bazár, predaj, inzercia, predám

OFF-WHITE & DOLCE GABBANA OKULIARE

Kategória: Ostatné

Predám :

• OFFWHITE Okuliare (čierne s bielym tagom)
• OFFWHITE Okuliare (biele s bielym tagom)
• D&G Okuliare (s modrými sklíčkami)

• kľudne ma kontaktujte pre dalšie informácie / iné veľkosti a modely
• osobný odber v BA alebo dobierka po celej EÚ

INSTAGRAM: @dripsupplyeu

Pozri aj moje ďalšie inzeráty :)
OFF-WHITE & DOLCE GABBANA OKULIARE
Podobné inzeráty
Predám opasok Dolce & Gabbana
Predám opasok Dolce & Gabbana, úplne nový, dĺžka 110cm, koža. POZRITE PONUKU
Dolce & Gabbana DW0145
Dolce & Gabbana DW0145 dámske...pôvodná cena 150€. Teraz len za 50€. Pošlem aj na dobierku v originál balení. Cena pevná.
Plnitelne kapsule na Dolce Gusto
Predam plnitelne kapsule na Dolce Gusto. Dovod predaja, mame presne jeden z dvoch kavovarov, na ktory to nepasuje, takze pouzite len na nevydareny pokus. Prosim, precitajte si v popise(link dole), ci vas Dolce Gusto je kompatibilny.
Slnečné okuliare optisia
Predám slnečné okuliare značky OPTISIA Exclusive Manuel kupované v očnej optike. Okuliare sú ako nové, bez škrabancov, polarizované a majú fotochromatický filter, UV filter. Po dohode pribalim púzdro s handričkou. K okuliarom pridám doklad o kúpe, este 14mesiacov v záruke. Inzerát platný do zmazania! podobne ako Dolce & Gabbana DG 2220 02/81
Off white vrecúško
Predám Off white vrecúško Môžte si tam dať svoje napr. Off white shoes atď… V prípade záujme píšte na E-mail alebo cez SMS!
Off white okuliare
Predám off white okuliare úplne nové ( len 1 krát vyskúšané) Kupované: Farfetch Cena: 250 pri rýchlom jednaní cena 230€ Dôvod predaja : nesedia mi na moju krivú hlavu :) Možem poskitnut viac info alebo fotiek Osobne/pošta/packeta Samozrejme mám aj faktúru