bazár, predaj, inzercia, predám

Odstúpim cukrárenskú výrobu na Staničnej ulici v Trenčíne.

Kategória: Ostatné

Odstúpim cukrárenskú výrobu na Staničnej ulici v Trenčíne. Plocha priestoru je cca 95 m2. Cena prenájmu 600,- Eur/mesiac + elektrina cca 150 EUR/mesiac .Priestor má samostatný elektromer. V cene prenájmu je aj vykurovanie priestoru a parkovanie zdarma.

Viac info telefonicky.
Tel:
Odstúpim cukrárenskú výrobu na Staničnej ulici v Trenčíne.
Podobné inzeráty
Odstúpim zabehnutú prevádzku
Odstúpim zabehnutú prevádzku na výrobu sklenárskeho tmelu na drevené a kovové rámy. Sme ako jediný výrobca sklenárskeho tmelu na Slovensku, prevádzka sa nachádza v Hlohovci ale môže sa preniesť v rámci Slovenska kamkoľvek. Zásobujeme velkosklady, menšie predajne a súkromných sklenárov. V našej ponuke výrobkov mame tiež Fermez ľanovu a Ľanovy olej (v štyroch veľkostiach). Prevádzka je plne funkčná, vhodná pre max 1 až 2 ľudí. Možnosť rozšírenia expandovania do ČR a okolia, pripadne spraviť vlastný e-shop a rozšíriť sortiment predaja. Odstúpenie zo zdravotných dôvodov. Cena je 25000€ bez dph + zostatkovy materiál na výrobu. Cena zahŕňa 3x miešačku na výrobu tmelu, váhu, zváračku na plastové vrecka, uzatvárač teglikov, receptúru, kontakty odberateľov a dodávateľov. Nie sme s.r.o ale môže sa dať buď k existujúcej s.r.o alebo spraviť novú. V prípade vážneho záujmu volajte na a podám bližšie informácie.
Odstúpim eshop a kamennú predajňu v Trenčíne
Odstúpim eshop a kamennú predajňu s oblečením pre moletky v Trenčíne, blízko centra mesta. V cene je kompletné zariadenie, kontakty na dobrých dodávateľov, oblečenie, fungujúci eshop, facebooková stránka s mnohými členmi. Viem dohodnúť vynikajúce nájomné podmienky pre kamennú predajňu na nasledujúci rok. Viac informácií na email.
Odstúpim pizzeriu
Odstúpim zabehnutú pizzeriu (rýchle občerstvenie s terasou) na sídlisku Ťahanovce, na frekventovanej ulici so stálou klientelou. V blízkosti sa nachádzajú základné školy, škôlky, detské ihrisko, telocvične... Všetko vybavenie pizzerie ostáva na prevádzke, stačí sa len "nasťahovať" a môžete zarábať od prvého dňa! Súčasťou odstupného: Vybavenie, zariadenie (zariadená kuchyňa, výčap, kávovar, stoly a stoličky pre zákazníkov,...) Obchodný názov, telefónne číslo Know-how, originálne receptúry, zoznam dodávateľov Internetová doména s platobnou bránou, facebooková stránka Funkčné stránky na , Foodora, Bolt food a Wolt s hodnotením nad 4,5 Kamerový systém Odstupné: 20.000€ Možnosť odkúpiť celý stánok.
Dezinfekcia - technológia na výrobu biocídu
Predám zánovnú technológiu na výrobu dezinfekcie. Zariadenie je pripojené na apku cez ktorú možete neustále monitorovať stav chodu a na diaľku aj spustiť aj zastaviť výrobu. výroba v koncentrácii 500 ppm......400 lit/ hod výroba v koncentrácii 1000 ppm.....200 lit/ hod výroba v koncentrácii 6000 ppm.....60 lit/ hod TOP PRODUKT pre humanitárnu pomoc na miestach ako živelné pohromy nakoľko sa dezinfekcia vyrábať na mieste spotreby a netreba ju dopravovať z fabriky. Technológia je vhodná aj pre nemocnice, kúpaliská, kúpele, veľké sociálne zariadenia,živočíšnu a rastlinnú výrobu.
Cukrarenska pistol
Predám novu cukrárensku pištoľ...
Odstúpim prevádzku - predaj spojovacieho materiálu
Odstúpim zabehnutú prevádzku v Poprade - predaj spojovacieho materiálu. Prevádzka je pri frekventovanej ceste v Poprade, cena dohodou. K prevádzke je facebooková stránka a web stránka. Viac informácií poskytnem cez telefón.