bazár, predaj, inzercia, predám

Odborná kniha

Kategória: Ostatné

Odborná kniha v angličtine
Odborná kniha
Podobné inzeráty
Odborná spôsobilosť v doprave nad 3,5 tony
Odborna sposobilost Kompletná príprava na skúšky na medzinárodnú dopravu skúšky Kompletná príprava na testy z medzinárodnej dopravy Vypracované testy s učivom a vyše 61 prípadovými štúdiami plus učivo. Ponúkajú sa tu 33 stranové a v skutočnosti dostanete 32 strán nedajte sa oklamať od ostatných tie sú nepoužiteľné. Pri týchto testoch sa aj naučíte všetko z tejto oblasti čo treba vedieť a aj spravíte skúšky. Ostatné testy čo sú ponúkané majú len 32 strán, ktoré sú vypracované s chybami a nemajú doplnené aktuálne učivo na medzinárodné zameranie v doprave. V cene je aj poradenstvo pri skúškach. Ako jediný ponúkam testy: Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy. Sú to originálne testy kde je 80 otázok zo skúšok, ktoré sa označujú možnosti a b c d, a prípadové štúdie plus učivo čo je najpodstatnejšie pri podnikaní v tejto oblasti. Pre prípadné otázky volajte, alebo píšte. Obsahuje všetky potrebné témy: Občianske právo Obchodné právo Sociálne právo Daňové právo Obchodné a finančné riadenie podniku Prístup na trh Technické normy a technické aspekty prevádzky Bezpečnosť na cestách Prípadové štúdie Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy Pred termínom skúšky si treba podať prihlášku. Volať a písať kedykoľvek. Viem poslať emailom, alebo poštou na dobierku. Odborná spôsobilosť, osobná cestná doprava, vedúci dopravy, medzinárodná doprava, medzinárodná doprava test Po novom kompletne vypracovane testy aj s odpovedami vo vsetkych oboroch. Je toho dokopy az 133 stran Moznost vyzdvihnutia aj osobne v ba, pk, sc alebo okolie.
odborna sposobilost v doprave nad 3,5 tony
Kompletná príprava na skúšky na medzinárodnú dopravu skúšky Kompletná príprava na testy z medzinárodnej dopravy Vypracované testy s učivom a vyše 61 prípadovými štúdiami plus učivo. Ponúkajú sa tu 33 stranové a v skutočnosti dostanete 32 strán nedajte sa oklamať od ostatných tie sú nepoužiteľné. Pri týchto testoch sa aj naučíte všetko z tejto oblasti čo treba vedieť a aj spravíte skúšky. Ostatné testy čo sú ponúkané majú len 32 strán, ktoré sú vypracované s chybami a nemajú doplnené aktuálne učivo na medzinárodné zameranie v doprave. V cene je aj poradenstvo pri skúškach. Ako jediný ponúkam testy: Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy. Sú to originálne testy kde je 80 otázok zo skúšok, ktoré sa označujú možnosti a b c d a prípadové štúdia plus učivo čo je najpodstatnejšie pri podnikaní v tejto oblasti. Pre prípadné otázky volajte, alebo píšte vysvetlím Vám ako to prebieha a ako spraviť úspešne skúšky. Obsahuje všetky potrebné témy: Občianske právo Obchodné právo Sociálne právo Daňové právo Obchodné a finančné riadenie podniku Prístup na trh Technické normy a technické aspekty prevádzky Bezpečnosť na cestách Prípadové štúdie Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy Pred termínom skúšky si treba podať prihlášku. Volať a písať kedykoľvek. Viem poslať emailom, alebo poštou na dobierku. Odborná spôsobilosť, osobná cestná doprava, vedúci dopravy, medzinárodná doprava, medzinárodná doprava test Po novom kompletne vypracovane testy aj s odpovedami vo vsetkych oboroch. Je toho dokopy az 133 stran Moznost vyzdvihnutia aj osobne v ba, pk, sc alebo okolie.
Mix rôzných kníh od 0,50€ rozprávky, romány 3/3
Inzerát kníh 3/4 Predám tieto knihy, cena, opis a stav každej knihy je popísaný podľa čísel na knihe. Knihy sú všetky slovenské, v prípade cudzojazyčnej je napísane v opise. Viac info o obsahu sa dá nájsť na Google. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 28. PREDANÉ 29. PREDANÉ 30. Hana Zelinová - Jakubko (Mladé letá 1982) 69 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 0,80€ 31. PREDANÉ 32. René Guillot - Bielohrivko (Mladé letá 1987) 92 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1,10€ 33. PREDANÉ 34. Michal Šteinhíbel - Svet Paľkovej mladosti (Mladé letá 1985) 86 str.; s obalom, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1€ 35. František Cecko-Kubernát - Rysie kože (Vychodoslovenské vydavateľstvo 1981) 248 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,70€ 36. Peter Abrahams - Ich vlastná noc (Tatran 1976) 212 str.;obal poškodený, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,50€ 37. Boris Polevoj - Doktorka Viera (Slovenský spisovateľ 1972) 328 str.; bez obalu, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,80€ 38. Maurice S. Andrews - Demisia inšpektora Willburna (Pravda 1973) 296 str.; bez obalu, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,70€ 39. Leonore Fleischerová - Rain man (Smena 1991) 154 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1,80€ 40. Hana Zelinová - Prístav pokoja (Tranoscius 1995) 199 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 4€ 41. Vasilij Ardamatskij - Tajná operácia doktora Axela (Smena 1974) 399 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2€ 42. Kristína Royová - Výber zo spisov I Biblické postavy (Cirkevné nakladateľstvo 1990) 136 str.; s obalom, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1,50€ ----------------------------------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam len po platbe prevodom celú sumu. Pri veľkom odbere dám ešte zľavu alebo grátis knihy. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Mix rôzných kníh od 0,50€ Stopy, odborná 2/3
Inzerát kníh 2/4 Predám tieto knihy, cena, opis a stav každej knihy je popísaný podľa čísel na knihe. Knihy sú všetky slovenské, v prípade cudzojazyčnej je napísane v opise. Viac info o obsahu sa dá nájsť na Google. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 16. PREDANÉ 17. PREDANÉ 18. PREDANÉ 19. Zane Grey - Jazdec v maske (Mladé letá 1990); väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 3,50€ 20. Madeleine Gilardová - Dievča s rukávnikom (Mladé letá 1977); väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 3€ 21. William Irish - Nevesta v smútku (Mladé letá 1972); väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 3€ 22. Věra Höppnerová - Německy za 3 měsíce (Horizont 1991) Český jazyk, 216 str.; väzba sa rozpadá, obsah knihy zachovalý - Cena 0,50€ 23. PREDANÉ 24. Ján Ančák - Biológia a uskladňovanie semien lesných drevín (Slovenská akadémia vied 1972) 340 str.; s obalom, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 10€ 25. Naše vojsko - Učebnica řidiče nákladního automobilu (Naše vojsko 1965) Český jazyk, 196 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 5€ 26. Jiří Hanzelka - Miroslav Zikmund - Za lovcami lebiek ( Slovenské vydavateľstvo politickej literatúry 1961) 280 str.; bez obalu, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 8€ 27. Ursula Summová - Veľká kuchárská kniha oddelenej stravy (Neografia 1995) 128 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 5€ ----------------------------------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam len po platbe prevodom celú sumu. Pri veľkom odbere dám ešte zľavu alebo grátis knihy. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Predám knihy Odborná príprava na skúšky odbornej spôsobilost
Predam knihy Odborná príprava na skúšky odbornej spôsobilosti pre SBS a Odborná spôsobilosť člena súkromnej bezpečnostnej služby. Modrá kniha používaná (poznámky ceruzkou) 5€, ostatne ako nové 1x použité 10€.
Duchovno - kresťanstvo,Swedenborg,Vacek,Akvinský,Bô Yin Râ
Bible, český ekumenický překlad - bible kralická (nová) - 16€ Sv. František Saleský: Pojednání o Lásce k Bohu - 11€ Svatá Kateřina Sienská: Dialog - 10€ Ján Šafin: Sofiologické hľadania alebo neučiníš si modlu - 8€ Karel Sládek: Cesty k Boholidství - 4€ Tomáš Špidlík: Živé slovo ... 18€ Sergej Bulgakov: Nevěsta Beránkova ... 24€ Charles Dickens: Život Nášho Pána Ježiša Krista - 5€ Tomáš Špidlík: Duše poutníka - 6€ A.I.Iljin: Základy křesťanské kultury ... 2€ David V.Barret: Sekty, kulty, alternativní náboženství - 6€ Petr Piťha: Stav a perspektivy naší společnosti - 10€ Ilarion Alfejev: Mystérium víry - 12€ Tomáš Špidlík: Jak očistit své srdce - 2€ Peter Calvocoressi: Kdo je kdo v bibli - 6€ Mistr Jan Hus: Knihy kacířů se mají číst - 4€ Jaroslav Matoušek: Jakub Bohme - 4€ Tomáš Špidlík: Bajky o moudré sově - 3€ Tomáš Špidlík: Profesor Ulipispirus a jiné pohádky - 3€ Szekely: Evangelium Esejských - 10€ Tomáš Akvinský: O lásce - 8€ Marie Vrabcová: Robert Bezák Vyznanie - 5€ Johannes Hemleben: Onen svět - 5€ Emanuel Swedenborg: Příběhy z duchovního světa - 10€ José Jiménez Lozano: Jan od Kříže - 4€ Vacek: Královská jóga - 6€ Neale Donald Walsch: Přátelství s Bohem - 5€ Vacek: Stezka k nejvyšší skutečnosti - 5€ Vacek: O bibli a jejím učení 2 - 5€ Vacek: O bibli a jejím učení 3 - 5€ Vacek: O bibli a jejím učení 4 - 5€ Vacek: O bibli a jejím učení 5 - 5€ John Inglis: Akvinský - 7€ Steven Hassan: Jak čelit psychické manipulaci zhoubných kultů - 8€ REZERVOVANÉ Karel Makoň: Mystická koncentrace a příprava k ní - 10€ Martini: Příběhy z moudrosti Indů I - 4€ Rainer Holbe: Poselství andělů - 4€ Píseň písní Kazateľ - 2€ Bô Yin Râ: Cesta Mých Žáků - 4€ Bô Yin Râ: Janova moudrost - 4€ Bô Yin Râ: Kniha štěstí - 4€ Bô Yin Râ: Kniha o živém bohu - 4€ Bô Yin Râ: Kniha o člověku - 4€ Bô Yin Râ: Kniha o onom světě - 4€ Bô Yin Râ: Strašidlo svobody - 4€ Bô Yin Râ: Ukazatel cesty - 4€ Bô Yin Râ: Kniha rozmluv - 4€ Bô Yin Râ: Kniha útěchy - 4€ Bô Yin Râ: Duch a forma Vysoký cíl - 4€ Bô Yin Râ: Kniha lásky - 4€ Bô Yin Râ: Kniha o manželství - 4€ Bô Yin Râ: Mysterium Golgaty - 4€ Bô Yin Râ: Smysl našeho bytí - 4€ Bô Yin Râ: Magie kultu a mýtus - 4€ Bô Yin Râ: Modlitba - 4€ Bô Yin Râ: Více světla - 4€ Bô Yin Râ: Kniha královského umění - 4€ Bô Yin Râ: Žalmy - 4€ Otto Gustav Lienert: Putování světy - 4€ Bô Yin Râ: Slova života - 4€ Bô Yin Râ: Mantra - 4€