bazár, predaj, inzercia, predám

Odstúpim leasing na Škodu Superb r. 2017 1.4TSI, kúpený v SR

Kategória: Škoda

► Akontácia 1.800€ ◄
► Splátka 216€ ◄

✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅

✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace
✔️ Dôchodca do veku 75 rokov
✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov

Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Škoda Superb (limuzína/sedan), v skvelej výbave, po 1.majiteľovi, model r. 2017, 6-st.manuál, úsporný a výkonný turbobenzín 1,4 TSi 150koní, polárna biela farba, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave, spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný stav, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je bohatá výbava (LED denné svietenie, LED svetlomety aj vzadu, veľký dotykový LCD panel, všetko so slovenským menu, príjemný tmavý čalúnený interiér, vyhrievané sedadlá, tempomat, 2-zónová klíma so samostatnou reguláciou, kvalitný audiosystém, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti na displeji, senzory tlaku v pneu, atď). Odstupné 1800,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu).

Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník, kilometre a výbavu je naň jedna z najnižších cien na Slovensku.
Splátka pri 1800€ akontácii je už od 216€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie.

Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy).

V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať.

Tel.kontakt: O94O 333 466

Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Škodu Superb r. 2017 1.4TSI, kúpený v SR
Podobné inzeráty
Odstúpim leasing na Škodu Superb combi 2.0TDI Laurin&Klement
► Akontácia 2.600€ ◄ ► Splátka 313€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Škoda Superb combi, v absolútne najvyššej výbave Laurin & Klement, po 1.majiteľovi, model r. 2019, 7-st.AUTOMAT DSG, úsporný a výkonný diesel 2,0 TDi 190koní, biela perleťa, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len cca 140tis.km!), spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný stav, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je najvyššia výbava, akú bolo možné v danom čase objednať (najvyššia možná výbava Laurin & Klement s luxusným hnedým koženým interiérom, vyhrievané i ventilované pamäťové sedačky, budíky VirtualCockpit, kamerový systém so 4 kamerami a 360-stupňovým zobrazením, panoramatická strecha, audiosystém Canton, LED denné svietenie, LED svetlomety aj vzadu, veľký dotykový LCD panel, navigácia, všetko so slovenským menu, vyhrievané aj ventilované sedadlá, adaptívny tempomat, 3-zónová klíma so samostatnou reguláciou, kvalitný audiosystém, strešný nosič, dažďový + svetelný senzor, senzory tlaku v pneu, atď). Odstupné 2600,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník, kilometre a výbavu je naň jedna z najnižších cien na Slovensku. Auto je ešte v záruke od výrobcu. Splátka pri 2600€ akontácii je už od 313€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Škodu Superb combi r.2019 2.0TDI AUTOMAT
► Akontácia 2.100€ ◄ ► Splátka 252€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Škoda Superb combi, v skvelej výbave, po 1.majiteľovi, r.v. 3/2019, 7-st.AUTOMAT DSG, úsporný a výkonný diesel 2,0 TDi 150koní, nádhehrná modrošedá tmavá metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len cca 120tis.km!), spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný stav, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je bohatá výbava (LED denné svietenie, LED svetlomety aj vzadu, veľký dotykový LCD panel, navigácia, všetko so slovenským menu, príjemný tmavý čalúnený interiér, vyhrievané sedadlá, adaptívny tempomat, 2-zónová klíma so samostatnou reguláciou, kvalitný audiosystém, strešný nosič, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti na displeji, senzory tlaku v pneu, atď). Odstupné 2100,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník, kilometre a výbavu je naň jedna z najnižších cien na Slovensku. Auto je ešte v záruke od výrobcu. Splátka pri 2100€ akontácii je už od 252€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Škoda Octavia Combi 1,4TSI DSG
Predám octavia combi 1,4tsi DSG rok 2012, Motor- 1,4tsi 90kW Benzín Automat DSG (7 st.), Čierna metalíza VIN- Najazdené km- 210472km STK- 8.2.2024 Skoda Octavia je vo výbornom stave, bez hrdze. Na aute spravený veľký servis. 173tisíc km- výmena mechatroniky 189tisíc km- nové sviečky 190tisíc km- výmena oleja v prevodovke 197tisíc km- komplet nové rozvody(november 2022) cca rok a pol dozadu-komplet predné a zadné brzdy, v marci 2023 tyčky stabilizátora. Spravený aj taktiež test tlmičov (predné 90%, zadné 95%) Výbava klasika Alarm, EBD/EBV, Posilňovač riadenia, ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), MSR, Isofix, Deaktivácia airbagov,Centrálne uzamykanie, El. predné a zadné okná, El. zrkadlá-vyhrievané, Automatická dvojzónová klimatizácia, Diaľkové ovládanie, Lakťová opierka, Klimatizovaná priehradka Parkovací asistent, Ťažné zariadenie, Tempomat,Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá, Sezónne prezutie, Parkovacie senzory vzadu Airbag pre vodica a spolujazdca s predpínacmi bezpecnostných pásov, Airbag spolujazdca s deaktiváciou, Audiovstup v Jumbo Box, Autorádio Swing s CD a MP3 + audiovstup, Calúnenie KRISTAL, Delené zadné sedadlo v strede s otvorom na lyže, ESP vrátane ABS+EBV+MSR+ASR+EDS+HBA+DSR, Hlavové airbagy, Hlavové opierky vzadu - 3 ks, MAXI DOT, Odkladacia schránka v palubnej doske, Osvetlenie batožinového priestoru, Osvetlenie nástupného priestoru v spätných zrkadlách, Predné aktívne hlavové opierky so systémom WOKS, Predné hmlové svetlomety s Daylight funkciou, Schránka na okuliare, Sieť pre upevnenie batožiny v batožinovom priestore, Sieťový program, SunSet, Volant nastavitelný v dvoch osiach, Výškovo nastavitelné sedadlo vodica a spolujazdca s bedrovými opierkami, Zvuková signalizácia nevypnutých svetiel, výduchy klimatizácie pre zadný rad sedadiel, ĎALŠIE INFORMÁCIE Auto je na nových alu diskoch, taktiež nové hlinikové disky spolu so zimnými pneumatikami k autu nechám v cene. Preverené vozidlo, zmeraný lak+km. Obhliadka v PREŠOVE. Volať prosím . Nezrovnalosti v inzeráte sú vyhradené.
Skoda Superb 1.5TSI Odstúpim leasing
Odstúpim leasing Skoda superb 1.5 TSI Automat 7 st 80 000km Rok 2022 Potrebná zivnost alebo s.r.o Odstupné :10 000 A treba 2x9000 doplatiť
Odstúpim operatívny leasing na Karoq 1,5 TSI ACT JOY
DOHODOU-Odstupim operatívny leasing z Volkswagen finacne sluzby, odstupne je 2,500€. Leasing preberiete 1/1 z povodne dohodnutych podmienok. Doba najmu je este 27 mesiacov a najazd 30.000km/rok. Najom zacal v oktobri 2021 je do oktobra 2025 aktualne najazdenych 54.000km. Vyska splatky je 487€ s dph, v splatke je zahrnuty pravidelny servis, pzp, kasko, letne/zimne pneu. Dalsie poplatky dialnicna znamka ine uz nie su. Operatívny leasing na Škoda Karoq 1,5 TSI ACT JOY 110kw, manuál 6st.2021,biela 54.000km splátka 487€ ešte 2roky a 3mesiace potom predkupné právo na auto,SK značky,možný ročný nájazd 30.000km, Odstupné - 2,500€ Tel.+49,+42 mail: europehill.kft@ Auto môže ostať na mojej firme pokiaľ si dohodneme finančné podmienky !!! Najazdené km: 54000
Superb Sportline iV 1.4TSI 160kW benzín/elekt FL2020 Virtual
Superb Sportline iV 1.4TSI v kombi systémovom výkone 160kW / 218K / 400Nm benzínový agregát disponuje výkonom 115kw a 250Nm elektromotor disponuje výkonom 85kW a 330Nm ročník 08/2020 extra nízky nájazd len 57 tisíc km! samozrejme overiteľných krásna čierna metalíza bez poškodenia pôvodný lak na celej karosérii vozidla veľmi bohatá výbava Sportline športové anatomické sedadlá Alcantara čierny strop, stĺpiky full led automatické adaptívne dynamické svetlovety s rozkreslovaním objektu pred sebou. zadné dynamické led (smerovky v pohybe) cúvaci kamera ACC - Adaptívny tempomat DCC - Adaptívny podvozok Virtual Digital Cockpit komplet elektrické - pamäťové obe predné sedadlá 4x vyhrievané sedadlá vyhrievaný volant ambientné osvetlenie interiéru 3 zónová klimatizácia elektrické ovladanie kufra všetky systémlvé asistenty line assist, front assist, mŕtvy uhon, núdzové brzdenie, ochrana chodcov bezkľúčový vstup bezkľúčový štart alu R19 atď... financovanie možné odpočet nieje možný majiteľ súkromná osoba