bazár, predaj, inzercia, predám

Odmerná lyžica na granule pre domáce zvieratá

Kategória: Ostatné drobné

Digitálna lyžica na granule pre psov a mačky do 800 gramov. Presne odmerajte správne porcie pre svojho miláčika. Jednoduchá a praktická voľba pre uspokojenie jeho chute. Kvalitný dizajn pre jednoduché používanie a čistotu. Urobte kŕmenie jednoduchším a presnejším s lyžicou na granule.
Napájanie na batériu, predávam spolu s ňou.
Odmerná lyžica na granule pre domáce zvieratá
Podobné inzeráty
Digitálna odmerná lyžica na granule
Digitálna lyžica na granule pre psov a mačky do 800 gramov. Presne odmerajte správne porcie pre svojho miláčika. Jednoduchá a praktická voľba pre uspokojenie jeho chute. Kvalitný dizajn pre jednoduché používanie a čistotu. Urobte kŕmenie jednoduchším a presnejším s lyžicou na granule. Napájanie na batériu, predávam spolu s ňou.
Stroj na výrobu cukrovej vaty
Predám profesionálny stroj na cukrovú vatu RCZK-1500S-W. Na podujatí nikdy nepoužitý, 2x vyskúšaný v domácom prostredí. Vlastnosti: - Pracovný výkon: 4 kg za hodinu - Ohrievací prvok s výkonom 1500 W - Kontrola teploty prostredníctvom otočného gombíka - Samostatné ovládanie tepla a prúdu - Odmerná lyžica na presné porciovanie - Odoberateľný hrniec - Prípojka k sieti 230 V - Jednoduchá obsluha a čistenie - Priemer misky 62 cm Po dohode možné poslať kuriérom.
Laserový gravírvací modul E40 (2x 5,5W optický)
Inzerát je platný do zmazania Modul: E40 Ohnisko: 0,04 x 0,06 mm Spôsob zaostrovania: nastaviteľný (odporúčané 30-55 mm) Optický výkon: CW W +, pulzný 11-12 W (opticky vykon 2x5,5W dvojity ) Fokus: 2x LD + FAC + C- objektiv (nemá šošovku nedá sa manualne zaostriť , zaostruje sa nastavenim výsky modulu) Priame gravírovanie v odtieňoch šedej na nehrdzavejúcej oceli: Áno 3d-hĺbkotlač: Áno Maximálna hrúbka rezu: 20 mm Vlnová dĺžka: 450 Nm Hmotnosť: 204 g Veľkosť modulu: 40x48x130 mm Vstup: DC 12V 4A Rozhranie: 4pin PH2.0 Ovládanie výkonu : PWM modulácia výkonu Ventilátor: ventilátor s vysokou životnosťou Ochrana proti prepätiu: Áno Inteligentná spätná väzba: Áno Teplotná spätná väzba: Áno Regulácia teploty: 45 Poznámka (prosím, všimnite si): Pri aplikácii noste laserové ochranné okuliare a vyhýbajte sa laseru priamo očami a dotykom pokožky! PRI TESTE NA KUSKU SLANINY (NAHRAZKA POKOŽKY) TO MA DOSŤ SILNÉ DEVASTAČNE ŠKODY CIŽE TOTO NIEJE HRAČKA TAKZE POZOR!!!! Negravírovať zrkadlové predmety, dávať pozor na oheň, dávať pozor na domáce zvieratá pri práci! Keď sa vytvorí dym, dávajte pozor na použivanie v interiéri. Môže to byť aj s inými CNC zariadeniami, ako napr. 3D tlačiareň, CNC frézovanie, atď., ale potrebujete nejaké znalosti PWM riadenia priebehu. V prípade záujmu je možné tento modul zakomponovať i v akejkoľvek ponukanej gravirke Obsah balíka: 1 x Laserový modul E40 1 x držiak laserového modulu 1 x 4pinový kábel 1 x 3 pinový kábel 1 x 2 pinový kábel 1 x nastaviteľná doska digitálneho pulzného generátora PWM vlny 1 x testovacia doska 1 x 2,5mm imbus kľúč v tvare L 1 x 5mm imbus kľúč v tvare L 1 x hadička na kompresor + redukcia Inzerát je platný do zmazania. skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim ========================================================= možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou cez spoločnosť PACKETA+4,60€ ( dobierku platíte vy ) vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare : - meno a priezvisko - ulica , číslo, názov odberného miesta Packety/Z-BOX - mesto , psč - telefónne číslo !!!! Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem, taktiež CENA je PEVNÁ a na nezmyselné "protiponuky" NEBUDEM REAGOVAŤ . ďakujem za pochopenie. Inzerát je platný do zmazania
Domáce spa
Predám nepoužívané domáce spa.
Domáce kino Samsung SA-HT75
Predám domáce kino SA-HT75, použité, DVD menič na 5DVD, 4xrepro, DO
Domace telefony
Predam stare retro domace telefony / stanicky. Su v roznom stave, z niektorych ostali iba povodne obaly. Su tam rozne nahradne diely, zdroje a tak dalej. V pripade zaujmu viem doviest do Ziliny