla. Rozmer 39x47cm

Pošlem aj poštou, platba prosím vopred na účet. Len seriózne ponuky za rozumnú cenu.
Obrazy: maľba R.Krauss, Tornaľa, okolo roku 1900-1930
Podobné inzeráty
Akrýlová maľba v odtieňoch zelenej, bielej a zlatej
Prírodný zázrak - Unikátna akrýlová maľba v odtieňoch zelenej, bielej a zlatej. (Abstrakt) Táto nádherná maľba je ako prírodný zázrak. Zelená, biela a zlatá farba vyžarujú eleganciu a jej rozmery 30*40 cm vynikajú bohatstvo detailov. Táto maľba bola vytvorená technikou akrýlového pouringu, ktorá vytvára živé textúry a zaujímavé prelínanie farieb na obraze. Ak vás táto maľba zaujala, teším sa na vašu osobnú správu. Nechajte mi prosím správu a môžeme sa dohodnúť na ďalších podrobnostiach, vrátane ceny a možností doručenia. Maľba prírodného zázraku je jedinečný kúsok, ktorý môže priniesť osobitú atmosféru do vášho domova alebo pracovného priestoru. Tento umelecký diel môže byť aj nezabudnuteľným darčekom pre vašich blízkych alebo výnimočnou ozdobou vášho domova. Ak chcete získať viac informácií o maľbe alebo ju zakúpiť, neváhajte mi napísať osobnú správu. Ďakujem za váš záujem a teším sa na vašu odpoveď!
Nádhérná akrylová abstraktná maľba
Podporte umeľkyňu z Maďarska ktorá miluje Slovensko. Vytvára svoje obrazy tak aby v ľuďoch vyvolávali nejaké emócie, pocity alebo spomienky. Čo vo Vás vyvalávajú jej obrazy? Obrazy sú jedinečné, nikdy netvorí rovnaké obrazy. Obrazy majú 50x70 cm. Kvalitné farby. Každá maľba má svôj jedinečný názov. Osobný odber v okolí Nových Zámkov. Hovorím maďarsky aj slovensky - cislo madarske.
Maľba obraz akryl - i Van Balco
Moderná ručne maľovaná abstraktná maľba 150x100 cm. Akrylová maľba s fantastickými živými farbami, s veľmi peknou hĺbkou a štruktúrou. Veľký obraz, ktorý do miestnosti vnáša svetlo, farby a emócie. -- BRILLANTE GRACIOSO -- / ORIGINÁL/ Maľované akrylom na kvalitnom 100% bavlnenom plátne. maľba, obraz, abstrakt, umenie, fantázia, plátno, moderna, expresionizmus Všetky moje obrazy si môžete pozrieť na:
Maľba akryl - i Van Balco
Ručne maľovaná abstraktná akrylová maľba 150x100 cm. Akrylová maľba s fantastickými živými farbami, s veľmi peknou hĺbkou a štruktúrou. Veľký obraz, ktorý do miestnosti vnáša svetlo, farby a emócie. - - ESPRESSIVO SENSIBILE - - / ORIGINÁL/ Maľované akrylom na kvalitnom 100% bavlnenom plátne. Plátno je natreté 3 povrchovými základnými nátermi, ktoré spevňujú povrch a kvalitu. maľba, obraz, abstrakt, umenie, akryl, fantázia, plátno, moderna, expresionizmus Obraz je možné zaslať na náklady kupujúceho. Všetky moje obrazy si môžete pozrieť na:
Obraz – Na jarmoku – PETERDI Gabor – 1930 – olej na plátne
Predám obraz – Paradajkový jarmok (Paradicsomvásár) – Autor: PETERDI Gábor / Rok: 1930 / Technika: Olej na plátne / Typ diela: Výtvarné umenie / Rozmery obrazu v ráme: 56 x 66 cm / Rozmery plátna: 41 x 51 cm / Značené: Značené vľavo hore "Peterdi Gábor", vpravo hore "1930" / Značenie na zadnej strane: RAZÍTKO – Friedrich Ast, pozlacovač – Vergolder – Aranyozó, Bilder und Rahmen-Handlung, Bratislava (Pressburg), Promenade 22. Diela tohto autora sa nachádzajú v zbierkach významných svetových galérií! V prípade záujmu a po vzájomnej dohode môžem na dielo dať vystaviť znalecký posudok. Vystavené: Ernst Múzeum, Budapešť, október 1930 Výstava maliarov Csontváry Kosztka Tivadar, Fenyő György, Kirchner Jenő, Peterdi Gábor – položka 73, sála 4, obraz 73. Toto je jeden z mála stále existujúcich obrazov z úplne prvej Peterdiho výstavy. Autor mal vtedy 15 rokov a na jej základe získal prestížnu Rímsku cenu (Prix de Rome). Z Ríma presídlil do Paríža a odtiaľ v roku 1939 do USA, kde pôsobil zbytok svojho života.
OBRAZY .
PREDÁM OBRAZY OD AUTOROV Martin Benka, Endre Nemes, Milan Paštéka, Armand Schönberger, Aladár Brüll, Hála, Jakoby, Bazovský, László Mednyánszky, Cyprián Majerník, Milan Sokol a iné obrazy Talianskej a Holandskej školy od 18 storočia. Sakrálne umenie, mytológia, biblické výjavy. Obrazy od súčasných autorov ako Igor Navrotskyi, Gerhard F Schmer. OBRAZY VHODNÉ AKO INVESTÍCIA. VŠETKY OBRAZY A DIELA MAJÚ ZNALECKÉ POSUDKY OD ZNALCOV V OBLASTI VÝTVARNÉHO UMENIA ALEBO SÚ OVERENÉ ZNALCAMI PODĽA AUTORA UZNÁVANÍ ZNALCI . CENY DOHODA. AKTUÁLNU PONUKU POŠLEM NA VYŽIADANIE VÁŽNYM ZÁUJEMCOM DO SPRÁVY ALEBO TEL. KONTAKT . PROSÍM ABY MA KONTAKTOVALI IBA ĽUDIA S VÁŽNYM ZÁUJMOM A ĽUDIA KTORÍ MAJÚ ASPOŇ NEJAKÝ AKTUALNY PREHĽAD O CENÁCH UMENIA . OBHLIADKA OBRAZOV JE MOŽNÁ V ZÁVADKE NAD HRONOM .