bazár, predaj, inzercia, predám

Ochranná sieť na trampolínu 183 cm

Kategória: Športové potreby

Síť kolem skákací plochy trampolíny 183 cm je bezpečnostní příslušenství k trampolínám ACRA SPORT. Ochranná síť je vyrobena z vysoce kvalitní PE tkaniny odolné proti povětrnostním vlivům a vlhkosti. Síť je opatřena nylonovými návleky pro nasunutí na ocelové tyče. Ochranná bezpečnostní síť je složena ze šesti dílů, výška sítě je 165 cm. Technický popis: vyrobeno z vysoce kvalitní PE tkaniny odolné proti vlhkosti a povětrnostním vlivům kapsy na odložení klíčů, telefonu, obuvi a všeho co vám brání při skákání barva: černá
Nova - nepouzita
Cena vratane postovneho
Ochranná sieť na trampolínu 183 cm
Podobné inzeráty
Vonkajšie sieť na trampolínu Jumpex  1,83m
Predám novú, len rozbalenú ochrannú sieť na trampolínu Jumpex s priemerom 1,83 m.
Bezpečnostná sieť pre 244 cm trampolínu
Osobný odber Trampolínová náhradná sieť pre trampolínu 244 cm s 6 rukávmi pre verziu s 6 tyčovým uchytením. Zips je umiestnený pri tyči. Pravidelný rozostup rukávov. Šírka siete medzi tyčami 114cm. Vhodné pre trampolínu s rozostupom tyčí cca 125cm Rozmer: výška rukávov 150 cm, výška siete 160 cm Vonkajšia sieť je umiestnená okolo obvodu konštrukcie trampolíny a je založená pod konštrukciu. Uchytenie pomocou elastických popruhov s háčikom o trojuholníkové očko na odrazovej ploche.
Ochranná sieť pre trampolínu Marimex 305
Predám úplne novú ochrannú sieť na trampolínu Marimex 305. Aktuálne ju nemajú skladom a naskladnia až za 3 mesiace. Cena ako nová 39 + doprava.
Predám ochrannú sieť na trampolínu
Predám ochrannú sieť na trampolínu z priemerom 4m na 6 stlpikov.Nová nepoužitá,len rozbalená. Bola kúpená v Rakúskom Hofferi. Ja potrebujem na 8 stĺpov,preto ju predávam. Prikladám aj fotografie na porovnanie, neskôr kupenej siete akú potrebujem,od nášho internetového predajcu so špecializáciou na športové potreby. Tá sieť, čo je na predaj,kúpená v Rakúsku je dvakrát väčšia objemom materiálu a o 2,5kg ťažšia,ako tá kúpená na Slovensku, pritom obe sú na priemer trampolíny 4m. Každý si môže spraviť úsudok sám, ktorá je lepšia kvalitou aj výdržou. Ak by mi pasovala ,nepredával by som ju. Len osobný odber v Bojniciach,prípadne doveziem do Žiliny.
Sieť na trampolínu - NOVÁ
Predám novú nepoužitú ochrannú sieť na trampolínu. Sieť pre trampolíny 8ft (244cm-252cm) 6 stĺpikov, čierna. NIE SMS!!!
Predám trampolínu Spartan 305.
Trampolína je v zachovalom stave, kovovú konštrukciu máme komplet, sú k nej aj schodíky a stĺpiky na ochrannú sieť. Ochranná sieť k nej už nieje, ani chránič strún. To sa vplyvom slnka zničilo.