bazár, predaj, inzercia, predám

Odstavnovac Bosch MES 20A0

Kategória: Ostatné drobné

Velmi malo pouzivany vykonny odstavnovac Bosch. Na velke kusy ovoce, 1250ml nadoba na stavu. Osobny odber Bratislava Petrzalka.
Odstavnovac Bosch MES 20A0
Podobné inzeráty
PREDAM ODSTAVNOVAC
PREDAM ODSTAVNOVAC PHILIPS,NEPOUZITE ZABALENE CENA: 45 PLUS POSTA MOZNY DOVOZ K VLAKU OD PDA-NR-TN PISAT NA MAIL:lolko57@
Tefal Infiny Juice odstavnovac
Snekovy odstavnovac, parkrat pouzity, ide bezchybne, bola som velmi spokojna! Kupila som vsak multifunkcny robot a tak tento posuvam dalej. Vsetky info dostupne napr. tu:
CONCEPT LO-7066 HOME MADE JUICE
Pomalý odšťavňovač/ lis LO-7066 od firmy Concept Prístroj pracuje v nízkych otáčkach, teda sa nezahrieva. Teplo totiž ničí cenné vitamíny. Efektívne lisuje ako ovocie, tak aj zeleninu. Obsluhu i údržbu zvládne naozaj každý. Vďaka princípu pomalého lisovania získate až o 40 % viac výživných látok ako pri bežnom spôsobe odšťavovania. Je vybavený výkonným a veľmi tichým motorom, takže ho počas prevádzky takmer nepočujete. Pár krát použitý. Komplet príslušenstvo.
Kuchynsky robot Bosch MUM4405
Predam Kuchynsky robot Bosch len za 45€ !!! - je ako novy len nie je k nemu krabica K tomu pridam zadarmo formu na kvaskovy chlieb. Osobny odber v Bratislava (Zahorska Bystrica)
Batéria Bosch Starter Set PBA 18V + zadarmo doprava
Dobrý deň, ponúkam na predaj tento set nabíjačky s batériou: Bosch Starter Set PBA 18V 4.0Ah + AL18V-20 Balenie je čisto nové a nerozbalené. V prípade záujmu zašlem zadarmo cez Packetu, poprípade je možný osobný odber v mestách: Martin, Vrútky, Žilina, Bytča. V prípade záujmu prosím o kontaktovanie ma do SMS alebo Emailu.