bazár, predaj, inzercia, predám

Odznak zo zlata s kameňom

Kategória: Šperky

Ponúkam na predaj zlatý odznak s kameňom. Rýdzosť je 585/1000 (rýdzostné číslo a starý rakúsky punc na ihle). Váha je 3,84g (z toho cca 1,50g je váha kameňa). Cena je 109,90€ + poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Odznak zo zlata s kameňom
Podobné inzeráty
Zlatý odznak
Ponúkam na predaj zlatý odznak s kameňom. Rýdzosť je 585/1000. Odznak je nepuncovaný. Váha je 194g (z toho cca 0,02g je váha kameňa). Cena je 78,90€ + poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
14k prsteň z bieleho zlata s citrínom
Predám úplne nový 14 karátový minimalistický prsteň z bieleho zlata od českého výrobcu Klenota. Materiál: biele zlato 14k Klenot: citrín Madeira 0.2ct Veľkosť: 57 Výrobca: Klenota Stav: úplne nový, nikdy nenosený Dôvod predaja: Prsteň je úplne nový a bezchybný, nakoniec som však uvážil, že na príležitosť na ktorú som však na príležitosť na ktorú som ho chcel použiť zvolil iný, ktorý mi prišiel vhodnejší, keďže tento je dorbný, minimalistický a s malým kameňom. Prsteň bol na zakázku vyrobený z bieleho zlata (s citrínom je bežne vyrábaný zo žltého zlata), kvôli čomu ho nebolo možné vrátiť. Ale ako vravím, prsteň je krásny a nový, a verím, že niekomu urobí radosť. Malá dohoda na cene možná.
Zlatá retiazka s príveskom srdce G&J 14k zlato
Predám úplne novú, nikdy nenosenú zlatú retiazku zo 14k zlata so zlatým príveskom srdiečka. Podla zlatníka ide o relatívne vzácny kus. Retiazka váži 3,18g je zo 14 karátoveho zlata a rýdzosť 585. Z jednej strany srdca je reliéf slniečka s lúčmi a rozkvitnutých kvetín a z druhej strany je plné srdce. Retiazka aj prívesok sú spolu od dnes už neexistujúcej firmy Gold & Jewellery (v súčasnosti i-Zlato) tak ako vidíte na fotkách. Od zakúpenia nikdy nenosená, zabalená v originálnej elegantnej krabičke. Na pohľad aj v súčasných trendoch a stále veľmi pekná s aktuálnym tvarom. Ideálna ako darček milej osobe. Na vyžiadanie pošlem viac detailných fotiek v plnom rozlíšení. Je presne tak ako vidíte na fotkách v elegantnej krabičke, skutočne nová, resp. zánovná (od vyroby nepoužitá), zlato je krásne žiarivé ako faktúra na ročnom vyúčtovaní ;) Keďže som laik, pre lepšiu orientáciu som si v zlatníctve ZOC Max overoval hodnotu retiazky aj typ zlata, kde som dostal informáciu s vysvetlením že cena 14k 585/1000 zlomkoveho zlata sa pohybuje zhruba 60-63 eur/g takže minimálne tých 180 eur ma retiazka hodnotu ako zlomkové zlato ktoré sa u nich zataví a vyrobí sa z neho niečo iné na zákazku... z čoho logicky vyplýva že ako hotový výrobok je cena ešte vyššia. Ja to ponúkam ako celé ako je, retiazka s príveskom tak ako je spolu za uvedených 150 eur. To je cena za ktorú som vo výklade zlatníctve nenašiel ani schopný prívesok, nie celú retiazku aj s príveskom.
NOVÁ Skutočne jedinečná zlatá retiazka - Korai
NOVÁ! Skutočne jedinečná zlatá retiazka vyrobená z gravírovaných očiek žltého zlata a hladkých, lesklých očiek bieleho zlata. Retiazka sa zapína na bezpečnú karabínku a je vhodná tiež ako darček. Dĺžka: 50 cm. Šírka: 9 mm. Farba: žlto-biela. Rýdzosť: 585/1000 (14kt). Hmotnosť: 12,65 g. Cena: 911,-€.
Prsteň z ruzoveho zlata a s morganitom
Prsten z ružového zlata 14k Morganit o rozmeroch 7.5 mm, s diamatmi round, triangle , ručne gravirovany. K prstenu a kameňom je platný certifikát. Veľkosť 58.
Pánsky energetický náramok: onyx-sardonyx-labradorit
Predám nový pánsky energetický náramok z prírodných kameňov,.. labradorit lieči poruchy očí a mozgu, prináša úľavu od stresu a reguluje metabolizmus. Uzdravuje prechladnutie, dnu a reumatizmus...labradorit je vysoko mystický a ochranný kameň vnášajúci svetlo do života. Zvyšuje duchovnú úroveň mysle a jej spojenie s kozmickými energiami. Labradorit odkláňa nežiadúce energie od aury a bráni úniku energie. V duševnom živote potláča labradorit strach, neistotu a zbytky minulých sklamaní vrátane tých, ktoré pochádzajú z minulých životov. Posilňuje vieru v seba i celý vesmír. Odstraňuje z vedomia predstavy iných ľudí vrátane myšlienok útočiacich na vašu auru...Ónyx je kameňom dodávajúcim silu. Zaisťuje oporu v obtiažnych alebo neprehľadných situáciách rovnako ako v obdobiach mimoriadneho citového alebo telesného stresu. Dokáže upriamiť vašu energiu jedným smerom a súčasne ju zladiť s pôsobením vyšších síl. Kameň prináša ráznosť, vytrvalosť a životnú silu. Uľahčuje prijímanie poučenia z minulosti, zvyšuje sebadôveru a pomáha vyrovnať sa s podmienkami vo vašom okolí. Pôsobí ako duševné tonikum, ktoré znižuje inak celkom ochromujúci strach a obavy. Ónyx prináša nedoceniteľný dar dochádzať k uvážlivým rozhodnutiam. Udržuje v tele rovnováhu energií jin a jang..Sardonyx je kameňom sily a ochranných schopností. Podnecuje k hľadaniu zmyslu života, dodáva integritu a napomáha čestnému jednaniu. Do manželstva a partnerských vzťahov prináša trvalé šťastie a stabilitu. Priťahuje priateľov a priazeň osudu... priemer guličiek 8 a 10 mm, na elastickej gumičke... k cene 6 EUR je potrebné pripočítať poštovné - (dobierka 3 eur; platba vopred na účet, doporučene 1.85 EUR, alebo obyčajne 1 €... viac info mailom (cez formulár nižšie) alebo sms.. pozrite si aj ostatné moje inzeráty