bazár, predaj, inzercia, predám

Odkvapkavac na dojcenske flase

Kategória: Kojenecké potreby

Predam odkvapkavac na dojcenske flase.
Odkvapkavac na dojcenske flase
Podobné inzeráty
Nuk Sterilizátor do mikrovlnky Micro Express Plus
Používaný, bez poškodenia. Skvelá vec, fľaše a cumeľ vždy hygienicky čisté. Parný sterilizátor na dojčenské fľaše Micro Express Plus ponúka rýchly, jednoduchý a hlavne dôkladný spôsob, ako spoľahlivo vyčistiť dojčenské fľaše a ich príslušenstvo. Sterilizátor sa používa v mikrovlnnej rúre, preto štyri 300 mililitrové fľaše alebo časti prsnej pumpy spoľahlivo vyčistí a vysterilizuje len za 4 minúty (výkon 1000 W) a teda sú takmer ihneď pripravené na ďalšie použitie. Vďaka špeciálnemu držiaku sú dokonale vysušené a vybrať ich môžete priloženými kliešťami, aby ste zabránili ich nechcenej kontaminácii. Parný sterilizátor Nuk sa skladá z iba troch častí, jeho obsluha aj čistenie sú preto veľmi jednoduché. Hodí sa do všetkých klasických mikrovlnných rúr s minimálnou vnútornou výškou 187 mm a vnútornou šírkou a hĺbkou len 280 mm. Jednotlivé časti sterilizátora je možné po skončení sterilizácie utrieť handričkou, alebo umyť v umývačke riadu. Jednoduché použitie : 1. Naplnte spodnú časť 200 ml vody. 2. Umiestnite fľaše a príslušenstvo do držiaka. 3. Zaistite veko a vložte do mikrovlnej rúry na 4 minúty pri výkonne 1000W alebo pri 800-950W 5 minút. Cena 12€ + poštovné. Na dobierku neposielam.
Dr.Browns Antikolikove fľašky + cumlíky Dojčenské fľaše a sp
Používané antikolikove fľašky Dr.Browns v dobrom stave. Všetky fľase aj s príslušenstvom sú čisté a vysterilizované. Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový. BPA free. Fľaša redukujúca výskyt kolík. Klinicky dokázané, že redukuje výskyt koliky, grganie, zvracanie a nadúvanie. Prispieva k pokojnejšiemu spánku dieťatka. Použiteľná s alebo bez ventilu. Navrhnutá, aby rástla s dieťatkom. Kompatibilná s väčšinou odsávačiek materského mlieka. Pomáha zachovávať vitamíny C, A, E vďaka preukázane nižšej oxidácii. Patentovaný systém optimálneho prisávania vzduchu, ktorý výrazne znižuje výskyt bolesti brucha, zvracania, odgrgávania a nafukovania. Vnútorný prietokový ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v materskom mlieku alebo v inej tekutine. Nedochádza k tvorbe vákua, čo napomáha eliminovať nepríjemný vnútroušný tlak. Svojím tvarom veľmi dobre imituje dojčenie a je ideálny na podávanie mlieka alebo inej tekutiny. Aj keď je odporúčane a pre deti je najlepšie kŕmenie s použitím ventilu, je táto fľaša funkčná aj ako bežné fľaše bez ventilu. Nám fľaše veľmi pomohli pri kolikach a vracani. Veľká fľaša 270ml- 2 €/ks ( 2 modre, 2 ružove) Mala fľaša 150ml - PREDANA Nový ventil - PREDANÝ Nove cumliky-3€/balenie Nový nepoužívaný dávkovač na mlieko - Predany Drziak na flasky-4 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Pri kúpe 2 flias 1 nové balenie cumlikov zdarma. V prípade záujmu použité cumlíky zdarma.
Dojčenské fľaše a cumle
Predám dojčenské fľaše značky NUK používané necelý mesiac aj s nepoužívaných náhradnými cumlíkmi veľkosť M. Dve fľaše s objemom 260 ml - kus 5 € a fľaša s objemom 150 ml 4 €. Náhradné cumle M - 5 €.
Dojčenské fľaše Chicco, Nuk, Babyono
Predám dojčenské fľaše Chicco (plastová) 330 ml málo používaná ako nová, Nuk (sklenená) 240 ml ako nová a Babyono (plastová) 260 ml v dobrom stave. Cena je 5 eur za všetky 3 fľaše. Osobný odber Banská Bystrica
Dojčenské fľaše
Predám použité dojčenské fľaše, cunlíky na fľaše, nové klobúčiky na dojčenie. Všetko dokopy 2,- Eur
Odkvapkávač na fľaše
Odkvapkávač na fľaše