bazár, predaj, inzercia, predám

Obsluha eshopu praca z domu

Kategória: Brigády

Hľadáme administratívneho pracovníka/čku pre správu produktov. Presné vyplňovanie technických informácií o produktoch. Práca z domu. Viac info:
Obsluha eshopu praca z domu
Podobné inzeráty
Pravidelná práca po Jarmokoch
Ponúkam pravidelnú pracú. Jedná sa o predaj balónikov po celom Slovensku prevažná väčšina stredné slovensko a západné . Práca spočíva z vyloženia stánku a potom následne obsluha zákazníkov večer zloženie stánku. Chodím vždy dva (rýchlejšie ujde čas) Hľadám iba ludi z Trenčína a okolia alebo ludi, ktorý sa vedia dopraviť do Trenčína v skorých ranných hodinách.Strava zabezpečená tak isto odvoz a dovoz z Trenčína zabezpečený . Práca je viac menej do konca roka . Plat je 5 eur / hodina. Počíta sa čas keď sa vykladá stánok a predáva. Vhodnejšie pre mladých ludi nakoľko sa dlho stojí na nohách a je tam tých hodín dosť . Práca sa vykonáva takmer vždy Piatok , Sobota , Nedela informácie aj na
Práca na záhrade a okolo domu
Jednoduchá práca okolo domu pre študentov 16-20 ročných. Na záhrade poupratovať, vytrhať burinu, poukladať drevo a haraburdy. Pozametať priestory a dvor, umyť auto a čo bude treba, čo zvládnete. Prac. doba po dohode denne 5-8 hod. Cez deň i poobede, či cez víkend. Ako sa dohodneme. Práca je v obci 04445 Bidovce 128. 13 km od KE smerom na MI. Práca je vhodná i pre dôchodcu. Napíšte kto ste, vek, odkiaľ ste a číslo na mobil. Plat 3-4 €
Obsluha gastrostanku letne kupalisko
Príjmeme brigádnikov, brigadničky na leto .Obsluha do stánku s jedlom a nápojmi v meste Považská Bystrica .Skúsenosti v gastre výhodou . Náplň práce : príprava jednoduchých jedál , čapovanie nápojov,práca na ERP. Platové podmienky 5€/h .Moznosť rozpisovania zmien.Vek min. 18 rokov. V prípade záujmu volať .
Práca okolo domu
Jednoduchá práca okolo domu pre študentov 16-20 ročných. Na záhrade poupratovať, vytrhať burinu, poukladať drevo a haraburdy. Pozametať priestory a dvor, umyť auto a čo bude treba, čo zvládnete. Prac. doba po dohode denne i 2,3,4 či 5,8hod. Cez deň i poobede, či cez víkend. Ako sa dohodneme. Môže byť i dievča a chlapec. Práca je v obci 04445 Bidovce 128. 13 km od KE smerom na MI. Napíšte kto ste, vek, odkiaľ ste a číslo na mobil. Plat 3-4 € Mobil uvedený neplatný.
Obsluha skákací hrad
Ponukam brigádu na víkend obsluha skákací hrad ..albo Decke atrakcie věk 17 +
Obsluha skákací hrad
Ponukam brigádu obsluha skák. hradu , věk 17 +