bazár, predaj, inzercia, predám

odparovač kyseliny šťavelovej

Kategória: Ostatné

odparovač kyseliny šťavelovej, liečenie včiel čisto nový nepoškodený mám dva ks omylom.
odparovač kyseliny šťavelovej
Podobné inzeráty
RAID odparovač, odpudzovač komárov
Predám elektrický odparovač, odpudzovača komárov RAID. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty.
Elektrický odparovač RAID
Darujem elektrický odparovač komárov RAID bez náplne. Je plne funkčný, už ho nepotrebujem. Možný osobný odber v ZM prípadne v NR alebo pošlem na dobierku, potrebné si je však pripočítať k cene poštovné (cca 2-3€), ktoré nie je zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím na nižšie uvedenom telefónnom čísle alebo mailom, rád Vám zodpoviem na akékoľvek otázky.
Zinino Omega3 Olej
Superpotravina Omega3 mastné kyseliny. -Ako najlepšie definovať túto skupinu látok, ktoré majú v našom tele niekoľko nezastupiteľných funkcii? -Ktoré si telo nedokáže vytvoriť samo a treba ich prijímať v strave? -Ktorých má väčšina z nás extrémny nedostatok? Omega3 mastné kyseliny sú skutočne a to mnohými štúdiami potvrdené nenahraditeľné živiny, ktorých nedostatok sa prejavuje v širokom spektre rôznych zdravotných problémov. Pôsobia až na bunkovej úrovni. Upravujú priechodnosť bunkovej membrány a zlepšujú spracovanie živín. Novo tvorené bunky sú preto silnejšie, odolnejšie, citlivejšie. Majú viac energie, plnia svoju funkciu, zlepšujú obranyschopnosť a Imunitu. Pôsobia protizápalovo a liečia chronické zápaly. Ako aj Poruchy srdca, Kožné problémy, Ochorenie kĺbov, Metabolické poruchy, Bunkové problémy, Poruchy Mozgu. Spoločnosť Zinzino vie účinnosť svojích výrobkov dokázať testom zo suchej kvapky krvi. Kde už do 4 mesiacoch sa vie väčšina dostať do rovnovážneho stavu 3:1. Kontakt:
CHICCO Postielka/lehátko/stolička Baby Hug 4v1
Predám novú, nepoužívanú Chicco multifunkčnú postieľku : Popis produktu Baby Hug má exkluzívne riešenie 4 v 1, ktoré je možné použiť ako posteľ s nastaviteľným dnom až do polohy ľahu, na krátke zdriemnutie počas dňa, stoličku na kŕmenie a stoličku pre staršie sediace dieťa, ktoré budú sprevádzať rodičov a ľudia doma kedykoľvek počas dňa. Od narodenia do 36 mesiacov veku. So 4 otočnými kolieskami a nekonečným systémom nastavenia výšky je Baby Hug 4v1 dokonalým spojencom pre vás a vaše dieťa, nech ste kdekoľvek. Vďaka malému, objímajúcemu tvaru je Baby Hug dokonalým miestom na spánok počas dňa. Panel s elektronickými hračkami - Baby Hug je vybavený panelom s elektronickými hračkami, ktorý baví, stimuluje zvedavosť batoľaťa a poskytuje mu veľa aktivity. Čelenka je vybavená niekoľkými funkciami, a to zvukovými (6 uspávanok a 6 zábavných hudobných zvukov) a svetelnými funkciami, a 3 plyšovými hračkami, ktoré podporujú rozvoj manuálnych schopností a poskytujú batoľaťu zábavu počas hry. Čelenka je nastaviteľná a dieťa pripútané opaskami je pri hre úplne bezpečné. Rastie s vašim dieťaťom - Od 6 mesiacov možno Baby Hug premeniť na vysokú stoličku, ktorá pomáha rozširovať rastúcu stravu vášho dieťaťa. Znížením Baby Hug na minimálnu úroveň získame aj praktické kreslo pre staršie deti, ideálne na čítanie, kreslenie a hranie. Nekonečné nastavenie výšky - Baby Hug je tiež výškovo nastaviteľné v každej zo štyroch konfigurácií. Vďaka pohodlnému pedálu môžete ľahko zvoliť perfektnú výšku, aby ste mali so svojím dieťaťom vždy očný kontakt. Dokonale sa hodí na každý stôl. Sklopné operadlo - operadlo je možné nastaviť na 3 rôznych úrovniach, čím poskytuje vášmu dieťaťu väčšie pohodlie. Používanie operadla v polohe na brušku môže pomôcť, ak vaše dieťa trpí refluxom kyseliny. V každej z možných polôh zabezpečí batoľa pohodlie mäkký polstrovaný redukčný matrac. Ak z toho dieťa vyrastie, matrac sa dá vybrať a poskytne mu tak viac priestoru. 4 kolieska zvyšujú pohyblivosť - v počiatočnom štádiu vývoja dieťaťa je veľmi dôležitý čas, ktorý s ním trávime. Vďaka 4 otočným kolieskam s funkciou brzdy sa dá Baby Hug ľahko a bezpečne pohybovať po byte. Takto vás vaše dieťa môže sledovať kedykoľvek a kdekoľvek, nech robíte čokoľvek. Vlastnosti produktu: Ľahký pohyb - 4 praktické brzdené kolieska uľahčujú pohyb po dome Zábava - elektronický panel so svetlami, zvukmi a zavesenými hračkami Sklopné operadlo - je možné nastaviť na rôznych úrovniach Pohodlné - mäkký, umývateľný a odnímateľný matrac Bezpečné - sedenie je pohodlné a bezpečné pri prvých jedlách Umývateľná - odnímateľná a umývateľná podšívka Šikovné - vďaka 4 kolieskam sa ľahko priblížite k stolu Nastaviteľné - nastavenie výšky pomocou pohodlného pedálu
VYPRATÁVANIE
Ponúkame vypratávanie bytových a nebytových priestorov stavieb a iných. Zabezpečíme demontáž vynesenie a následnú likvidáciu odpadu. cena od 60€ za jednu izbu (demontáž a vynesenie odpadu do kontajnera bez likvidácie) priemyselné haly a veľkometrážne priestory individuálne necenenie po obhliadke. poplatok za každé poschodie 5€ likvidácia odpadu 1t/150€ v rámci mesta (Okrem Pereš, Poľov, Šaca) Obhliadka zdarma. Uvedené ceny sú bez DPH. Košice a okolie. Za služby sa platí v hotovosti po ukončení vypratávania. mimo nebezpečný odpad ( Azbest, Farby, Oleje, Kyseliny, Rôzne ropné latky )
Kozmetický prístroj
Predám nový prístroj Phinjection od Phiacademy. + 2 balenia nadstavcov. Prístroj je jednoduchý na obsluhu. Slúži na neinvazívne vpravenie kyseliny hyalurónovej do pleti. S nadstavcani hodnota 750EUR.