bazár, predaj, inzercia, predám

Okrasny kamen, kamen na skalky, kamene

Kategória: Stavebný materiál

Predam okrasné kamene na skalky, kamene do záhrady, na miesta kde nechcete aby vám parkovali a podobne, veľkosti od 1kg, veľkosť záleží od zákazníka, možnosť výberu, tisíce tvarov a variácií. Dolomit a vápenec, cena 40 eur za tonu, možnosť dopravy
Okrasny kamen, kamen na skalky, kamene
Podobné inzeráty
prírodný kamen okrasny kamen
kamen vhodný obklad dlažba soliter kamen do jazierka. zula rula andezit pieskovec slapaky okruhliak žula kamen do jazierka riečny kamen žula okruhliak všetko skladom.
Predam lomovy kamen na skalky,ploty či do gabionov
Predám lomový kameň Dve frakcie: Frakcia do gabionov. 60-180mm Frakcia na skalky,ploty Od 200-1000mm Cena:25€/t Doprava od 50€ do 120€ Autíčko odvezie a vyklopi 4,5t(3 m3)
Okrasný kameň
Na predaj okrasný kameň Ice blue cca 1 tona, osobný odber
Okrasný kameň
Predám okrasný kameň cena 20e za všetko ako je na fotke Kto skôr príde ten berie
Saunové kamene KOTA 5 - 10 cm
Predám nové kamene do saunovej pece od Fínskeho výrobcu KOTA. Jená sa o kamene z vulkanickej horniny Olivín-diabáz. Kamene majú veľkosť 5 - 10 cm a sú vhodné do malých saunových pecí. Na predaj mám 3 balenia po 20 kg. Len osobný odber v Trenčianskych Miticiach.
Predám prírodný štiepaný kamen kremenec
Predám prírodný štiepaný kamen kremenec, pestré farby, žiarivý vzhlal. Kto má rád bledší otieň tá správna voľba..obklady, dlažby, šlapáky, murovací kamen pre váš múrik, kamen do skalky, cena dohodou