bazár, predaj, inzercia, predám

Odsavanie

Kategória: Ostatné

Predám odsávač na mokré aj suché odsavanie
Odsavanie
Podobné inzeráty
Predám hadicu na odsavanie.
Predám nepouzitu hadicu na odsavanie RONDO PUR SL MB 105. Vnútorný priemer 105mm a vonkajší 113mm. Dĺžka hadice 170cm. Veľmi odolná hadica vhodná na odsávanie väčších abrazívnych častíc. Polyuretánové hadice vystužené pomedeným drôtom. Hr. steny hadice 0,9 mm. Vhodné pre sacie zariadenia, drevospracujúce a strojárske dielne. Na SMS neodpovedám, iba na email. Pošlem zasielkovnou (+2,50€) alebo osobný odber.
Odsavanie
Predám odsávanie viac kusov kus 50€
Ventilátor odsávanie
Predám ventilátor na odsávanie, slimák, zánovný. Otvor 300x330mm, cena 135,-EUR
Babyono Take Care nova nepouzita
BABYONO Elektronická nosová odsávačka, TAKE CARE, cisto nova nepouzita v original baleni Je určený pre dojčatá a deti. Má vysoký, ale bezpečný sací výkon, ktorý umožňuje odstránenie nosových sekrétov, čo sa prejaví v pokojnom a bezproblémovom dýchaní dieťaťa. Elektronická odsávačka najlepšie odstraňuje sekrét z nosa vášho dieťaťa bez podráždenia sliznice. Funguje ticho, takže ho môžete používať aj keď vaše dieťa spí bez toho, aby ste ho zobudili. Na uľahčenie práce rodičov možno zapnúť aj upokojujúcu melódiu. Ergonomický tvar a ľahká konštrukcia uľahčujú používanie aj na cestách. Má 2 režimy prevádzky: Manuálny režim: Počas používania vždy používajte tlačidlo manuálneho režimu. Ak tlačidlo pustíte, konzola sa vypne. Manuálny režim má jednu úroveň ovládania. Automatický režim: Odsávanie má tri úrovne intenzity. Ak chcete vybrať inú úroveň, stlačte tlačidlo . VLASTNOSTI: - jednoduché používanie - ľahko sa čistí - mäkké silikónové hroty v 2 veľkostiach - účinné odsávanie - 3 sacie výkony - silný, ale bezpečný - upokojujúce melódie - svetlo a ticho - napájanie dvoma 1,5 V batériami AA
Odsavanie
Predám veľmi výkonné odsavanie,vhodne do dielni kde sa zvara ,páli a podobne
Hadica pre odsávanie vzduchu nízkych a vysokých teplotách
Predám nepoužitý, nový METAFLEX POZINK - hadicu pre odsávanie vzduchu pri nízkych a vysokých teplotách, -40/+400°C. Vnútorný priemer 75mm, vonkajší 79mm dĺžka stlačená 320 mm roztiahnutá 520mm. Pošta "doporučený list na dobierku" 4,40€. Aj osobný odber v Komárne.