bazár, predaj, inzercia, predám

Oko na privesny vozik pre gurtne

Kategória: Rybolov

Oko na privesny vozik pre gurtne 2ks

Cena: 40 Eur

Marek
Bratislava
Oko na privesny vozik pre gurtne
Podobné inzeráty
Motorový čln
Predám Marine 450S s motorom Honda BF 20 s el.aj ručným štartom a dobíjaním. K člnu je prívesný vozik a kricia plachta.Všetko zakúpené v r.2020.Motor ma 5ročnu záruku.Komplet povinná výbava.Sonar Lowrance Hook2 12 tripleshot s mapami cele SK.GPS trolingovy elektromotor s funkciou kotva s dialkovym ovladanim + nerezová voodiaca lišta s brzdou a kotvou na rieku.Elektricky navijak na tahanie lodi na vozík s dialkovym ovladanim.12l nadrz,2xbateria,svetlo,7x drziak prútov,odkladacie priestory so zamkom, kapitánske kozene kreslo sklapacie,rez.koleso na vozík.Loď a motor evidované na plavebnej správe do 2025.Vozik ma Tp a Špz. Všetko má najazdené max 10Mh.Plne naložený čln s dvoma 100kg chlapmi ide v momente do sklzu.Max rýchlosť 40km/h .Malá dohoda možná.Bez GPS kotvy .
Rybárska výbava-pozostalosť 2 karbon pruty-rezervované
Predám rybársku výbavu, pruty 6 ks, 4 ks navijakov, 2 používané iba jednu sezónu, kvalitný karbon, veľmi ľahké prevedenie, k menším navijakom nové cievky.Stojan trojnožku, 2 ks podberákov, sieťka, podložka na ryby, navijaky sú zo silonmi. Nová brašna k tomu. prut pridám k tomu grátis pri odbere všetkého, je to OTAVA prut 2-dielny, koncové oko keramika, predné oko sklopné. Iba všetko spolu. Priložené fotografie. Iba osobné prevzatie. Podrobné info do e-mailu.
Morový čln Jachta Delfín 650
Predám motorový čln Jachta Delfín 650 so závesným motorom Merkury 115. Motorový čln aj motor boli málo používané,kupované nové, doteraz jediný majiteľ, využívané len na Liptovskej Mare, nikdy nie v slanej vode. Motor má najazdených cca 100 motohodín. Uvedené veci boli dlhodobo nepoužívané a uskladnené mimo vodnej plochy v zatvorenej hale. Motorový čln je plne funkčný, má celé príslušenstvo, kajutu na spanie pre 4-5 osôb a prekrytú druhú časť s dvoma kreslami a lavicou. V predajne cene je zahrnutý aj prívesný vozík na uvedený čln. Motorový čln je registrovaný na odbore dopravy Žilina.
Laminátový čln Norton
Predám dvojplášťový rybársky čln značky Norton.Čln je 310cm dlhý,sú k nemu držiaky na prívesný vozík o rozmere 110/200,2ks drevené veslá.čln ma odkladaciu skrinku,viď foto.jazdil som na ňom s benzínovým motorom o sile 5hp,čln je v zachvalom stave a samozrejme nezateká,dohoda na mieste.
Predám motorový rybársky čln
Predám motorový rybársky čln značka Siklo 420 vhodný aj na turistiku a rekreáciu. Vysoká stabilita, dvojité dno.dlžka: 4.20m Max: 4 osoby Motor: YAMAHA 15KW, 4 takt,max.rychlost 37. nadrz na na benzín 4x ulozny priestor drziak na udice Prívesný vozík značky Tema Čln je vybavený v prednej aj zadnej časti zamykateľným priestorom . Cena je komplet s prívesom aj motorom.
Rybársky čln plus prívesný vozík
Predam rybársky čln K MAX dlzka 5,45m komplet s motorom MERCURY 25hp a privesnym vozíkom v dobrom stave pripravený na sezónu.