bazár, predaj, inzercia, predám

Odvlhčovač zn. Comfee

Kategória: Ostatné - biela

Predám málo používaný odvlhčovač značky Comfee.
Detailné info napr. tu: je celý nakompletku vyčistený.
Iba nádržka je trochu zájdená a nejde vyčistiť.

PC: ~320€

Len osobný odber Nová Baňa.
Komunikácia cez mail.

Dohoda možná.
Odvlhčovač zn. Comfee
Podobné inzeráty
Predám mobilnú klimatizáciu COMFEE PAC 7000
Predám novú mobilnú klimatizáciu COMFEE PAC 7000 ktorá je ešte v záruke (blok z LIDLa ) Bola iba rozbalená a vyskúšaná - nestačila uchladiť priestory pod strechou o rozlohe 55m3. Je zabalená v originálnej krabici so všetkým príslušenstvom a dokladmi. Popis: Pomáha udržiavať optimálne a zdravé podmienky ovzdušia kdekoľvek Jednoduchá inštalácia a ovládanie – stačí zaviesť hadicu do exteriéru a pripojiť zariadenie Wireless Control – ovládanie prostredníctvom aplikácie alebo diaľkového ovládania, prípadne pomocou hlasového asistenta (Alexa alebo Asistent Google) Zlatý povlak na ochranu pred vonkajšími vplyvmi (napr. korózia) predlžuje životnosť prístroja So špeciálnou antibakteriálnou vrstvou Nízka spotreba v režime standby Tichá prevádzka Vhodná aj na odvlhčovanie a ventiláciu Vhodná do miestností s rozlohou do 25 m²/70 m³ S LED displejom Funkcie: režim spánku, časovač Flexibilné kolieska a prachový filter Vrátane diaľkového ovládania Technické údaje: Chladiaci výkon: 7 000 BTU/h, 2,0 kW Chladiaca kvapalina: R290 Trieda energetickej účinnosti: A Teplotný rozsah: 17 – 35 °C Odvlhčovanie: 46,5 l/24 hod. Hladina akustického hluku: 62 dB(A) Hodnota pripojenia: 790 W Napätie: 220 – 240 V Frekvencia: 50 Hz Rozmery: cca 32,9 x 63,4 x 31,8 cm Hmotnosť: cca 24,8 kg
Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9920 wifi - ZARUKA
PREDAM Odvlhčovač vzduchu DOVOD NEPOUZIVAM TO!! Odvlhčovač je výnimočný, znižuje úroveň vlhkosti podľa vášho želania nastavením požadovaného percenta. Osviežuje miestnosť, ideálny aj na sušenie bielizne Odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m², kapacita odvlhčovania 20 l/deň, objem nádoby 6,5 l, hlučnosť 37 dB, čistenie vzduchu, regulácia výkonu, časovač, anti-freeze, ionizácia, displej, automatické vypnutie, ionizačný filter, automatické odvlhčovanie, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, uhlíkový filter a dotykový panel, hmotnosť 14,25 kg Jednoducha manipulacia Kabel dostatocne dlhy Applikacia ma co ma mat a funguje Krasne odvlhcuje Nadobka akurat, clovek nemusi vymienat kazdu chvilku VÝNIMOČNÝ NA SUŠENIE BIELIZNE, EXTRÉMNE RÝCHLY!
SENCOR Odvlhčovač vzduchu
Predám odvlhčovač vzduchu Sencor OV1100 Perfect Air. - 600 ml zásobník na vodu - počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 300ml vody - veľmi tichá prevádzka - automatické vypnutie v prípade naplnenia zásobníka na vodu - úsporné LED podsvietenie s jemným zeleným tónom Hlučnosť: 35dB Príkon: 23W Rozmery: 146x146x226mm. Odvlhčovač bol minimálne využívaný. Kedže sme sa presťahovali, už ho nevyužívame. Plne funkčný bez poškodenia. Pôvodna cena 71,90€. Cena je 55€ + poštovné. Viac info emailom. :)
Odvlhčovač vzduchu(Nový)
Predám úplne nový odvlhčovač vzduchu
Predám kvalitný odvlhčovač vzduchu BIET DB25L
Predám kvalitný odvlhčovač vzduchu BIET DB25L Carbon. Jednoduché ovládanie.Používaný 2 roky, kupovaný bol v roku 2016. Pri dobrých podmienkách dokaže odstránit až 25 litrov vody zo vzduchu zo stien za 24hodín. Veľmi dobré aj na sušenie prádla v interieri. Iba 45dB, 13,5kg,410W, má o aj tichý nočný režim a iné funkcie. Rýchle nastavenie odpočitavania po ktorom sa výpne po 1 hodine a viac sa nastavuje. 5,3L nádrž na vodu, alebo odtok cez hadicu. Osobný odber obec Malinová okres Prievidza.
Odvlhčovač vzduchu De Longhi
Na predaj plne funkčný malo pouzivany odvlhčovač vzduchu De Longhi DEX 12, Umývateľný prachový filter Odvhčovacia kapacita: 12 l / 24 h 3 nastaviteľné stupne vlhkosti 40, 50 a 60 % a plus funkcia dry na sušenie bielizne Hladina hluku: 37 dB Kapacita nádržky na vodu: 2,1 l Príkon: 210W Vstupné napätie: 220 až 240 V Hmotnosť: 9 kg Osobný odber alebo poštou na DOBIERKU, KOMUNIKUJEM VÝHRADNE TELEFONICKY, ŽIADNE WathsApp správy a ŽIADNA DOPRAVA ZABEZPEČENÁ KUPUJÚCIM A PODONE POKUSY