bazár, predaj, inzercia, predám

Odstredivka prádla One Concept

Kategória: Ostatné - biela

Predám nepoužitú odstredivku prádla ONE CONCEPT.
Odstredivka prádla One Concept
Podobné inzeráty
Parný mop 2 v 1 Concept CP2000
Predam parny mop zn. Concept CP2000 2 v 1. Blizsie info o vyrobku na: Mobil Tomas
Odstředivka ROMO
Prodám odstředivku ROMO v top stavu. Odstředivka ROMO byla používána pouze s velkou péčí a údržbou, takže je stále v perfektním stavu.
Predám vysávač CONCEPT VP6000
Predám malo pouzivaný vysávač CONCEPT VP6000. Technicke paramatre na stranke:
Concept LO-7065 Home Made Juice
Predám odšťavovač Concept LO-7065 Home Made Juice. Odšťavovač je v perfektnom stave použitý len pár krát.
Odvlhčovač Concept Perfect Air OV1000
Predam Odvlhčovač Concept Perfect Air OV1000, malo pouzivany, bez poskodenia, v zaruke 10/23 Najlepsie odobny odber v Kvetoslavove alebo BA V pripade zaslania, k cene +postovne
Ochladzovač vzduchu Concept OV5200
Ochladzovač vzduchu Concept OV5200 je výkonný spotrebič, ktorý bude aj v horúcich letných dňoch neúnavne ochladzovať vzduch vo vašej domácnosti alebo kancelárii. Horúci vzduch sa vďaka nemu premení na vánok, ktorý vás príjemne osvieži. Príkon spotrebiča je 110 W a iste oceníte aj to, že jeho maximálna hlučnosť je iba 64 dB. Praktické režimy Spotrebič vám poskytne hneď 3 úrovne rýchlosti prúdenia vzduchu. Zároveň si môžete vybrať jeden zo 4 režimov a prispôsobiť tak fúkanie presne vašim potrebám. K dispozícii je prirodzený režim, ktorý v miestnosti vytvorí jemný vánok. Normálny režim si udržuje nastavenú intenzitu fúkania. Spotrebič si môžete bez obáv vziať tiež do spálne - režim spánku totiž každých 30 minút znižuje rýchlosť prúdenia, takže vám nehrozí prechladnutie. Inteligentný režim potom zabezpečí chladenie podľa toho, aká je teplota v okolí spotrebiča.4 funkcie Spotrebič disponuje hneď 4 rôznymi funkciami, ktoré zaistia, že vzduch v miestnosti bude naozaj príjemný. Okrem ochladzovača je k dispozícii aj ventilátor, funkcia ionizácie a zvlhčovač vďaka ktorému bude vzduch oveľa príjemnejší a zdravší než vzduch, ktorý produkujú klasické klimatizácie. Jednotlivé funkcie môžete spustiť stlačením jediného tlačidla alebo pomocou diaľkového ovládača. Vzduch vo vašej domácnosti ešte nikdy nebol tak osviežujúci. Pár krát použitý , kupovaný 18.6.2021 s predĺženou zárukou do 17.6.2026. pôvodná cena 163.70€ teraz cena 110€ Pre vyhľadanie : ventilátor, klimatizácia, ionizér , ochladzovač , zvlhčovač .