bazár, predaj, inzercia, predám

Odsávačka BabyOno

Kategória: Ostatné

Predám párkrát použitú odsáváčku značky BabyOno.
Odsávačka je so všetkým príslušenstvom.
Obsahuje aj 2 silikonové nadstavce.
Sterilizovaná bola iba v parnom sterilizátore.
Pôvodná cena 60€
Odsávačka BabyOno
Podobné inzeráty
Babyono Take Care nova nepouzita
BABYONO Elektronická nosová odsávačka, TAKE CARE, cisto nova nepouzita v original baleni Je určený pre dojčatá a deti. Má vysoký, ale bezpečný sací výkon, ktorý umožňuje odstránenie nosových sekrétov, čo sa prejaví v pokojnom a bezproblémovom dýchaní dieťaťa. Elektronická odsávačka najlepšie odstraňuje sekrét z nosa vášho dieťaťa bez podráždenia sliznice. Funguje ticho, takže ho môžete používať aj keď vaše dieťa spí bez toho, aby ste ho zobudili. Na uľahčenie práce rodičov možno zapnúť aj upokojujúcu melódiu. Ergonomický tvar a ľahká konštrukcia uľahčujú používanie aj na cestách. Má 2 režimy prevádzky: Manuálny režim: Počas používania vždy používajte tlačidlo manuálneho režimu. Ak tlačidlo pustíte, konzola sa vypne. Manuálny režim má jednu úroveň ovládania. Automatický režim: Odsávanie má tri úrovne intenzity. Ak chcete vybrať inú úroveň, stlačte tlačidlo . VLASTNOSTI: - jednoduché používanie - ľahko sa čistí - mäkké silikónové hroty v 2 veľkostiach - účinné odsávanie - 3 sacie výkony - silný, ale bezpečný - upokojujúce melódie - svetlo a ticho - napájanie dvoma 1,5 V batériami AA
Odsávačka elektrická BABYONO Nurse Pro
Predám odsavacku . 1x len vyskúšaná . Pôvodná cena bola 59.95€ . Možná dohoda . Viem poslať aj na dobierku .
Handsfree odsávačka mlieka Momcozy
Momcozy handsfree odsávačka mlieka. Cena 130€. Kupovaná na konci februára a používaná cca 4 mesiace, priemerne dvakrát za denne (tie čo aktívne oddávajú vedia, že je málo používaná ????). Kvôli tvaru odsávačky sa veľmi dobre používa a drží dobre v podprsenke. K odsávačka je úplne nové náhradné príslušenstvo (7 fotka), redukcia na priemer bradavky 24mm a 21mm (len vyskúšané, mne vyhovoval priemer bez redukcia 27mm). Odsávačka má 3 módy (stimulácia, odsávanie a kombinácia oboch) a v každom móde je možné nastaviť 9 intenzít. Nabíjanie cez USB kábel (tiež súčasťou balenie), na jedno nabitie vydrží 90-150 minút (záleží na intenzite). Pripájam link na Amazon, kde nájdete viac informácií: V prípade záujmu viem zaslať aj video ako funguje. Možnosť osobného odberu v Bratislave alebo Dunajskej Lužnej.
Elektricka odsavacka mlieka
Predam uplne novu, iba odskusanu odsavacku materskeho mlieka zn. Zopa ComfyPro. Zopa Elektrická odsávačka materského mlieka ComfyPro s 3D technológiou odsávania čo je unikátna technológia, ktorá dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zaručí maximálnu efektivitu a bezbolestné odsávanie. Odsávačka má dva režimy – stimuláciu a sanie. Pri každom režime je možné regulovať silu podtlaku v 9 stupňoch, aby si mohla každá mamička nastaviť hodnotu, ktorá jej vyhovuje a je pre ňu príjemná. Odsávačka je kompatibilná s fľaštičkami AVENT.
Digitalna váha pre bábätká Babyono
Predám digitálnu váhu pre bábätká Babyono, velmi málo používaná. Displej je ešte zakrytý fóliou.
BabyOno Teplomer infračervený bezdotykový Natural Nursing
Predám nový nepoužívany, nerozbalený bezdotykový infračervený teplomer Babyono sa radí medzi dravotnícke pomôcky. Tepolomer funguje tak, že po nasmerovaní na čelo rýchlejšie a presnejšie zmeráte teplotu ľahším a pohodlnejším spôsobom v porovnaní s tradičnými teplomermi v ústnej, podpazušnej, rektálnej alebo ušnej oblasti. -jediným tlačidlom získate presné čítanie za jednu sekundu - teplomer meria aj teplotu predmetov, potravín, tekutín a teplotu okolia - jeho tiché a jedinečné vibračné varovanie vám umožňuje merať teplotu, keď vaše dieťa spí - štýlový a podsvietený LED displej uľahčuje čítanie teploty aj v noci - zdravotnícka pomôcka, klinicky testovaná v EÚ -určené na meranie teploty ľudského tela zo vzdialenosti 0 - 3 cm od čela - ďalšie režimy odčítania povrchovej teploty a teploty okolia - presné a stabilné meranie pomocou moderného systému detekcie infračerveného žiarenia - vibračné upozornenie v prípade odčítania teploty nad 38 ° C - pamäť ukladajúca posledných 32 výsledkov - biely LED displej - prezentácia výsledkov merania teploty v stupňoch Celzia a Fahrenheita - automatické vypnutie Povodna cena 28€, poslem aj na dobierku za 3€.