bazár, predaj, inzercia, predám

Odblokovanie videa za jazdy Kufatec 33835

Kategória: Príslušenstvo

Dobrý deň,

predám modul na odblokovanie videa za jazdy pre vozidlá Škoda, VW a SEAT (rádiá RNS510 a RNS810).

Kupovaný v roku 2013, výrobný štítok na foto.

Pri RNS510 (passat, golf, Octavia atď) je zariadenie plug&play - stačí zapojiť.

Pri RNS810 je nutný aj zásah do elektroinštalácie.

Viem poslať aj na dobierku, osobný odber nie je problém. Cenu ak tak ponúknite, ja už ho nevyužijem. Ak nedvíham, píšte SMS alebo e-mail.

VW Passat, Škoda Octavia, VW Golf, RNS
Odblokovanie videa za jazdy Kufatec 33835
Podobné inzeráty
Odblokovanie videa za jazdy - adaptér
Predám adaptér na odblokovanie videa za jazdy. Vloží sa len do ODB zásuvky a funguje hned na kazdom aute, ktoré má navigáciu Discover Pro a pod. Adaptér je od renomovanej firmy KUFATEC a pôvodne stál 150€ Je možné ho odpojiť a pripojiť do iného vozidla a pouzivat tak funkciu Video in motion. Cena 50€.
Odblokovanie autorádia na diaľku
Ponúkam odblokovanie rádií na diaľku vw group ako je RCD RNS 315 ale aj rôznych iných značiek Škoda,Audi ,BMW a kopu dalších Cena je 20 eur .Kontaktujte má na tel čísle alebo emailom.
Vypnutie dpf filtra, egr,
Ponukam diagnostiku, odstavenie dpf, egr , Ad Blue pre športové účely. Bmw aktualizácia máp Odblokovanie videá za jazdy Vypnutie signalizácie pasov Atd. Po dohode viem prist aj za vami ceny dohodou Dpf filter off Egr off Immo off Ad blue off
ANDROID do VW ŠKODA pre originálne AUTORÁDIO discover columb
Android adaptér, ktorý sa pripojí za existujúcu originálnu jednotku autorádia škoda alebo volkswagen Discover media, Discocer pro (MIB 1, MIB 2 a MIB 2.5), Amundsen, Columbus a pri prejdení dvoma prstami po obrazovke nadol, sa originálny UI systém prepne do prostredia Android, kde si už môžete užívať možnosti Obchod Play (YouTube, Netflix, Spotify) a pripojenia k internetu prostrednictvom hotspotu z mobilného telefónu, alebo dátovu SIM-kartu priamo vložit do tohoto Android adaptéra a máte tak trvale k dispozícii internet v autorádiu a vašom aute. Navigácia je už nahratá (SYGIC, WAZE, Google maps). Sledovanie videa počas jazdy odblokované. Podpora Mirrorlink pre android aj Iphone. Nejedná sa o 2DIN autorádio. Určené pre vozidlá: Volkswagen Polo, GOlf 7, Golf 8, Sportsvan, Jetta, Passat B8, Passat Variant B8, Touran, Tiguan, T-roc, Cross, Sharan, Amarok, Teramont, Crafter, Beetle, Caravelle, Transporter, Multivan T6, Touareg 2011-2017. ŠKODA: Octavia 3 III. a 4 IV. generace (2013 až 2020), Superb III. generace (2015 až 2020), Karoq, Kodiaq, Scala, Kamiq, Enyaq. Seat: Ibiza, Arona, Ateca, Alhambra, Leon 2015-2018. FORD autá so systémom SYNC3 - Kuga, Mondeo, EDGE, Focus, Taurus, Explore, Edge, Escape, Expedition, Mustang, Tranzit, Fusio. Adaptér má výstupy: 1xSD, 2xUSB - pre Videá a hudbu, GPS, slot pre SIM kartu, AV cinch na kamery (prednú a zadnú parkovaciu kameru), zabudovaný BLUETOOTH. Prosím iba volať na 0950_235_127.
Odblokovanie obrazu za jazdy
Audi Volkswagen Škoda Seat CARPLAY, nové mapy...
Kódovanie OBDeleven Ultimate pack
Kódovanie VW, Škoda, Seat, Audi. Ultimate pack bez kreditov a aj long coding. Cena dohodou podľa počtu/typu kódovaní. Mám Passat B8 2016 a mám nakódovaných približne 40 vecí. Viac na stránke kde si môžete pozrieť, čo všetko sa dá nakódovať. Nepredávam pack/zariadenie, ale kódujem, cena je po dohode podľa počtu a typu kódovania. Pre bližšie informácie ma kontaktujte. Výber z realizovaných kódovaní: Pretáčanie ručičiek Deaktivácia štart/stop Vypnutie signalizácie pásov Odblokovanie obrazu za jazdy Offroad menu Kessy otváranie/zatváranie pri naštartovanom motore Zapnutie zadných svetiel pri denných svetlách Dotankovanie v litroch na displeji Zmena témy vo virtual cockpite Animácia virtual cockpitu Lap timer (stopky) Ambientné osvetlenie dokódovanie viacej farieb (10 - 30) Pulzujúce štartovacie tlačidlo Pomalé stmievanie/rozsvecovanie interiérových svetiel Audi mód Iné logo pri zapnutí infotainmentu (GTD, GTI, R, R-line...)