bazár, predaj, inzercia, predám

odkvapové háky

Kategória: Stavebný materiál

predám odkvapové háky
nové, 5ks
2,50e/kus
odkvapové háky
Podobné inzeráty
Odkvapové haky
Predám nové nepoužité odkvapové háky.Rozmer na foto.Mám viac kusov z každého rozmeru.
Nerezove Hačiky Na Udenie Slaniny,Klobasok Aj Poštou
15 Decembra 2022 mozem doviest smer Liptovsky Mikulas,Liptovsky Hradok,Ruzomberok,Orava. Tym padom by ste platili len za haky a nemusite platit Dopravu. Dobry den. Pozrite aj dalšie moje inzeraty. Stlačte v inzerate nižšie na meno Gastrotovar a zobrazia sa Vam všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo možem poslať aj poštou. Popis : Predam za symbolicku cenu nerezove/antikorove haky ktore vam nezhrdzaveju a vydržia roky. Dĺžka hakov je 15 cm. Z jednej strany su špicate-ostre na prepichovanie masa a masovych vyrobkov a na druhej strane su rovne-tupe na zavesenie. Haky su silne a pevne. Cena : 10 kusov = 12 Eur. Minimalny odber poštou je 20 kusov HAČIKOV. Pozri foto. Ak nahodou nebudem dvihat mobil pravdepodobne nebudem ho mat pri sebe a ozvem sa na Vaše zmeškane hovory alebo zmeškane SMS hned ako to bude možne. V pripade zaujmu o kupu nerezovych hačikov na udenie pište,volajte ... Dakujem ..
Žľabové háky, odkvapový žľab.
Predám zostatok zo strechy, žľabové háky, okapový žľab, viď.foto. Dĺžka žľabu : 2,35 metra, Šírka žľabu : 150mm, Háky k tomu : 4ks, Farba : hnedá. PLATÍ DO ZMAZANIA.
Haky rynhaky
Predam rynhaky vo farbe antracit (Ral 7016) pre 125mm zlaby. Mam 18ks, rynhaky su nove, nepouzite. Iba spolu. Cena za vsetko je 70eur. Rynhaky, zlabove haky, haky na zlaby
Plotova tvarnica + zamkova dlazba + odkvapove rury
Predam plotovu tvarnicu normal Premac City-Biela -2 palety(72ks), k tomu pilierovu tvarnicu Premac City-Biela 9ks, zamkovu dlazbu Semmelrock Umbriano kombi sivo-biela, hrubka 8cm (50x25cm)12m2, (25cmx25) 7,5m2, 2 odkvapove rury(vid obrazok). Cena dohodou. Tel.cislo
Odkvapové plechy BRAMAC NOVÉ 7 stupňové
Predám odkvapové plechy BRAMAC 7 stupňové bridlicovočierne nové pod škridlu. Cena 14 €/kus, pri kúpe obidvoch cena 25 €.