bazár, predaj, inzercia, predám

ochrana osob a majetku

Kategória: Obrana a bezpečnosť

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - zabezpečovanie ochrany majetku alebo osôb v lukratívnych prevádzkach so šperkami (príklad Cartier, Chanel, Dior, Van Cleef a Arpels)
- kontrolovanie a zabraňovanie nepovoleným vstupom, - monitorovanie činnosti osôb za účelom odhaľovania a zamedzovania odcudzenia tovaru - zabezpečovanie ochrany doprovodov po celej EU aj mimo EU, - spolupráca so zložkami policajného zboru,
Informácie o výberovom konaní Upozornenie:
Zaslaním žiadosti záujemca o zamestnanie vyjadruje svoj súhlas spoločnosti so spracovaním osobných údajov pre účely výberového konania v zmysle zák.č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení. V prípade záujmu o pracovné miesto zasielajte životopisy na mailovú adresu: adviceandprotection@
Do predmetu e-mailu, vložte poznámku HOLANDSKO! Zamestnávateľ si vyhradzuje právo kontaktovať len vybraných uchádzačov. Uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Jazykové znalosti Anglický jazyk – podmienkou je dokázať sa dorozumieť komunikovať Anglicky
ochrana osob a majetku
Podobné inzeráty
ochrana majetku, doprovod, sofer, osobna ochrana
Ponukam sluzby: Osobný šofér,Ochrankár ,Doprovod, Ochrana majetku, Bezna ochrana, Vyjazdova ochrana. Zodpovednost, Diskretnost, Flexiibilita zarucena 100%. Zakaznikov doprovadzame alebo robime doprovody aj do Holandska, Spanielska, Polska ,Bielorusko. Hovorim plynule Holandsky, Spanielsky, Polsky a taktiez hovorovo Anglicky. Prax ochrana osob a doprovody viac ako 18 rokov. Vlastne nepriestrelne vesty v pripade potreby a taktiez strelne zbrane ak to vyzaduje klient. Bezpečnost, starostlivosť o klienta, vlastne vozidlo samozrejmosťou. Hľadám zamestnávateľa alebo klientov,ktorý vedia čo všetko sa za touto prácou skrýva a vedia túto prácu ohodnotiť a patrične oceniť. Vlastním Zbrojný preukaz Typ AA, mam rozne vycviky vykonane v EU. V prípade seriózneho záujmu ma kontaktujte. Na všetkých podmienkach sa dohodneme. Dalsie info emailom alebo telefonicky. +31612206660
zamestnanie
Dobrý deň. Volám sa Slovaková Jana,bytom Lučenec.Mam 57r,ale to je ako aktívny,tak i produktívny vek. Hľadám si prácu v strážnej službe v našom regióne Lučenec, poprípade po Rimavská Sobota, či Detva,alebo Veľký Krtíš. Som zodpovedná spoľahlivá nefajciarka. Zamerne hľadám prácu ako ochrana majetku, či objektu,obchodzkova činnosť. Posunula by som sa i do iného okresu, či mesta, keby mi bolo umožnené minimálne bývanie...t.j.postel, skriňa, chladnička,sociálne zariadenie S prácou o ochrane majetku, či strážnik mám skúsenosti. Tiež platný preukaz sbs,vodič.preukaz B. Kontakt:. , E-mail: slowak.jana@
Pracovník strediska registrácie poplachov
Do nášho tímu hľadáme kolegu na pozíciu "Pracovník SRP" Náplň práce: Obsluha PCO a VPCO. Monitoring ochrany majetku a osôb v určených objektoch. Rozhodovanie o bezpečnostných opatreniach podľa konkrétnych postupov. Vysielanie zásahovej jednotky na konkrétne objekty. Komunikácia so subdodávateľmi a zákazníkmi. Zamestnanecké výhody, benefity: Práca v stabilnej spoločnosti. Pravidelný stabilný príjem. Stravné lístky. Požiadavky na zamestnanca: Stredoškolské vzdelanie s maturitou Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1) Ostatné znalosti: Práca s počítačom - Pokročilý Microsoft Office - Pokročilý Preukaz odbornej spôsobilosti SBS Prax na pozícii/v oblasti Súkromnej bezpečnosti - 1 rok Osobnostné predpoklady a zručnosti: Technická a informačná gramotnosť. Samostatnosť. Komunikácia. Pozornosť. Spoľahlivosť. Mzdové podmienky - 6,65€/hod (brutto)
Pracovník SBS
Hľadáme pracovníka SBS na územie celej SR. Náplň práce: stráženie, ochrana a bezpečnosť majetku.Požadujeme preukaz SBS, spoľahlivosť, bezúhonnosť, zodpovednosť. Výkon práce: obchodné prevádzky, priemyselné objekty Mzdové dojednanie: 4,023€/hod. Kontakt:
Pracovník SBS- Turčianske Teplice
Hľadáme pracovníkov SBS. Náplň práce: stráženie, ochrana a bezpečnosť majetku.Požadujeme preukaz SBS, spoľahlivosť, bezúhonnosť, zodpovednosť,možnosť školenia SBS. Výkon práce:priemyselný objekt Mzdové dojednanie: 4,023€/hod, stravné lístky Kontakt:
Pracovník SBS - Vráble
Hľadáme pracovníka SBS Náplň práce: stráženie, ochrana a bezpečnosť majetku.Požadujeme preukaz SBS, spoľahlivosť, bezúhonnosť, zodpovednosť. Výkon práce:priemyselný objekt Mzdové dojednanie: 4,023€/hod. Kontakt: