bazár, predaj, inzercia, predám

Obväz

Kategória: Zdravie a krása

Stabilizátor bedrového kĺbu TIKE Korektor ortopedickej ortopedie TIKE Krbové a bedrové slabiny Úľava od bolesti sedacieho nervu.
Obväz
Podobné inzeráty
RISE - imobilizačná dlaha na ruku alebo nohu
RISE ™ (pevný imobilizačný systém pre končatiny) je robustná, nízkoprofilová dlaha na zlomeniny končatín a stabilizáciu panvy v prednemocničnom prostredí. Zrodený z lekcií na bojovom poli, môže byť intuitívne aplikovaný pod stresom na vytvorenie rovnej dlahy, 90-stupňovej dlahy alebo stabilizátora panvy. Dá sa ľahko pripevniť k pacientovi pomocou predmetov, ako je elastický obväz alebo tlakový obväz. Vyznačuje sa dynamickými živými pántmi, ktoré umožňujú zloženie dlahy pre maximálnu prenosnosť a úsporu miesta v súprave, pričom sa ľahko tvarujú do požadovaného tvaru a rozmerov pre správne dlahovanie zlomenín horných a dolných končatín. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti sa RISE™ zmestí do väčšiny individuálnych súprav prvej pomoci vrátane všetkých štandardných vojensky vydaných IFAKov. Viaceré výrezy, ktoré sú jedinečné pre RISE™, vám poskytujú možnosť vytvoriť panvový stabilizátor v spojení s navijakom alebo turniketom. Výbor pre taktickú bojovú starostlivosť o obete (CoTCCC) uznáva aplikáciu dlahovania a stabilizácie panvy ako kritický krok na zabránenie ďalšiemu zraneniu pred transportom zraneného. Jedinečný dizajn je vyrobený z ľahkého polyméru schopného odolať povrchovému čisteniu a drsným vplyvom, vrátane slanej vody, pričom si zachováva svoju pevnosť a odolnosť. Či už ste na bojisku, lese, turistike alebo ste doma, RISE™ je výhodným doplnkom k akémukoľvek IFAKu na zvýšenie vašich zdravotných schopností v mieste zranenia, keď je to najviac potrebné. Rozmery: 6,25 "Š x 4" D x 1" H (zložená) / 32 "D x 6,25" Š (otvorená)
rakúska fixačná bandáž ramena+ záves zdarma
Moja pamiatka na zimnú dovolenku. BANDÁŽ RAMENA - veľmi mi pomohla. Je praktická, variabilná a veľmi kvalitná -materiál 1A a bonus zadarmo: jednoduchý, praktický záves ramena RAMENNÁ BANDÁŽ PROF. RESCHA : podšitý pásový obväz na upevnenie oblasti ramena; polstrovaný; plynulé nastavenie. Indikácia: Imobilizácia hornej časti ramena a oblasti ramien. APLIKÁCIA Chronické poúrazové alebo pooperačné podráždenie mäkkých tkanív. Ochabnutá paralýza svalov ramena. imigmentový syndróm. AC poranenie kĺbu. AC kĺbová artritída. Veľkosť 3, obvod pod prsiami 120 cm. (mám 175 cm a športovú postavu) ako nové - vyprané. S návodom. Pozorne si prezrite obrázky alebo si vyžiadajte viac fotiek a pýtajte sa! V BA osobne alebo na dobierku (+5 €)