bazár, predaj, inzercia, predám

Okapova lista vertex

Kategória: Stavebný materiál

Predam okapove listy Vertex.dlzka 2,5 metrove.mam ich cca 29 kusou.cena za kus 2 eur
Okapova lista vertex
Podobné inzeráty
Listy fasadne
Predam listy na fasadu: - startovacia lista (zakladacia lista) 50 mm, 2m - 5 kusov + par odrezkov - rohova lista PVC Vertex vnutorna so sietkou, 2,5m - 5 kusov - rohova lista PVC Vertex vonkajsia so sietkou, 2,5m - 1 kus + 4 polmetrove odrezky Vsetko spolu za 12 euro.
Predám lištu z nepriznanou okapničkou
Predám lišty LTU 2500 / vertex so skrytou okapovou hranou od firmy Likov dĺžka 2,5m / ks LTU lišta s nepriznanou okapnicou (podomietkovou) a sklovláknitou výstužnou tkaninou pre začistenie omietky a zaistenie zvodu vody na hornom ostení stavebných otvorov v kontaktnom zatepľovacom systéme - ETICS Lišta býva označovaná aj ako balkónový lišta. Je možné ju použiť i na ochranu rohov a odvod vody z balkónu alebo terás. Môže nahradiť i zakladacie lištu na spodnej hrane systému, pokiaľ zakladací lišta nie je v systéme na založenie izolantu použitý (pri nízkoenergetických alebo pasívnych domov). Materiál: PVC odolné alkalickému prostrediu, sklovláknitá výstužná tkanina vyhovujúci ETAG-004 Návod k použití: Lištu s tkaninou vkládáme zásadně do předem natažené stěrkové malty na povrchu izolantu. Lištu přiložíme na roh izolantu, zatlačíme do stěrkové malty a srovnáme vodováhou. Potom zatlačíme do malty i tkaninu po stranách lišty. Maltu, které se nám vytlačí přes tkaninu, stáhneme a srovnáme zednickým ocelovým hladítkem do roviny. Tkaninu lišty takto postupně zastěrkujeme. Cena za kus 2,5m = 2,15€ (0,86€/bm) Doveziem aj osobne KE od 5€ - okolie po dohode, Predám rohové, odkvapové a APU lišty,XPS Profily pre SDK a OSB dosky. Mobil Ponúkam na predaj fasádne omietky ale aj všetky produkty od nemeckej firmy CAPAROL.
Stavebný materiál
Predám stavebný material: Ceny Vertex rohova lišta 20ks— 2€ ks Isover 5cm 13ks— 4,50€ ks Vertex sieťka 20m—20€ Dvierka biely plast 150x150–3€ Revízne dvierka antikor magnet 250x250– 20€predané Hromozvod plastová krabica 350c6 IP40 2ks 4€ ks Dvierka ABS Den Braven 200x250 biele —6€ Hromozvod zemnenie hliníkový(guľatina)drat 20m— 50€ Osobný odber Kvetoslavov alebo BA SMS ALEBO MAIL!
Okapová a rohová (ukončovacia) lišta
Predám hliníkové rohové (výška 10 mm) ukončovacie lišty a okapové (výška 8 mm) lišty. Farba béžová (šampaň). Dajú sa ešte použiť, najdlšia je 2,5 m. Na foto je vidieť, koľko toho zostalo. Cena spolu za všetky 20 €.
Sieťka VERTEX
Sieťka VERTEX 145g, 55m2/ks Cena dohodou
Predám sklotextilnú sieťku - armovaciu
Sklotextilná sieťka - armovacia Vertex 145g 55m2 Balenie 55 m2 - rozmery 1,1m x 50m Sklovláknitá armovacia mriežka 145g Vertex materiál: sklené vlákna so špeciálnou povrchovou protialkalickou úpravou trieda reakcie na oheň: NPD plošná hmotnosť 145g/m2 Je určená na vystužovanie omietkových vrstiev minerálnych a plastových omietok a ako výstuž v tepelnoizolačných systémoch zateplovania budov. Mriežka svojimi vlastnosťami zabezpečuje najmä prenášanie ťahových napätí v omietke , ktoré vznikajú pri náhlych teplotných zmenách pôsobením atmosferických vplyvov. Vystužuje a spevňuje omietky v interiéroch a exteriéroch. Cena za jednu rolku 55m2 = 45€ Doveziem aj osobne KE od 5€ - okolie po dohode, Predám rohové, odkvapové a APU lišty,XPS Profily pre SDK a OSB dosky. Mobil Ponúkam na predaj fasádne omietky ale aj všetky produkty od nemeckej firmy CAPAROL.