bazár, predaj, inzercia, predám

Okenné ventily Air-Box

Kategória: Klimatizácie

Poskytuje normatívne prúdenie vzduchu do miestnosti s uzavretými PVC oknami pri zachovaní všetkých ich výhod z hľadiska tepelnej a hlukovej izolácie.
Okenné ventily Air-Box
Podobné inzeráty
OLIMPIA SPLENDID Dolceclima Nano Silent
Predám mobilnú klimatizáciu OLIMPIA SPLENDID Dolceclima Nano Silent, 100% - výborný stav, nízka hmotnosť 23kg, + nové nepoužité filtre + nové okenné tesnenie s otvorom. Kupovaná v r.2016, niektoré leto vôbec nepoužívané. Osobný odber BA-Petržalka. Parametre: Prezentácia: Okenné tesnenie:
Klimatizácia
Predám Mobilnú klimatizáciu Electrolux EXP26U338HW sivá/biela Iba osobný odber v Žiline u mňa. Link na bližšie info o produkte:
mobilná klíma na terasu, altánok, či do zimnej záhrady
Predáme mobilnú klímu vhodnú na výstavy, catering, svadbu, terasu či altánok. Spríjemní chvíle a nenaruší pohodu pri vašich akciách či posedeniach s priateľmi. Stačí len zapojenie do elektriky cez kábel a naplniť zariadenie vodou. Hladinu vody kontrolujete vzadu na zariadení pomocou risky s minimálnou hladinou. Efekt je silnejší ako u iných klím. Nie je vhodná do uzavretých priestorov. (byt, dom). Základ chladenia je, že to musí byť otvorený alebo aspoň dobre vetraný priestor. ADRIAN-AIR® EV 5000 je mobilná evaporačná jednotka navrhnutá pre chladenie a zvlhčovanie vzduchu v priestoroch pomocou vyparovania, ktoré absorbuje teplo. Prietok vzduchu 5 000 m3/hod. Výhody a využitie ADRIAN-AIR® EV 5000 : chladenie priestorov v objekte vhodná do reštaurácií, na terasy alebo do otvorených priestorov pre catering možnosť akokoľvek jednotku premiestňovať podľa potreby, je vybavená diaľkovým ovládaním 7 prevádzkových režimov zariadenia režim čistenia a režim ionizácie vzduchu. Zariadenia sú v BB. Možná je aj väčšia jednotka do dielní , servisov a väčších plôch EV 8000. Posielame kuriérom, alebo odber v BB. Pri väčšom odbere zľava. Viac - kúpiť môžete aj tu:
Stropný ventilátor Lucci Air Aria 122 cm 213000
Lucci Air Aria CTC je stropný ventilátor v čiernej farbe bez svetla. Je ovládaný diaľkovým ovládačom. Telo a aj lopatky ventilátora sú vyrobené z plastu ABS, vďaka čomu je vhodný aj do vonkajších podmienok, avšak ventilátor musí byť krytý minimálne jednou stenou a nemôže byť vystavený vode a prachu. Narozdiel od ostatných modelov typy ARIA, tento model sa inštaluje priamo na strop bez predlžovacej tyče a teda vynikne hlavne v miestnostiach s nízkym stropom. Tovar je predávaný firmou, nie súkromnou osobou. Záruka 2 roky.
Stropný ventilátor Lucci Air Aria CTC 122 CM 212999
Lucci Air Aria CTC je stropný ventilátor v bielej farbe bez osvetlenia. Je ovládaný diaľkovým ovládačom, ktoré je súčasťou balenia. Telo a aj lopatky ventilátora sú vyrobené z plastu ABS, vďaka čomu je vhodný aj do vonkajších podmienok, avšak ventilátor musí byť krytý minimálne jednou stenou a nemôže byť vystavený vode a prachu. Na rozdiel od ostatných modelov typu ARIA, tento model sa inštaluje priamo na strop bez predlžovacej tyče a teda vynikne hlavne v miestnostiach s nízkym stropom. Svetelný modul nie je možné dokúpiť, je ale možné zakúpiť model so svetlom. Tovar je predávaný firmou, nie súkromnou osobou. Záruka 2 roky.
Čisticka vzduchu+zvlhčovač vzduchu Air swiss 1355
Predam čističku vzduchu+zvlhčovač vzduchu Air swiss 1355.čistenie priebieha otačanim sa ionizačnych diskov v vo vodnej nadrži priemer 20cm ks 22 obsah vodnej nadrže je 7L.Vhodne do priestoru dvojrychlosti vhodne aj na nočne čistenie.Hlavne v panelaku v horucich dnoch zvhlči vzduch a dobre sa spi.Bez zavad.Cena 20ečka posielam poštou