bazár, predaj, inzercia, predám

Ochranný prostriedok

Kategória: Zdravie a krása

Dobrý deň, mám na predaj ochranné prostriedky, ktoré sú uvedené nižšie. Všetky sú nové, neotvorené. Tovar môžem poslať poštou (poštovné hradíte Vy) alebo je možný osobný odber v HC a NR.

Cena za 1ks (biely/čierny) 0,25€.
Ochranný prostriedok
Podobné inzeráty
Čistiaci prostriedok na riad
Vysoko koncentrovaný tekutý prostriedok na umývanie riadu s maximálnym čistiacim efektom. Je šetrný k pokožke, dermatologicky testovaný. Aktívne zložky pochádzajú z prírodných zdrojov, preto je čistiaci prostriedok biologicky rozložiteľný, čiže netoxický pre životné prostredie. Cena je 11,70 € za 1 liter. Bližšie informácie dám telefonicky.
Produkty Amway
Dobrý deň Ponukám na predaj produkty značky Amway. Amway ponuka produkty pre domácnosť, krasu, výživu a osobnú starostlivosť. NAPRÍKLAD Produkty domácnosť: čistiace prostriedky, fľaše s rozprašovacom, osviežovač vzduchu, nerezové drôtenky, zmäkčovaco vody, práci prášok, tablety do umývačiek riadu. Produkty pre krasu: pleťové prípravky, dekoratívna kozmetika, čistenie pleti, Produkty pre výživu: potraviny, výživové doplnky, nápoje, tyčinky, športová výživa Produkty pre osobnú starostlivosť: zubná pasta, mydlo, starostlivosť o vlasy, starostlivosť o telo V prípade záujmu aj o niečo iné ako je tuná zobrazene poprosím kontaktovať ďakujem. Univerzálny čistiaci prostriedok: cena 10,13€ Čistiaci prostriedok na kuchyňu: cena 7,20€ Čistiaci prostriedok na kúpeľňu: cena 7,20€ Fluoridová zubná pasta s viacnásobným účinkom Glister:cena 8,15€ Kids Detská zubná pasta Glister: cena 4,50€ Dish Drops drôtene špongie: cena 9,70€ Da sa poslať poštou alebo osobne prešov okolie.
Nová neotvorena Bunková soľ - Ferr Phos
Biomineral D6 Ferr Phos 180 tabl. Farba: Magenta Chemický vzorec: Fe2P2O7 Ferrum phosphoricum (lat.) · Iron phosphate (ang.) Nemecké číslovanie: Nr. 3 · Anglické číslovanie: No. 4 Zápal, imunita, metabolizmus železa. Prvá pomoc pri zápale, zvýšenej teplote a krvácaní. Posilňuje imunitu pri častých infekciách. Prostriedok na prvé štádium infekčných (najmä bakteriálnych) aj neinfekčných zápalov alebo pre akútne zhoršenie chronických zápalov (bolesť, zápal, zvýšená teplota, začervenanie, prekrvenie, suchosť slizníc). Prostriedok proti chronickej únave. Súčasť bojovej trojkombinácie.
Dezinfekcia 1 L
Dezinfekcia 1 l zaruka 10/2023 KLEENEX dezinfekčný prostriedok na ruky zničí za menej ako 30 sekúnd až 99,99% bežných baktérií, húb, kvasiniek a vírusov, ktoré môžu spôsobiť infekciu alebo ochorenie. CHARAKTERISTIKA Obsahuje vysoko kvalitný zmäkčujúci prostriedok pre starostlivosť o pokožku a ochranu pred vysušením pokožky. Obsahuje aloe vera a vitamíny E a B. Neobsahuje žiadne vône ani farbivá. Dermatologicky testovaný.
Pomôcky pre ležacich a imobilných
Pomôcky pre ležiacich na osobnú hygienu. 1.čistiaca pena Moli care 400 ml 2.ochranný krém so zinkom moli care 200 ml 3. Čistiaca pena Peha fresh 400 ml 4. Ochranný olej Moli care 200 ml 5. Ochranný krém Moli care 200 ml - málinko odobraté 6. Čistiaca pena seni care 500 ml - polovica 7 +8 Vlhčené utierky pre dospelych 80ks+ Vlhčené utierky 72 ks+72 ks
Vankúšiky proti poteniu 14 ks, veľ. L
Účinná ochrana pred fľakmi od potu alebo dezodorantu, ako aj proti nepríjemnému pachu. Efektívny a diskrétny prostriedok proti silnému poteniu. Nalepia sa jednoducho na oblečenie a absorbujú pot. Zabezpečia vám príjemný pocit po celý deň a vy si už nemusíte robiť starosti o oblečenie. Pre celodennú ochranu pred potením. Jednoduché použitie – stačí nalepiť. Diskrétne a stabilné. Výsledok: žiadne fľaky a príjemný pocit ochrany. Návod na použitie: Odstráňte ochranný papier zo zadnej strany vankúšika. Nalepte vankúšiky stredom cez vnútorný diel rukávového švu. Špička zárezu ukazuje smerom k prsiam. Ak by vankúšik nesedel dobre, odlepte ho a nalepte znova. Ak by sa oblečenie počas lepenia nariasilo, potiahnite látku jemne oboma rukami od seba a vyrovnajte ju. Vankúšik môžete po nosení jednoducho odstrániť. Dermatologicky testované. Veľkosť L, s rozmermi 90 x 145 mm. 2 vankúšiky som použila, v balení zostalo ešte 12 ks vankúšikov proti poteniu. Cena za balenie: 1,80 eur. Pozrite aj ostatné moje inzeráty, množstvo kvalitných vecí za zlomok ich pôvodnej ceny. V druhom inzeráte mám aj pohodlné mäkkučké gélové vankúšiky pod päty Balea /vložky do topánok/.